Επισκέπτης
Γιατί σκύβει?
Eλληνοπρεπής στάση λέγεται κύριος..
Γιατί σκύβει?
...πρασινο ειν το δερμα σου ? γιατι για γυρινο σε κοβω...η αντιφα δε μου ειπαν κατι για το χρωμα του δερματος μου αν εχεις τη διανοητικη ικανοτητα να καταλαβεις τη διαφορα
"Όλα άρχισαν με την ενσωμάτωση της αριστεράς και της κεντροαριστεράς στο κράτος και τους ιδεολογικούς μηχανισμούς του"
Από το άρθρο η παράθεση, τα παράπονά σας στον Καραμπελιά για τα περαιτέρω
Ποιοί ήταν το κράτος; ΠασοκοΝουδού.
Τι έκαναν; Ενσωμάτωσαν μια λανθασμένη ιδεολογία στο κράτος και τους ιδεολογικούς τους μηχανισμούς.
Ακόμη και δια παραλείψεως να το έπραξαν πάλι ένοχοι είναι.
Αυτοί είναι οι φυσικοί αυτουργοί και η ιδεολογία που ενσωματώθηκε ο ηθικός αυτουργός.
Απλά και σταράτα.
"Όλα άρχισαν με την ενσωμάτωση της αριστεράς και της κεντροαριστεράς στο κράτος και τους ιδεολογικούς μηχανισμούς του"
Από το άρθρο η παράθεση, τα παράπονά σας στον Καραμπελιά για τα περαιτέρω
Ποιοί ήταν το κράτος; ΠασοκοΝουδού.
Τι έκαναν; Ενσωμάτωσαν μια λανθασμένη ιδεολογία στο κράτος και τους ιδεολογικούς τους μηχανισμούς.
Ακόμη και δια παραλείψεως να το έπραξαν πάλι ένοχοι είναι.
Αυτοί είναι οι φυσικοί αυτουργοί και η ιδεολογία που ενσωματώθηκε ο ηθικός αυτουργός.
Απλά και σταράτα.
Τα ίδια λένε και οι πούστηδες ιδιοκτήτες που νοικιάζουν διαμερίσματα στο κέντρο σε αλλοδαπους!το προβλημα μου ειναι η χρυση αυγη που σπερνει το μισος του ρατσισμου στην ελλαδα
Eλληνοπρεπής στάση λέγεται κύριος..
Τα ίδια λένε και οι πούστηδες ιδιοκτήτες που νοικιάζουν διαμερίσματα στο κέντρο σε αλλοδαπους!
Να το προσέξεις!
του Καραμπελιά είναι κι αυτά?
Ναι.αυτούς που δέρνει αλύπητα η χρυσή αυγή?
Ναι.
Υπάρχουν μαλάκες και απο τις 2 πλευρες!
Δε θέλω να σας σοκάρω αλλά το ΠΑΣΟΚ που έτρωγε κρατικό χρήμα... ΔΕΝ ήταν αριστερά!
Eίναι στα υπόψιν....στα προσεχώς.ποιους ιδιοκτήτες έδειρε?
Α, αυτό ήταν αριστερά που ενσωματώθηκε; Τι λες ρε παιδί μου.. Ο νεποτισμός και το βόλεμα από πότε ονομάζονται αριστερή ιδεολογία;;
Κατά τ'άλλα η αριστερά φταίει για την άνοδο των χρυσαύγουλων. Μάλιστα..
Τα ΜΜΕ που πιπιλάνε το μυαλό του κόσμου ολημερίς με φασιστικές λογικές και δεν αποκαλύπτουν το πραγματικό νεοναζιστικό πρόσωπο της ΧΑ δε φταίνε.
Η ειδική μεταχείριση της αστυνομίας που απολαμβάνουν οι ακροδεξιοί μαφιόζοι αντί να τους μπαγλαρώσουν ούτε αυτό φταίει.
Η στοχοποίηση των μεταναστών από το καθεστώς που ψάχνει απεγνωσμένα αποδιοπομπαίους τράγους, όχι, ούτε με αυτό μπορεί κάποιος να στραφεί στην ακροδεξιά. Άλλωστε οι ακροδεξιοί τους αγαπάνε τους μετανάστες.
Η αμορφωσιά που δέρνει αρκετούς και ανίκανους να σκεφτούν κάτι παραπάνω απ'το "ΕΜΑ-ΤΙΜΙ-ΧΡΙΣΥ ΑΒΓΟΙ" ούτε αυτό φταίει. Έπρεπε η αριστερά να κάνει αυτά τα ζώα ανθρώπους.
Παιδιά έξω το πάει για βροχή! Μάλλον η αριστερά θα φταίει!
Ειδικά ο Πρε πολύ επαναστάτης-αριστερός....Περί αυτού να συνδιαλαγείς μετά του Συντρόφου σου Πορδόπαπου περί αυτοπροσδιορισμού. Διότι δεν μπορεί ξαφνικά το μισό ΠΑΣΟΚ να ψηφίζει Συριζα δίχως να είναι κ αριστεροί.
Επίσης να σου θυμίσω πως είσαι εξίσου Αντιρατσιστης με τους εικονιζομενους.
Έτσι απλά για να ξέρεις που είναι το πραγματικό σου στρατόπεδο και πόσο Επαναστάτης είσαι.
Περί αυτού να συνδιαλαγείς μετά του Συντρόφου σου Πορδόπαπου περί αυτοπροσδιορισμού. Διότι δεν μπορεί ξαφνικά το μισό ΠΑΣΟΚ να ψηφίζει Συριζα δίχως να είναι κ αριστεροί.
Επίσης να σου θυμίσω πως είσαι εξίσου Αντιρατσιστης με τους εικονιζομενους.
Έτσι απλά για να ξέρεις που είναι το πραγματικό σου στρατόπεδο και πόσο Επαναστάτης είσαι.
Δε θέλω να σας σοκάρω αλλά το ΠΑΣΟΚ που έτρωγε κρατικό χρήμα... ΔΕΝ ήταν αριστερά!
τυπε τον εχουν ταραξει στο κλυσμα στο ιδρυμα :SΠερί αυτού να συνδιαλαγείς μετά του Συντρόφου σου Πορδόπαπου περί αυτοπροσδιορισμού.