Επισκέπτης
Eμενα που με πας δηλαδη?Μεχρι και υπογραφη το εκανα για να μην κουραζομαι...Καλα, εσυ δεν υπαρχει ποσταρισμα σου που να μην αναφερεις διαρκως οτι οι δεξιοι ειναι ανοητοι και ασοβαροι.
Eμενα που με πας δηλαδη?Μεχρι και υπογραφη το εκανα για να μην κουραζομαι...Καλα, εσυ δεν υπαρχει ποσταρισμα σου που να μην αναφερεις διαρκως οτι οι δεξιοι ειναι ανοητοι και ασοβαροι.
Με εσενα βρισκω αρκετα συχνα καποιο μινιμουμ επικοινωνιας.Eμενα που με πας δηλαδη?Μεχρι και υπογραφη το εκανα για να μην κουραζομαι...
Πόντικα,μόλις σε αποκάλεσε μαλάκαΜε εσενα βρισκω αρκετα συχνα καποιο μινιμουμ επικοινωνιας.
με βάση την δική μου(και ελπίζω να μην είναι παράλογο αυτό που λέω για τους άλλους) απλή κοινή λογική έχουμε τα εξής:Οι μονες πορειες που τεμνονται ειναι αυτες των απανταχου φασιστων-και οσων τους στηριζουν,τους σιγονταρουν η εστω τους ανεχονται.
Κρατα μποσικα ρε...Δεν ξερεις τι γινεται σου λεει. ;)Πόντικα,μόλις σε αποκάλεσε μαλάκα
Στανταρ οι της ΧΑ και οι γκριζοι λυκοι εχουν κοινους γνωστους μαφιοζους κατ'αρχην...Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι του τυπου ο μπατσος ειναι οργανο,το μπουζουκι ειναι οργανο κλπ.εσύ πες μου ποιος τέμνεται με ποιον
στάνταρ δεν διαφέρετε από τους δεκσους. το ίδιο στόκοι και με του ίδιου επιπέδου κουβέντες.Στανταρ οι της ΧΑ και οι γκριζοι λυκοι εχουν κοινους γνωστους μαφιοζους κατ'αρχην...Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι του τυπου ο μπατσος ειναι οργανο,το μπουζουκι ειναι οργανο κλπ.
Εχετε εκει στην αριστερα καποιο εγχειριδιο, που εχει τιτλο "πώς να μην απαντω ποτέ"?
Ειναι απιστευτο πια αυτο το πραγμα, να μην μπορω να λαβω μια ευθεια απαντηση απο αριστερό ΠΟΤΈ.
Καλως τον συγγραφεα του εγχειριδιου.τι δεν καταλαβες μικρό μου σαμαράκι???
πως δεν πάει ο αβραμό στη σύνοδο κορυφής?
ή πως δεν γίνεται υπουργός ο οφφσοράς?
στάνταρ δεν διαφέρετε από τους δεκσους. το ίδιο στόκοι και με του ίδιου επιπέδου κουβέντες.
πες μου ότι δεν χαίρεται ο γκρίζος λύκος όταν κερδίζει τόσο έδαφος ο τούρκος στην θράκη χάρη στους διεθνιστές, να σε βάλω μόνιμα στη λίστα με τον πάπια,παπασάλια,χαλκον,τεμαχιστής,τζχώνυ,πιξι κ.ο.κ.
Καλως τον συγγραφεα του εγχειριδιου.
Τον ειπες δεξιό τωρα?στανταρ δε διαφέρεις από όλους αυτούς, από τους οποίους φαντασιώνεσαι ότι δήθεν διαφοροποιείσαι...
φυσικά δε νογάς ότι ο ΠΠ και η αριστερά μιλάνε από άλλη βάση...
Τον ειπες δεξιό τωρα?
Αν ρωτας ποια ειναι η διαφορα μεταξυ δεξιων και αριστερων φανατικων, η απαντηση ειναι προφανης. Καμία.εγω σα μλκας μουλος μη ελλην δεν εχω καταλαβει ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ αριστερων και δεξιων ελληναραδων/και οι 2 θα μας σφαξετε.οι μεν με κονσερβοκουτι η δε με φαλτσετα.
καποιος να μου πει ποιες ειναι οι διαφορες στην οικονομικη πολιτικη μεταξυ κκε και χα.
Η διαφορα τους εναι οτι οι αριστεροι ειναι πιο πλουσιοι.Αν ρωτας ποια ειναι η διαφορα μεταξυ δεξιων και αριστερων φανατικων, η απαντηση ειναι προφανης. Καμία.
αααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εδω εγραψες.Η διαφορα τους εναι οτι οι αριστεροι ειναι πιο πλουσιοι.