KongZhanShuang
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
που να δεις κι εμενα...θα πείς σαλάμ αλέκα...ίδιος η Αλέκα είμαι..αν φορέσω κανα ταγεράκι φτυστόςαμα δεις εμενα θα μου πεις σαλαμ αλεκο...
που να δεις κι εμενα...θα πείς σαλάμ αλέκα...ίδιος η Αλέκα είμαι..αν φορέσω κανα ταγεράκι φτυστόςαμα δεις εμενα θα μου πεις σαλαμ αλεκο...
εγινε μελοντικε σιναδελφεΟταν θα ερθει εκεινη η στιγμη ολοι οι εθελοντες θα ειναι ευπροσδεκτοι να υπηρετησουν την μεγαλη αυτοκρατορια... Υπηρετης θα ειμαι και εγω αλλα σε διαφορετικο ποστο
ιεμ εροτεβμενοσ με το λακιΥπονοείς κάτι με αυτό δικέ μου ?
πινε ουισκιαΠριν λιγο ηπια τσαι...αλκοολ δν πινω ποτε
τα ουισκια ειναι για εμας τους ποταπουςπινε ουισκια
Αν πιεις και λιγο αλκοολ θα νιωσεις θεος !!!!!! ;)Πριν λιγο ηπια τσαι...αλκοολ δν πινω ποτε
ποτα με το ποδι αν ινε διναμοντα ουισκια ειναι για εμας τους ποταπους
μεγαλο πραμα να ισε εβεσθιτοσ σε ζιλεβο
Οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη ολοι οι εθελοντες θα ειναι ευπροσδεκτοι να υπηρετησουν την μεγαλη αυτοκρατορια... Υπηρετης θα ειμαι και εγω αλλα σε διαφορετικο ποστο
να δουεμ πιοσ θα ινε ο τζιβανομεικερ
μαν αυτα τα κανουν οι αναρχοαπλυτοι :o οχι η αρια φυλη
μαν αυτα τα κανουν οι αναρχοαπλυτοι :o οχι η αρια φυλη
αφτι ιεν τισ τσιμεντοσκονισμαν αυτα τα κανουν οι αναρχοαπλυτοι :o οχι η αρια φυλη
πεσ τιν ιδεολογια σου να τιν ασπαστουμε?Σωστος τα τσιγαρα τα ναρκωτικα το αλκοολ ειναι εναντια τς ιδεολογιας μας
ι γνισι πατριοτε δε κολονουνε ποτεΘα ηθελα να παρακαλεσω ολα τα παληκαρια που θα ψηφησουν την Χρυση Αυγη να μην τσιμπανε σε προκλησεις και να μην παρεκτρεπονται!
Και μονο το γεγονος οτι στο φορουμ μονο αυτο το θρεντ "κινειται" (αντε,και λιγο του Καμενου) σημαινει πολλα για μενα!
Μονο μην μασησετε σε απειλες και εκβιασμους και κολωσετε μπροστα στην καλπη!
Οσο για τους αριστερους που πουλανε ιδεα,ειναι δικαιομα τους να πιστευουν οτι θελουν!
ποιός είναι ο Σάτυα Σάι Μπάμπα..?πεσ τιν ιδεολογια σου να τιν ασπαστουμε?
αμα κερνα φαι να ερθοποιός είναι ο Σάτυα Σάι Μπάμπα..?