alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Η διαφορα τους εναι οτι οι αριστεροι ειναι πιο πλουσιοι.
Η διαφορα τους εναι οτι οι αριστεροι ειναι πιο πλουσιοι.
στανταρ δε διαφέρεις από όλους αυτούς, από τους οποίους φαντασιώνεσαι ότι δήθεν διαφοροποιείσαι...
φυσικά δε νογάς ότι ο ΠΠ και η αριστερά μιλάνε από άλλη βάση...
...εσενα πρεπει να διωξουμε κοπριτη !Έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθω από την έλευση του αρχηγού των γκρίζων λύκων στη Θράκη. Λυπάμαι αλλά εκτός από κάτι ηλίθιους σα του λόγου σου και κάτι καιροσκόπους Μιχαλολιάκους δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο. Πήγαινε μέχρι τη Θράκη να τον διώξεις αν θέλεις (εσύ που δεν είσαι καναπεδάτος), εμένα στ' αρχίδια μου.
στάνταρ δεν διαφέρετε από τους δεκσους. το ίδιο στόκοι και με του ίδιου επιπέδου κουβέντες.
Ποτε δεν ειδα καποιον απο οσους κατα καιρους το επαιζαν τριτοι(λες και βρισκονται υπερανω κοινωνιας)να πετα εδω η εξω κατι τετοιο για την ΧΑ,η την ακρομεσοδεκσα εν γενει...ΠΑΝΤΑ,μα ΠΑΝΤΑ η στοχευση,η μομφη απευθυνοταν προς την αριστερα,και φυσικα στο τελος οι 95 στους 100 αποδειχτηκαν ακρομεσοδεκσοι και με το ακρο τονισμενο συνηθως...εγω σα μλκας μουλος μη ελλην δεν εχω καταλαβει ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ αριστερων και δεξιων ελληναραδων/και οι 2 θα μας σφαξετε.οι μεν με κονσερβοκουτι η δε με φαλτσετα.
γι' αυτό έλεγε ο πανούσης, "άμα είσαι αριστερός, είσαι και προοδευτικός. της αριστεράς και της προόδου".Ποτε δεν ειδα καποιον απο οσους κατα καιρους το επαιζαν τριτοι(λες και βρισκονται υπερανω κοινωνιας)να πετα εδω η εξω κατι τετοιο για την ΧΑ,η την ακρομεσοδεκσα εν γενει...ΠΑΝΤΑ,μα ΠΑΝΤΑ η στοχευση,η μομφη απευθυνοταν προς την αριστερα,και φυσικα στο τελος οι 95 στους 100 αποδειχτηκαν ακρομεσοδεκσοι και με το ακρο τονισμενο συνηθως...
γι' αυτό έλεγε ο πανούσης, "άμα είσαι αριστερός, είσαι και προοδευτικός. της αριστεράς και της προόδου".
μόνο στην ελλάδα, των μεγάλων σύχρονων φιλοσόφων, όταν εκφέρεις μία γνώμη πρέπει να πεις τουλάχιστον στην αρχή και στο τέλος ότι δεν υποστηρίζεις το αντίθετο.
εγώ θα σταθώ λίγο ακόμα στον πανούση, ο οποίος έχει περιγράψει το ανάγλυφο της κοινωνίας όχι μόνο με τα τραγούδια του αλλά και με τα βιβλία του, πόσο δε μάλλον με τις εκπομπές ομιλίες του και τόσα χρόνια έχω προσέξει ένα μόνο πράγμα, ότι αυτός έχει συγκεντρώσει την κριτική του στην αριστερά και όχι στην δεξιά. ο λόγος είναι ότι ο κόσμος την ξέρει τη δεξιά, την έχει δει και εν καιρώ ειρήνης και εν καιρώ χούντας πως είναι και την απέφευγε. η αριστερά είναι αυτή που πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει γιατί είναι από τις μόνες πολιτικές απόψεις που μπορεί να προσφέρει κάτι και ο κόσμος δεν την ξέρει. εγώ για την αριστερά μαθαίνω ακόμα πράγματα, που άλλα με ενοχλούν και άλλα με ευχαριστούν.γι' αυτό γίνεται η κριτική, για να μπορέσεις να βγάλεις το χειρότερο χαρακτήρα της έτσι ώστε να δεις μέχρι που φτάνει, πόσο ισχύουν αυτά που λέει και υπό ποιες προυποθέσεις αρχίζει να γίνεται ακραία.
η αποτυχία της αριστεράς φαίνεται σε τέτοιες εποχές πολιτικής αστάθειας και πανικού. ο κόσμος κρίνει ότι θέλει και το αποκούμπι της για να έχει τόσο μεγάλο ποσοστό στην ελλάδα, και το αποκούμπι της είναι η χ.α.. Το ίδιο το σύστημα προσπαθεί να αυτοσυντηρηθεί κρατώντας κάποιες ισορροπίες. Εγώ σαν αυτό το πράγμα που είμαι αναρωτιέμαι γιατί για να έχει ο τσιπρας 27 χρειάζεται η χ.α. να είναι στο 7, γιατί όταν ο τσίπρας ήταν στο 4.5 η χ.α. χρειαζόταν να είναι στο .25, γιατί υπάρχει αυτή η γαμημένη ανάγκη ισορροπίας με την άκρα δεξιά;
μήπως επειδή η αριστερά έχει αποτύχει τόσα χρόνια;
Υ.Γ. ακρομεσοδεξιά. λογικό να το λέει ο πάπιας, τόσο μυαλό έχει, με αυτό πορεύεται. εσύ που το χρησιμοποιείς πες μου τι επιπλέον περιλαμβάνει από τον όρο δεξιά. είναι εκνευριστικό να διαβάζεις σύνθετες λέξεις βγαλμένες από 10χρονο παιδί σε κείμενο που υποτίθεται καλείσαι να απαντήσεις σοβαρά.
Υ.Γ. το έχω πει και παλιότερα, αρκετοί φανατικοί, στα πολιτικά, στα οπαδικά, στα ...-ικα, εφαρμόζετε το ρηττό "πας, μη έλλην, βάρβαρος" δηλαδή "πας, μη αριστερός, δεξιός", "πας, μη γαύρος, βάζελος", "πας, μη παοκ, γαύρος", ανάλογα το κόμπλεξ του καθενός.
το γνωρίζουμε.. υπάρχει και η σχετική φωτογραφία
Εεε η αριστερά δεν πρέπει να μιλά για να μην δίνει αθελά της πάσα στην ακρομεσοδεξιά,πού το παράλογο στην λογική των ακρομεσοδεξιών;;;φυσικά και δεν γνωρίζετε, ούτε και αντιλαμβάνεσθε...
όταν η αριστερά μιλά για μειονότητες, μιλά από τη σκοπιά των δικαιωμάτων,
όταν η ακρομεσοδεξιά μιλά για μειονότητες, μιλά από τη σκοπιά της ενίσχυσης της (μητρικής) κρατικής ισχύος...
φυσικά και δεν γνωρίζετε, ούτε και αντιλαμβάνεσθε...
όταν η αριστερά μιλά για μειονότητες, μιλά από τα σκόπια των δικαιωμάτων,
όταν η ακρομεσοδεξιά μιλά για μειονότητες, μιλά από τα σκόπια της ενίσχυσης της (μητρικής) κρατικής ισχύος...
ένα περίεργο πράγμα όμως λες και δεν υπάρχουν ελληνικές μειονότητες στην βόρειο ήπειρο ρε παιδί μου..
Το παραμυθι τελειωσε. Οι επιθεσεις των λαθρομεταναστων και των ξενων εγκληματιων εχουν πλεον ξεφυγει απο την εννοια του κοινου ποινικου εγκληματος και εφτασαν στο επιπεδο του πολεμου πολεων!φυσικά και δεν γνωρίζετε, ούτε και αντιλαμβάνεσθε...
όταν η αριστερά μιλά για μειονότητες, μιλά από τη σκοπιά των δικαιωμάτων,
όταν η ακρομεσοδεξιά μιλά για μειονότητες, μιλά από τη σκοπιά της ενίσχυσης της (μητρικής) κρατικής ισχύος...
Το παραμυθι τελειωσε. Οι επιθεσεις των λαθρομεταναστων και των ξενων εγκληματιων εχουν πλεον ξεφυγει απο την εννοια του κοινου ποινικου εγκληματος και εφτασαν στο επιπεδο του πολεμου πολεων!
Σε αυτο τον πολεμο διαλεγω το μερος των Ελληνων. Αν ειναι να πεθανουμε ας πεθανουμε χτυπημενοι στο στηθος και οχι σαν δειλοι...
Οι οποιες μειονοτητες θα πρεπει να αποκτησουν τα νομιμα δικαιωματα τους ενω αλλες μειονοτητες στην Ελλαδα δεν πρεπει, για λογους εθνικης ασφαλειας;
ένα περίεργο πράγμα όμως λες και δεν υπάρχουν ελληνικές μειονότητες στην βόρειο ήπειρο ρε παιδί μου..
μία με συγχωρείςπολλές???
όχι, το κάθε κράτος έχει υποχρέωση πρώτα να διασφαλίσει την εδαφική του ακεραιότητα, η οποία αφορά την πλειοψηφία του λαού και έπειτα να ασχοληθεί με τα δικαιώματα των τυχόν εθνικών μειονοτήτων (των οποίων οι ανησυχίες είναι καθαρά συνειδησιακής φύσεως και ενίοτε τεχνητής τέτοιας)Οι οποιες μειονοτητες θα πρεπει να αποκτησουν τα νομιμα δικαιωματα τους ενω αλλες μειονοτητες στην Ελλαδα δεν πρεπει, για λογους εθνικης ασφαλειας;