axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εισαι μια τσουπρα εσυ .....εγο ιμε στουρνο ι γνισιι ελιν ινε αετι
Εισαι μια τσουπρα εσυ .....εγο ιμε στουρνο ι γνισιι ελιν ινε αετι
κε εσι γνισιο ελιν ισε?Εισαι μια τσουπρα εσυ .....
με πιστοποιηση isoκε εσι γνισιο ελιν ισε?
αγου ισε βανε ιποπσιφιοτιτα για βολεφτισ στα χρισα αβγα πσανουν για αετουσμε πιστοποιηση iso
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΝεοναζιστικης????Δηλαδη τι κακο υπαρχει στν εθνικοσοσιαλισμο???Μην ξεχναμε οι εθνικοσοσιαλιστες τς Ελλαδας παρεδωσαν την χωρα με πλεονασμα και οι <δημοκρατες> την εχουν κανει για πουθενα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ορεο παραμιθι
τσακαλε γινισιε ελινα σικε προιπολογισμι....Κανενα παραμυθι ανορθογραφε...ανατρεξε στ παρελθον κ ολες τς πληροφοριες θα τις βρεις
Ξεχνας μια λεπτομερια....αγου ισε βανε ιποπσιφιοτιτα για βολεφτισ στα χρισα αβγα πσανουν για αετουσ
πλαιναισε πολι ισι αι;Ξεχνας μια λεπτομερια....
Η πολιτικη ειναι γεματη απο βρωμιαρηδες κι εγω......
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ !!!!!!!
τσακαλε γινισιε ελινα σικε προιπολογισμι....
κε το αφροδιτονισο στι ''κιρα μεμετ''
Είσαι κ στην χρυσή αυγή;;;Γνησιος Ελληνας δεν υπαρχει ...Εγω ειμαι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ..ουτε γνησιος Μακεδονας υπαρχει ...Υπαρχει ομως η εθνικη ιδεολογια και τα πιστευω του καθενα! Ο εθνικισμος και ο εθνικοσοσιαλισμος ειναι η μονη λυση
Είσαι κ στην χρυσή αυγή;;;![]()
ι μονο λισι ινε να εχισ πεδια πραγματικιΓνησιος Ελληνας δεν υπαρχει ...Εγω ειμαι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ..ουτε γνησιος Μακεδονας υπαρχει ...Υπαρχει ομως η εθνικη ιδεολογια και τα πιστευω του καθενα! Ο εθνικισμος και ο εθνικοσοσιαλισμος ειναι η μονη λυση
Τους έχεις και σε φάκελο δικέ μου στα αγαπημένα σου?Είσαι κ στην χρυσή αυγή;;;![]()
ι μονο λισι ινε να εχισ πεδια πραγματικι
για να μιν ισε τουβλο οποσ ιμε εγο
αν μου ορισισ γενετικα πια ινε ι αρια φιλι εγο ιμε ο αλμπετ αισταιν....Παιδεια εχω...σεβομαι τς ανθρωπινες αξιες και τα δικαιωματα τν ανθρωπων! Η αρεια φυλη ομως ειναι αυτη π πρεπει να κυριαρχησει στν κοινωνια ειρηνικα χωρις πολεμους και αλλες ιστοριες
αρα εβραιος >αν μου ορισισ γενετικα πια ινε ι αρια φιλι εγο ιμε ο αλμπετ αισταιν....
Και δεν έχει Φλώρινα σύνδεσμο;;; Πλάκα μου κάνεις.Μενω στν Φλωρινα δν υπαρχει καποιος συνδεσμος χρυσης αυγης εδω οχι οτι ειναι δυσκολο να γινω μελος αλλα μεχρι τωρα δν εχω γινει κ δν νομιζω να γινω...στς εκλογες π ερχονται ομως θα τς ψηφισω!!
Εννοείται.Τους έχεις και σε φάκελο δικέ μου στα αγαπημένα σου?![]()
κε γερμανοτσολιασ αμα θεσ γινομεαρα εβραιος >![]()