Επισκέπτης
Θα σου πω και την ιστορια στη Θηβα με το ψωφιο αλογο που ειχε τουμπανιασμενη κοιλια και ηταν 2 γυφτακια και καναν τραμπολινο πανω του.ρε τρελε να μαζευτουμε μια μερα στην κυπρου για καφε να μας πεις και αλλες τετοιες ιστοριες
Θα σου πω και την ιστορια στη Θηβα με το ψωφιο αλογο που ειχε τουμπανιασμενη κοιλια και ηταν 2 γυφτακια και καναν τραμπολινο πανω του.ρε τρελε να μαζευτουμε μια μερα στην κυπρου για καφε να μας πεις και αλλες τετοιες ιστοριες
κερναω καφε πες μερα και ωραΘα σου πω και την ιστορια στη Θηβα με το ψωφιο αλογο που ειχε τουμπανιασμενη κοιλια και ηταν 2 γυφτακια και καναν τραμπολινο πανω του.
Στα σημεια το Αλμπανι,μην φανταστεις κανεναν χτιστο οικοδομο,δευτερης γενιας με το φρεντοτσινο στο χεριποιος νικησε τυπε?
Eιμαι στο νησι τωρα,τον Σεπτεμβρη που θα ερθω θα παμε για σουβλακια και μπυρες στη "Θρακα" στη Θησεως να ξημεροβραδιαστουμεκερναω καφε πες μερα και ωρα
εγινε νυχτεςEιμαι στο νησι τωρα,τον Σεπτεμβρη που θα ερθω θα παμε για σουβλακια και μπυρες στη "Θρακα" στη Θησεως να ξημεροβραδιαστουμε
εγώ θα έλεγα ως τυπική πακιστανολάγνα λούγκρα των Εξαρχείων
που την ξεκωλιάζουν καθημερινά μαυριδεροί κωλομπαράδες στο πάρκο Ναυαρίνου ......
το συμβάν 10000% φανταστικό,
στον ελληνικό ηλεκτρικό
το 95% είναι μαυριδεροί πλέον ........
σύντομα θα κυκλοφορούμε ανετα παντού .....
http://[URL unfurl="true"]www.accuratereloading.com/r357.jpg[/img[/URL]]
Αυτό να το βάλεις στον κώλο σου. Και ξέρεις... Όχι από την κάνη, γιατί ο κώλος σου είναι σαν γερμανικό κράνος και δεν θα καταλάβεις τίποτα. Από τη λαβή...
[/quote]
πρόβλημα είναι,αλλά όχι το πρωτεύων που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε οι νεοναζι, ούτε καν το δευτερεύων, αν πχ αύριο ξυπνάγαμε και δεν υπήρχαν μετανάστες, θα είμαστε καλύτερα; θα είχε διαγραφεί το χρέος μας, δεν θα πληρώναμε χαράτσια; θα αυξανόταν ο μισθός μας ή θα βρίσκαμε όλοι δουλειά...Eγω ειμαι περιεργος να μαθω πως ΔΕΝ αποτελει προβλημα η λαθρομεταναστευση. Με ολα της τα παρεπομενα φυσικα.
Εγώ δεν ασχολήθηκα μαζί σου, ούτε σε έβρισα, αλλά μια και μου έδωσες το δικαίωμα πουστράκι, τελείωσες τις δουλειές του σπιτιού με την ποδίτσα σου και το φακιόλι και σε άφησε η γυναίκα να κάτσεις και λίγο στο internet να αυνανιστείς, γιατί αυτή γαμιέται με μαύρους ψωλαράδες και δεν γουστάρει μικροτσούτσουνους σαν και εσένα παρά μόνο για τα λεφτά;
παιχτη λες ν αρχισουν να δινουν τις αδειες οπλοφοριας αερα,αν εχεις πληροφοριες ενημερωσε
Δεν δικαιολογώ.
ΕΞΗΓΩ σε όσους ξαφνιάζονται από το περιστατικό.
Και, ναι, όποιος πάει μέσα στους αναρχικούς με ελληνική σημαία και περιμένει να μην γίνει τίποτε είναι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Να'ναι άλλος δεν παίζει;;;Εγώ πάω και δεν μου λέει κανείς τίποτε.
Αν μου πει, θα με δείτε στις ειδήσεις.
Εγώ πήρα ένα απίστευτο νεροπίστολο γιατί έρχονται πολλά beach party αυτή την εβδομάδα.Παίχτουρα, στις τελευταίες μου επισκέψεις σε γνωστά Αθηναϊκά οπλοπωλεία και προαστείων
(εγώ αγόραζα φυσιγγάκια 12άρια , κλασσικά)
είδα να πωλούνται τρελά πιστόλια με άδειες οπλοφορίας , φρέσκιες.
Σε κάτι τύπους κιτσάτους και πιτσιρίκους
που καμία σχέση δεν έχουν με χλίδες και καρχαρίες ματσό.
Εγώ πήρα ένα απίστευτο νεροπίστολο γιατί έρχονται πολλά beach party αυτή την εβδομάδα.
Να'ναι άλλος δεν παίζει;;;
πρόβλημα είναι,αλλά όχι το πρωτεύων που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε οι νεοναζι, ούτε καν το δευτερεύων, αν πχ αύριο ξυπνάγαμε και δεν υπήρχαν μετανάστες, θα είμαστε καλύτερα; θα είχε διαγραφεί το χρέος μας, δεν θα πληρώναμε χαράτσια; θα αυξανόταν ο μισθός μας ή θα βρίσκαμε όλοι δουλειά...
Απλά όπως ο χιτλερ δημιούργησε εχθρούς, (Εβραίους) του μιχαλολιακου του φταίνε οι μετανάστες...
και αν τους καθάριζε σε μια μέρα, μετά θα του φταίνε οι κουμουνιστές, μετά οι γύφτοι, οι ομοφυλόφιλοι και στο τέλος όσοι δεν είναι σαν αυτόν...
Μισο λεπτακι. Τι να τα κανεις και συνταξεις και λεφτα και σπιτια και ολα τα καλουδια αν ερθει καποιος και σε σφαξει η σουλατσαρει οποτε γουσταρει με το καλασνικοφ και σε ξαφριζει η ενιοτε σε βιαζει?
'Εχω ακούσει ότι άμα στον ακουμπήσει πονάει.Έλα ρε τώρα κι εσύ ....
Το να σφάξουν έναν έλληνα ή να τον σακατέψουν ή να τον ξεκωλιάσουν
(ή συνδιασμό των 3)
δεν είναι σημαντικά πράματα, δεν λένε τίποτε ........
Τα σημαντικά είναι να μην έχει όπλο ο έλληνας
και έχουμε "φαινόμενα Αυτοδικίας" (τζιζ κακό)
και να μην βαράει η αστυνομία
και γυρίσουμε σε εποχές "δεξιάς" και "χούντας".
Το να στον ακουμπήσει λίγο ο μαυριδερός ή να σε σφάξει
νομίζεις πονάει ;;
Ρε Λάκη σοβαρά τώρα σε μία χώρα όπου ο μπάτσος δεν ξέρει πότε να πυροβολήσει κ ξεκάνει 14χρόνα θες να οπλοφορούν οι πολίτες;;;Έλα ρε τώρα κι εσύ ....
Το να σφάξουν έναν έλληνα ή να τον σακατέψουν ή να τον ξεκωλιάσουν
(ή συνδιασμό των 3)
δεν είναι σημαντικά πράματα, δεν λένε τίποτε ........
Τα σημαντικά είναι να μην έχει όπλο ο έλληνας
και έχουμε "φαινόμενα Αυτοδικίας" (τζιζ κακό)
και να μην βαράει η αστυνομία
και γυρίσουμε σε εποχές "δεξιάς" και "χούντας".
Το να στον ακουμπήσει λίγο ο μαυριδερός ή να σε σφάξει
νομίζεις πονάει ;;
Ρε Λάκη σοβαρά τώρα σε μία χώρα όπου ο μπάτσος δεν ξέρει πότε να πυροβολήσει κ ξεκάνει 14χρόνα θες να οπλοφορούν οι πολίτες;;;