Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν τον γνωρίζω τον κύριο.εις ποίο κεφάλαιο του πονήματος του κου Ζαμπούνη περιγράφεται η συμπεριφορά αυτή?
Εάν είσθε γνωστός, θαυμαστής, ή γκόμενός του ποσώς με ενδιαφέρει.
Δεν τον γνωρίζω τον κύριο.εις ποίο κεφάλαιο του πονήματος του κου Ζαμπούνη περιγράφεται η συμπεριφορά αυτή?
...κουρτινιαρη ποιον δε γνωριζεις το λαδακι η το ζαμπουνη...?Δεν τον γνωρίζω τον κύριο.
Εάν είσθε γνωστός, θαυμαστής, ή γκόμενός του ποσώς με ενδιαφέρει.
Κανέναν εκ των δύο....κουρτινιαρη ποιον δε γνωριζεις το λαδακι η το ζαμπουνη...?
νεοναζι παρακρατικα πουστρακια σας ξεσκεπασαμεολος ο κοσμος ξερει ποια ποιος ειναι ο ρολος σας και τη βρωμικη σχεση σας με φασιστικα στοιχεια μεσα στους κολπους της αστυνομιας
απευθηνω εκληση στους δημοκρατες δικαστικους και εισαγελλεις και στους δημοκρατες αξιωματικους της αστυνομιας
ξεσκεπαστε το παρακρατος των χρυσων αυγων
ολα στο φως Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ (ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ) ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
[size=12pt]Ο Hitler δεν παρήγαγε πολιτισμό.
Φ. Κουβέλης Με καυστικό τρόπο σχολίασε τις ενέργειες της Χρυσής Αυγής τόσο εντός της Βουλής όσο και στο κοινωνικό επίπεδο.
Μπουμπούκο...και νεοπασόκους μην βάζεις χάνεις το δίκιο σου...στο έχω ξανά πει.Φ. Κουβέλης Με καυστικό τρόπο σχολίασε τις ενέργειες της Χρυσής Αυγής τόσο εντός της Βουλής όσο και στο κοινωνικό επίπεδο.
"Γνωρίζουμε από την Ιστορία ότι, σε συνθήκες γενικευμένης οικονομικής, πολιτικής και ηθικής κρίσης, η απλουστευτική φασιστική λογική συναντά ευήκοα ώτα και πρακτικές ωμής βίας και αντικοινοβουλευτικής δράσης βρίσκουν μιμητές. Στο χέρι μας είναι να αντιμετωπίσουμε μια αποκρουστική πραγματικότητα τώρα πριν δηλητηριάσει ακόμα περισσότερο τον κοινωνικό ιστό. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα αίτια που επέτρεψαν την άνοδο του κόμματος των νεοναζιστών. Αίτια οικονομικά και κοινωνικά, η έκρηξη του μεταναστευτικού προβλήματος, η ανοχή στην ανομία και τη βία. Η αντιμετώπιση τους θα πάρει χρόνο αλλά είναι αυτή που θα αφαίρεση το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Η δημοκρατία μας οφείλει να αμυνθεί και να αποκρούσει εδώ και τώρα εγκληματικές πρακτικές και ενέργειες. Η βία και ο ρατσισμός δεν είναι και δεν θα γίνουν μέρος της κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας και το κράτος πρέπει να απαντήσει βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του και αποκόπτοντας από κρίσιμες υπηρεσίες νησίδες ανεκτικότητας προς τους νεοναζιστές."
εγω δεν ειμαι ουτε (ακρο)αριστερος φιλε, ουτε (ακρο)δεξιοςΜπουμπούκο...και νεοπασόκους μην βάζεις χάνεις το δίκιο σου...στο έχω ξανά πει.
τι εισαι τυπε? ενωση κεντροων?εγω δεν ειμαι ουτε (ακρο)αριστερος φιλε, ουτε (ακρο)δεξιοςστα αρχιδια μου οι μεταξυ σας διαφορες
και φυσικα δεν ειμαι ουτε στο διεφθαρμενο πασοκονουδου
τις σωστες αποψεις ομως θα τις επικροτω ειτε τις λεει ο μπουμπουκος ειτε ο κουβελης
![]()
οι αντιφα τι σπερνουν?το προβλημα μου ειναι η χρυση αυγη που σπερνει το μισος του ρατσισμου στην ελλαδα![]()
γαμαω ρατσιστεςτι εισαι τυπε? ενωση κεντροων?
η αντιφα δε μου ειπαν κατι για το χρωμα του δερματος μουοι αντιφα τι σπερνουν?
[size=12pt]
Ενώ οι Αφοι Σερίφη , οι Αφοι Ξηροί , ο Γιωτόπουλος, ο Τζωρτζάτος ,
ο Δημητράκης , ο Φούντας , Μπαλάφας , Μαζοκόπος κ.α.[/size]
παρήγαγαν τρομερό πολιτισμό .....
Διάθεση για επανάσταση ή επαναστατική διάθεση,όπως προτιμάς.οι αντιφα τι σπερνουν?
επανασταση χωρις τον Σαμπετάι Μπεν Μάτσα δεν γινεται τυπεΔιάθεση για επανάσταση ή επαναστατική διάθεση,όπως προτιμάς.![]()
άρα ο μόνος σας εχθρός είναι η αριστερά.
τους νουδουπασόκους δεν τους βαράτε...
επανασταση χωρις τον Σαμπετάι Μπεν Μάτσα δεν γινεται τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.dete.gr/showarticleimage2.php?image=images/img439x286/20111207_150390.jpg&width=360&height=240[/img[/URL]]
[img]http://3.bp.blogspot.com/-jHJWIrR78jM/UAv80T6jGOI/AAAAAAAAAEk/bNA5CVJkP0M/s1600/savvas.jpg