Ιστοριες ελληνικης τρελας.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
1) Καπως ετσι εγινε και με μας το καλοκαιρι του 2009 και του 2010.
Ειχαμε τρυγο και συνηθως παιρνουμε Αλβανους εργατες. Μου λεει ο μπαρμπας μου, ρε ο ταδε πηρε Αφγανους και τους δινει 23 ευρω μεροκαματο γιατι να παρουμε Αλβανους που ζητανε 30 με 35 ? Πηραμε λοιπον κατι πιτσιρικαδες Αφγανους χτικιαριδες που κατα τις 11 που επιανε η ζεστη πεφταν κατω σαν κοτοπουλα. Ασε που λιωναν τη σταφιδα ή σταματαγαν τη δουλεια για να προσευχηθουν. Ξανα πηραμε και την επομενη χρονια αλλα οι τυποι δεν το κατεχαν το αθλημα. Βεβαια για να ειματε ακριβοδικαιοι, περσι πηραμε Ελληνες γιατι λογο κρισης αποφασισα να δινω μεροκαματο μονο σε Ελληνες, αλλα δυστηχως ουτε οι δικοι μας το κατεχουν.
2) Στο χωριο τους τελευταιους μηνες εχουν εγκατασταθει μερικοι Πακιστανοι. Ησυχοι ανθρωποι που δουλευουν στα φυτωρια ή κανουν μεροκαματα γυρω-γυρω. Ζουν σ΄ενα σπιτι στην ακρη του χωριου πανω απο 10 ατομα. Η μανα μου οταν ειρθαν αλλαξε το δρομολογιο της απο και προς ενα περιβολι μας γιατι φοβοταν να περναει μπροστα απο το σπιτι τους. Μιλαμε για ενα τεταρτο περπατημα παραπανω. Επειδη εχω επαφες μαζι τους, τους δινω κρασι και αυγα καμια φορα, για ανταποδωση μια μερα που κουβαλαγα ξυλα με το αγροτικο ηρθαν 3 απο αυτους και με βοηθησαν να τα ξεφωρτωσω κι να τα ποστιασω στην αυλη. Απο τοτε η μανα αλλαξε γνωμη. Πριν μερικες μερες καθοταν εξω απο το σπιτι μαζι με κατι γειτονησες, μια ελληνιδα, μια αλβανιδα και τα αλβανακια και επιναν καφε. Εγω αραχτος στο μπαλκονι. Περνανε 2 πακιδες και τις χαιρετανε. Ανταπωδιδουν η μανα μου και η αλλη ελληνιδα. Και λεει η αλβανιδα. τι τους μιλατε, θελετε να παρουν αερα ? Με αυτους που μαζευτικαν στο χωριο σε λιγο δεν θα μπορουμε να βγουμε απο τα σπιτια μας.