TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
χαπι για την ΠληξηΕννοείται.
χαπι για την ΠληξηΕννοείται.
Ναταν ολα τα τουβλα σαν εσενα.....ι μονο λισι ινε να εχισ πεδια πραγματικι
για να μιν ισε τουβλο οποσ ιμε εγο
αφτο ινε καλιτερο www.medicines.ie/medicine/11249/SPC/Yasminelle/]http://www.medicines.ie/medicine/11249/SPC/Yasminelle/χαπι για την Πληξη
ιμε πιροτουβλο αντεχο στι μεγαλι θερμοκρασιαΝαταν ολα τα τουβλα σαν εσενα.....
Μα δεν το βλέπεις μπροστα σου? όλοι έλληνες μια άρια φυλή είναικε γερμανοτσολιασ αμα θεσ γινομε
αν βρισ το γενετικο κοδικα τισ αριασ φιλισ ...
Ποιος οριζει το ποια φυλη θα κυριαρχησει και τι εστι αρεια φυλη ?Παιδεια εχω...σεβομαι τς ανθρωπινες αξιες και τα δικαιωματα τν ανθρωπων! Η αρεια φυλη ομως ειναι αυτη π πρεπει να κυριαρχησει στν κοινωνια ειρηνικα χωρις πολεμους και αλλες ιστοριες
σιγουρα ιδικα αμα δισ εμενα θα πισ ινε σιγουρα αριοσΜα δεν το βλέπεις μπροστα σου? όλοι έλληνες μια άρια φυλή είναι
αμα δεις εμενα θα μου πεις σαλαμ αλεκο...σιγουρα ιδικα αμα δισ εμενα θα πισ ινε σιγουρα αριοσ
1,68 114 κιλα καραφλο κε μαβροτσουκαλο... ιδιοσ ο ερμισ του πρακσιτελι ιμε
Ο μπογος που κοιταει την καμερα πως σου φαινεται ως αντιπροσωπευτικο δειγμα?αν μου ορισισ γενετικα πια ινε ι αρια φιλι εγο ιμε ο αλμπετ αισταιν....
Τωρα σωθηκαμε.......Η απαντηση βρισκεται στα ματια ολων... Ο ανωτατος αρχοντας και δημιουργος του συμπνατος εχει τν ιερη υποχρεωση να δωσει κ παλι τν δυναμη σε εμας! 14/88
εγο σαλαμι τροο μονο νικασ αλεκο δε εχο φαι ποτεσαμα δεις εμενα θα μου πεις σαλαμ αλεκο...
ιδιοσ εγο αρα ιμε κε εγο αριοσΟ μπογος που κοιταει την καμερα πως σου φαινεται ως αντιπροσωπευτικο δειγμα?
σιγουρα ιδικα αμα δισ εμενα θα πισ ινε σιγουρα αριοσ
1,68 114 κιλα καραφλο κε μαβροτσουκαλο... ιδιοσ ο ερμισ του πρακσιτελι ιμε
αμα δεις ομως κι εμενα θα πεις μαμα-μια αλληλλουια ......αμα δεις εμενα θα μου πεις σαλαμ αλεκο...
εγινε αμα θεσ ιπιρετι προτιμισε με θα ιταν πολι μεγαλι τιμι για μενα να σε ιπιρετισο!!!!!!!!!!!!!!!Εγω ειμαι 1.92 80 κιλα ξανθος με γαλανα ματια.....εσεις που ανηκετε στς κατωτερες φυλες οταν θα ερθει η ωρα π θα επανελθουν οι μεγαλες δυναμεις με τ μερος μας τοτε θα υπηρετησετε σαν υποτακτικοι και υπηρετες τς αιωνιας δυναμης και θα εισαστε ευχαριστημενοι
Εγω ειμαι 1.92 80 κιλα ξανθος με γαλανα ματια.....εσεις που ανηκετε στς κατωτερες φυλες οταν θα ερθει η ωρα π θα επανελθουν οι μεγαλες δυναμεις με τ μερος μας τοτε θα υπηρετησετε σαν υποτακτικοι και υπηρετες τς αιωνιας δυναμης και θα εισαστε ευχαριστημενοι
ο λακι ινε πιο απσιλοσ?
Καταλαβα..... πεινασμενος καργα και απο την πεινα δεν ξερεις τι λεςΕγω ειμαι 1.92 80 κιλα ξανθος με γαλανα ματια.....εσεις που ανηκετε στς κατωτερες φυλες οταν θα ερθει η ωρα π θα επανελθουν οι μεγαλες δυναμεις με τ μερος μας τοτε θα υπηρετησετε σαν υποτακτικοι και υπηρετες τς αιωνιας δυναμης και θα εισαστε ευχαριστημενοι
ο λακι ινε πιο απσιλοσ?
Υπονοείς κάτι με αυτό δικέ μου ?ο λακι ινε πιο απσιλοσ?
τι ηπιες ?