Σημερινη φαση στη παραλια.
Ειμαι με μια φιλη μου αραχτοι στην αμμο,πιο διπλα ενα ζευγαρι Αλβανοι νεαροι και ωραια παιδια.
Σε μια φαση περναει ενας Πακιστανοφαση που εκανε τατου χενα,λεει στη φιλη μου να της κανει απανταει οχι,παει στο ζευγαρακι των Αλβανων,ψηνεται η γκομενουλα να κανει χενα και λεει στο γκομενο "Μωρο μου να κανω ενα? ο τυπος της λεει κανε αλλα μουρμουριζοντας εμφανως τσαντισμενος.Τελος παντως ετοιμαζει ο σκουροχρωμος τις μπογιες και τα πινελα και αρχιζει να την ζωγραφιζει χαμηλα στη κοιλια.Ειχε βαλει το ενα δαχτυλο και καλα κοντρα για να εχει σταθερο χερι κοντα στο μουνι της γκομενας.Το Αλμπανι να καπνιζει τις μαλμποριες την μια μετα την αλλη και εγω να κοζαρω το ολο σκηνικο.Σε μια φαση περνει χαμπαρι η γκομενα οτι εχει γινει μπαλαμουτι η φαση και του λεει "Τι θα γινει θα μας γαμησεις κι ολας?" αλλο που δεν ηθελε ο Βαλκανιος και σηκωνατε και του σκαει ενα μπουκετο,σηκωνετε ο Πακι και γινετε της Κορεας.Ακριβως διπλα εγω και εχω γινει βαζο απο τα γελια,η φιλη μου να μου λεει παμε να φυγουμε και εγω της ελεγα κατσε ρε που θα ξανα δουμε τετοιο σκηνικο.Εχει μαζευτει ολη παραλια και βλεπει το κλωτσομπουνι και εγω να φωναζω "Ωπα ρε παιδια ολοι Ελληνες ειμαστε"
Ρε τι γινεται