alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ποιος πεταξε σκατα, φανηκε.Είναι εύκολο να πετάς σκατά από δω κι από κεί επειδή έτσι σε βολεύει.
Ποιος πεταξε σκατα, φανηκε.Είναι εύκολο να πετάς σκατά από δω κι από κεί επειδή έτσι σε βολεύει.
Βασικά ως δικηγόρος ξέρεις πως χρειάζονται κ αποδείξεις...όχι απλά εικασίες....Σου ειπα πεντε-εξι.
Τωρα θα παραδεχθεις κι εσυ οτι ειπες μαλακια?
Εδω και δυο χρονια ο Συριζα περιφερει τον τραμπουκισμο του κατα ελληνων βουλευτων, κι εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι και μου λες και εξυπναδες.
Εεε αμόλησε την σκατιά του κ ο Πεταλωτής...Μεξικανε, ο Πεταλωτης ειναι βουλευτης νομιζω.
Δηλαδή για να γιαουρτώσει κανείς τον Πάγκαλο πρέπει να'ναι συριζαίος αλλιώς δεν παίζει έτσι;;;Μεξικανε, και ο Παγκαλος ηταν βουλευτης νομιζω.
Εεε αμόλησε την σκατιά του κ ο Πεταλωτής...
Οι αποδείξεις πουθενά....
Συνεχισε να παριστανεις τη στρουθοκαμηλο.Δηλαδή για να γιαουρτώσει κανείς τον Πάγκαλο πρέπει να'ναι συριζαίος αλλιώς δεν παίζει έτσι;;;
Εεε άλλο πράγμα πάντως ενδεχομένως ψηφοφόροι του σύριζα...και άλλο υποκινούμενοι κ οργανωμένοι από τον σύριζα.Οι αποδειξεις ειναι μπροστα σου.
Τωρα αν θελεις να μπω και στο παραβαν να φωτογραφισω τι ψηφοδελτιο εβαλαν στην καλπη ολοι αυτοι, δεν θα μπορεσω.
Αλλά εχεις καθε δικαιωμα να στρουθοκαμηλιζεις.
Σου ειπα πεντε-εξι.
Τωρα θα παραδεχθεις κι εσυ οτι ειπες μαλακια?
Εδω και δυο χρονια ο Συριζα περιφερει τον τραμπουκισμο του κατα ελληνων βουλευτων, κι εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι και μου λες και εξυπναδες.
Να'ταν χρυσαυγίτες ας πούμε δεν παίζει;;;Συνεχισε να παριστανεις τη στρουθοκαμηλο.
Οχι μωρε, νεοδημοκρατες ειναι.Να'ταν χρυσαυγίτες ας πούμε δεν παίζει;;;
Που θα μου πεις ότι στρουθοκαμηλίζω κιόλας...
Συνεχισε να παριστανεις τη στρουθοκαμηλο.
Ούτε το MEGA δεν τόλμησε να ισχυριστεί πως είναι συριζαίοι....απλά αναραγωγή όσων είπαν οι: Πεταλωτής,Γεωργιάδης,Πάγκαλος κ όποιος δέχθηκε επίθεση έκανε...Τί να παραδεχτώ; Ότι αυτοί που ρίξαν ξύλο στο Χατζηδάκη ήταν Συριζαίοι; Γιατί;
Έβγαλε καμιά ανακοίνωση το κόμμα να πάρουν στο κυνήγι βουλευτές; Επειδή το λέει το MEGA ή επειδή ετσι σου αρέσει εσένα;
Ο Πεταλωτής στο βίντεο μιλάει για "πρώην τραμπούκους της δεξιάς". Εδώ συμφωνώ. Είναι νεοδημοκράτες αυτοί που δέρνουν!
Μαλακία είπες εσύ. Μίλησες πρώτος για Συριζαίους που δέρνουν βουλευτές (σε αντιδιαστολή με τους Χρυσαυγίτες που έσπευσες να υποστηρίξεις οι οποίοι το χουν κάνει 2 φορές και τους έχουμε δει) αλλά δεν απέδειξες τίποτα.
Μου φέρνεις και σα παράδειγμα την Πέμη Ζούνη. Έφαγε ξύλο; Όχι. Την έκραξε κάποιος (νεοδημοκράτης λεω εγώ) σε μια καφετέρια και της χάλασε... τη διάθεση.
Μέχρι να αποδείξεις ότι ένας Συριζαίος έδειρε βουλευτή, είσαι ψεύτης.
Τις αναπαράγει βασικά....άλλοι τις είπανε(Πεταλωτής,Γεωργιάδης,Πάγκαλος κ λοιποί).Εσύ επιμένεις να λές αερολογίες. Είσαι και δικηγόρος, τρομάρα σου.
Ενταξει, κατανοητη η δυσκολη θεση στην οποια εχεις περιελθει.Τί να παραδεχτώ; Ότι αυτοί που ρίξαν ξύλο στο Χατζηδάκη ήταν Συριζαίοι; Γιατί;
Έβγαλε καμιά ανακοίνωση το κόμμα να πάρουν στο κυνήγι βουλευτές; Επειδή το λέει το MEGA ή επειδή ετσι σου αρέσει εσένα;
Ο Πεταλωτής στο βίντεο μιλάει για "πρώην τραμπούκους της δεξιάς". Εδώ συμφωνώ. Είναι νεοδημοκράτες αυτοί που δέρνουν!
Μαλακία είπες εσύ. Μίλησες πρώτος για Συριζαίους που δέρνουν βουλευτές (σε αντιδιαστολή με τους Χρυσαυγίτες που έσπευσες να υποστηρίξεις οι οποίοι το χουν κάνει 2 φορές και τους έχουμε δει) αλλά δεν απέδειξες τίποτα.
Μου φέρνεις και σα παράδειγμα την Πέμη Ζούνη. Έφαγε ξύλο; Όχι. Την έκραξε κάποιος (νεοδημοκράτης λεω εγώ) σε μια καφετέρια και της χάλασε... τη διάθεση.
Μέχρι να αποδείξεις ότι ένας Συριζαίος έδειρε βουλευτή, είσαι ψεύτης.
Οχι μωρε, νεοδημοκρατες ειναι.