alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν χρειαστηκε αποχη για την πενταημερη.θα έκανε αποχή για την 5ήμερη...
έλα ρε καλός είναι ο αλεξ, λίγο συντιριτούκλα μόνο
Δεν χρειαστηκε αποχη για την πενταημερη.θα έκανε αποχή για την 5ήμερη...
έλα ρε καλός είναι ο αλεξ, λίγο συντιριτούκλα μόνο
Πού κ πώς κερδίζεται κάτι λοιπόν;;;;Δύο φορες εχω συμμετασχει σε αυτο που λεγεται "κινητοποιηση" τετοιου ειδους.
Το 1988, σε ηλικια 17 ετων, συμμετεχοντας στην καταληψη του λυκειου μου και στη συνεχεια στην πορεια και συγκεντρωση προς το σπιτι του τοτε υπουργου παιδειας Αποστολου Κακλαμανη, με καθιστική διαμαρτυρια με το φοβερο συνθημα "Αμα δεν σε δουμε, δεν θα σηκωθουμε".
Μετα το 1992, στη συγκεντρωση για τη Μακεδονια στο Πεδιο του Αρεως.
Σε πολιτικη συγκεντρωση εχω παει μονο μια φορα στη ζωη μου, το 1989 στην Κηφισια, στον τοτε πρωτοεμφανιζομενο Πανο Καμμενο, όπου μου εβαλαν και αυτοκολλητακι στο στηθος "επιμενω στον Καμμενο". Δεν τους ειπα βεβαια οτι εγω ψηφιζα Α Αθηνων, ενώ ο Καμμενος κατεβαινε στην Β
Ειναι προφανες οτι σημερα θεωρω αυτες τις ενεργειες παιδιαστικες.
Πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι τιποτα δεν κερδιζεται στους δρομους.
ούτε βαφτιστήρι να σε είχα...Δύο φορες εχω συμμετασχει σε αυτο που λεγεται "κινητοποιηση" τετοιου ειδους.
Το 1988, σε ηλικια 17 ετων, συμμετεχοντας στην καταληψη του λυκειου μου και στη συνεχεια στην πορεια και συγκεντρωση προς το σπιτι του τοτε υπουργου παιδειας Αποστολου Κακλαμανη, με καθιστική διαμαρτυρια με το φοβερο συνθημα "Αμα δεν σε δουμε, δεν θα σηκωθουμε".
Μετα το 1992, στη συγκεντρωση για τη Μακεδονια στο Πεδιο του Αρεως.
Σε πολιτικη συγκεντρωση εχω παει μονο μια φορα στη ζωη μου, το 1989 στην Κηφισια, στον τοτε πρωτοεμφανιζομενο Πανο Καμμενο, όπου μου εβαλαν και αυτοκολλητακι στο στηθος "επιμενω στον Καμμενο". Δεν τους ειπα βεβαια οτι εγω ψηφιζα Α Αθηνων, ενώ ο Καμμενος κατεβαινε στην Β
Ειναι προφανες οτι σημερα θεωρω αυτες τις ενεργειες παιδιαστικες.
Πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι τιποτα δεν κερδιζεται στους δρομους.
Τις συμμετοχές του άλεξ στους δρόμους εγώ τις είχα στα 17 μου.ούτε βαφτιστήρι να σε είχα...
μέσα έπεσα
Προχειρα, μου ερχονται ο Χατζηδακης, ο Παγκαλος, ο Κακλαμανης, η Ζουνη, η Διαμαντοπουλου, ο Πεταλωτης.
Κι εσύ που το ξέρεις; Έγραφε "ΣΥΡΙΖΑ" σε κανένα κούτελο αυτών που δίναν τις γροθιές;
Και εγώ σου λέω ότι τον δείραν απογοητευμένοι νεοδημοκράτες.
Τι να τους πω?Πού κ πώς κερδίζεται κάτι λοιπόν;;;;
Πες το κ στους Τσίπρα/Παπαρήγα αν είναι που ευαγγελίζονται πως θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα.
Α ενταξει.Και απαντάω αυτό που είπα και στον άλλο για τον Χατζηδάκη:
Άλλη η μάχη της κάλπης,άλλη του δρόμου.Τι να τους πω?
Μεσω των δρομων θελει ο Τσιπρας να αλλαξει κατι?
Κι εγω γιατι ειχα την εντυπωση οτι θελει να τα αλλαξει μεσω των εκλογων και της αναληψης της εξουσιας?
Τι πιστευει το ΚΚΕ?????????????Άλλη η μάχη της κάλπης,άλλη του δρόμου.
Το ΚΚΕ πιστεύει πως τα πράγματα θα αλλάξουν στον δρόμο κ η κάλπη είναι απλά μια μάχη που πρέπει να δίνεται...
Άλλη απορία;;;
Έλα τώρα που μαι ζεστός.
κοίτα στον Χατζηδάκη καμία σχέση, χώρια ότι ήταν μαλάκας που βρέθηκε στο πιο λ΄ςθος μέρος, στους άλλους υπα΄ρχει μερή δόση σύριζα μέσα, αλλά δεν έπαθαν και τίποτα, α βάλε και τον μπουμπούκο με την μπουμπούκα στο ζαχαροπλαστείο...Και απαντάω αυτό που είπα και στον άλλο για τον Χατζηδάκη:
Εεε που βλέπεις την αντίφαση με τα παραπάνω που γράφω,η μάχη του κκε στους δρόμους είναι πορείες...πορείες...πορείες...μέχρι να βγούνε όλοι στους δρόμους...Τι πιστευει το ΚΚΕ?????????????
Το ΚΚΕ αν δεν απατωμαι, εχει πει οτι στην πραγματικη εξεγερση του λαου, δεν θα σπασει ουτε ενα τζαμι
Και οτι δεν εχει λογο να καταστρεψει τις τραπεζες, επειδη με τη λαϊκη εξουσια θα γινουν περιουσια του λαου
Αυτος ειναι φασιστας ρε τυπε, δεν πιανεται.κοίτα στον Χατζηδάκη καμία σχέση, χώρια ότι ήταν μαλάκας που βρέθηκε στο πιο λ΄ςθος μέρος, στους άλλους υπα΄ρχει μερή δόση σύριζα μέσα, αλλά δεν έπαθαν και τίποτα, α βάλε και τον μπουμπούκο με την μπουμπούκα στο ζαχαροπλαστείο...
...και να κανουμε τι ολοι στους δρομους? Να μαζεψουμε ηλιο?Εεε που βλέπεις την αντίφαση με τα παραπάνω που γράφω,η μάχη του κκε στους δρόμους είναι πορείες...πορείες...πορείες...μέχρι να βγούνε όλοι στους δρόμους...
άστο τώρα καμιά σχέση, μόνο σύριζα δεν ήταν αυτοί... από την φατσα πιο πολλή πασοκοι μου έκανανΑ ενταξει.
Θα αμφισβητω κι εγω οτι οι χρυσαυγιτες δερνουν τους πακιστανους και ολα καλα.
Πιθανον ο Χατζηδακης να πηγε να ξυριστει και να κοπηκε.
Σοβαρεψου.
Ήταν φασίστας,τώρα έγινε νδημοκράτης,να δούμε τι άλλο....Αυτος ειναι φασιστας ρε τυπε, δεν πιανεται.
αυτός είναι για τον πούτσο γενικός...Αυτος ειναι φασιστας ρε τυπε, δεν πιανεται.
Α ενταξει.
Θα αμφισβητω κι εγω οτι οι χρυσαυγιτες δερνουν τους πακιστανους και ολα καλα.
Πιθανον ο Χατζηδακης να πηγε να ξυριστει και να κοπηκε.
Σοβαρεψου.
Δε ξέρω,ρώτα το κκε,αν ο Λένιν είχε τις απόψεις του κκε θα είχε πεθάνει κ ακόμα θα ήταν ο Τσάρος στα ανάκτορα Μόσχα....και να κανουμε τι ολοι στους δρομους? Να μαζεψουμε ηλιο?
άστο τώρα καμιά σχέση, μόνο σύριζα δεν ήταν αυτοί... από την φατσα πιο πολλή πασοκοι μου έκαναν
Σου ειπα πεντε-εξι.Σε ποιον βουλευτή την έπεσαν οι Συριζαίοι στρουμφάκι;
Πες μου έναν. Εαν δεν πεις, οφείλεις να αναιρέσεις αλλιώς είσαι ψεύτης.