RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.773
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε Retro, ποιος καριώλης από τα παλιά είσαι???![]()
τύπε κρεταν πολυ σοβάρεψε το σαιτ δυστυχως
Τύπε Retro, ποιος καριώλης από τα παλιά είσαι???![]()
Λοιπόν, μιας κι είχα ραντεβού σήμερα με έναν μεγαλοδικηγόρο (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε), μου ανέλυσε κάποια πράγματα για τον ποινικό κώδικα κι όλη την φασαρία που είχε γίνει, προσποιούμενος ότι εγώ είμαι άσχετος με αυτά και ότι δεν τα παρακολουθώ καθόλου. Το πρώτο πρώτο που μου είπε για τον ποινικό κώδικα όταν τον ρώτησα ήταν:
"Η πρηγούμενη κυβένρηση τον άλλαξε κι αυτό ευνοεί πολύ την Χ.Α.... κι είναι υποτίθεται αριστεροί!!!"
Και μετά σε ερώτησή μου "γιατί την ευνοεί?" μου εξήγησε τα παρακάτω με χαρτί και μολύβι!!!
- Ο Π.Κ. ψηφίστηκε μόλις μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Άρα μάλλον γνώριζαν ότι ήταν ευνοϊκότερος γιατί η δίκη της ΧΑ ήταν σε εξέλιξη.
- Ο προηγούμενος Π.Κ. είχε ως ποινή 10-20 χρόνια και ο νέος Π.Κ. έχει ως ποινή 5-15 χρόνια.
- Ο προηγούμενος Π.Κ. είχε έκτιση ποινής τα 2/5, το ίδιο κι αυτός που παρέδωσε ο Τσίπρας. Άρα, ο Π.Κ. του Τσίπρα είναι ευνοϊκότερος γιατί τα χρόνια είναι λιγότερα.
- Επίσης, μια ακόμα διαφορά είναι ότι ο προηγούμενος Π.Κ. είχε αυτόματη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων αν η απόφαση είναι αμετάκλητη, κάτι που δεν ισχύει στον νέο Π.Κ. του Τσίπρα.
Τα γράφω όπως ακριβώς μου τα είπε... και στο τέλος μου λέει "εντάξει, δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος... καταλαβαίνεις πιστεύω...!" και μου 'κλεισε το μάτι!
Δεν το συνέχισα γιατί στην δουλειά μου δεν μπλέκω ποτέ πολιτικά, οπαδικά και θρησκευτικά θέματα, είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ουδέτερος σε αυτά. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που είμαι εδώ. Άλλο η δουλειά κι άλλο η διασκέδαση!
Αυτά!
Για τον πούτσο πήγε μόνο η ΧΑ φυλακή ενώ πρέπει να πάνε όλα τα κόμματα.
η χα δεν ειναι κομμα ακριβως ειναι συμμορια ανωλων σατανιστων ψυχακιδων μπραβων της νυχτας κλπ κλπ
Ενώ οι άλλοι είναι καλύτεροι![]()
τι ηλικια εχεις ??
αν δεν εχεις το νιονιο να σκεφτεις τι ρωτησες μολις και το σκεπτικο σου δεν χρειαζεται να κανουμε κουβεντα
Μπα... πάλι έξω έπεσες! Όταν πάω για δουλειά, πάω να βγάλω λεφτά. Και έβγαλα, όσο εσύ πόσταρες εδώτύπος μπαρμπαπηδουλας ζητησε απεγνωσμένα ραντεβου απο μεγαλοδικηγόρο τυπο alex71 για να τίγκαρει οπλοστάσιο και να μπορει να ανταπεξέλθει στον πόλεμο που δεχεται απο τους αριστερούς εξτρεμιστές του bou![]()
η φροιν λαιν ζαρουλενα ηταν προς μεσημερακι εμπαινε μεσα στο δημαρχειοτην φρουλαιν γυναικα του την ειχα δει να μπαινει μεσα στο δημαρχειο αμαρουσιου οταν ο πατουλης ηταν δημαρχοςτύπε glasko ο αρχηγός λενε εκανε και απόπειρα αυτοκτονίας
το διαβασα στο δευτερο πιο αξιοπιστο σαιτ που υπαρχει (μετα το μακελειό) το εδώλιο5 του αδέσμευτου δημοσιογράφου άρη σπίνου
τι ρουσφετι να της εκανε αραγε?![]()
τύπε glasko μας την κέντρισες την περιέργεια
μηπως τα μπέρδεψες τύπε και αντι η ζαρούλια ηταν η πατουλενα![]()
Σιγα μην του δινανε την παραμικρη σημασια στους παππουληδες, εκει ειναι σκληρο κλειστο κλαμπ, δεν εχει χωρο για αγαθιάρηδεςτύπος πουσι βάγκον με ρεσιτάλ αστοχίας στο νήμα των παπούληδων ζηταει επίμονα attention αλλα τρωει σιωπηρό αποκλεισμό
τύπε πουσι αραξε εδω που εχεις βαρύτητα και ασε τους παπουληδες![]()
Tύπε RETRO, τρειςτύπε αν ημουν ο enduro θα έψαχνα τον λιλά
και αν ημουν ο pipinia θα έψαχνα τον ντόπα
εγω ψαχνω απλα την ησυχια μου μεσα στο bou και προσπαθω ενίοτε να λύνω παρεξηγήσεις![]()
Οπως σου τα ειπε ο συναδελφος ειναι τύπε
Καποια πραγματα ετσι ειναι και δεν αλλαζουν οσο κι αν δεν γουσταρουν καποιοι
Και ο κοσμος το εχει αντιληφθεί πληρως.
Συριζα τρίτο κομμα το 2023
Κάνεις λάθος υποθέτω από κεκτημένη.Διαβάζω κάτι φωνές της ΠΟΥΤΣΑΣ, όχι της λογικής. Κι εξηγούμαι:
Ξέρει κανείς από εσάς τι σημαίνει ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ?
Όχι.
Ξέρετε ότι ΔΕΝ είναι κάτι το κακό?
Όχι.
Εγώ λοιπον, ΦΥΣΙΚΑ κι είμαι εθνικιστής. Τι είναι αυτό? Είναι η φυλή στην οποία ανήκεις, το έθνος που ανήκεις και πιστεύεις στο έθνος και αγωνίζεσαι για αυτό. Κι όπως είπε κι ο Ίων Δραγούμης "ο εθνικισμός δίνει θετική ενέργεια στον άνθρωπο" Είμαι Έλληνας λοιπόν και γουστάρω. Αυτό είναι ο εθνικισμός.
Το ότι είναι κάτι κακό λοιπόν, μόνο η αριστερά θα το έλεγε γιατί πιστεύει σε κάτι μπούρδες περί διεθνισμού και μπούτσες μπλε μαρινάτες!
Κι επίσης να μην ξεχνάμε ότι:
1. Ο Σαμαράς κι ο Δένδιας άνοιξαν τον χορό και κίνησαν διαδικασίες μετά την δολοφονία Φύσσα, τους έκοψαν χρηματοδότηση και τους μπουζούριασαν.
2. Ο Αλεξέγιεφ κι ο τσίριζας, υποστήριζαν τους χαυγίτες για 4μιση χρόνια καθώς βόλευε πολύ η ψήφος τους για συγκεκριμένα νομοσχέδια (π.χ. εκλογικός νόμος) και "δεν έβρισκαν αίθουσα" για να τους δικάσουν. Πόσο ΞΕΦΤΙΛΑ αυτά τα 4μιση χρόνια... ή και πάλι δεν πρόλαβαν? Ρε πάτε καλά? Για μαλάκες μας έχετε εντελώς? Σαν τους ψηφορόρους σας τα ζώα???
3. Ο Κούλης κι η δεξιά ήταν πάλι η παράταξη που έκλεισε τον χορό που άνοιξε κι οι χαυγίτες καταδικάστηκαν από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Αυτά τα έχει γράψει η ιστορία, τα είδαμε και τα παρακολουθήσαμε και δεν σηκώνουν την παραμικρή αμφισβήτηση.
Δεν πα να μας λένε λοιπόν τα αριστερά σκουπίδια διάφορες παπάρες περί εθνικισμού και φασισμού και κάτι τέτοιες τρίχες. Η δεξιά ΠΟΤΕ δεν συνέπραξε με την ακροδεξιά, κάτι βέβαια που έκανε πολλές φορές η αριστερά (δεν υπάρχει ακρο-αριστερά, η αριστερά είναι το ίδιο και το αυτό) και ουσιαστικά η δεξιά καθάρισε το τοπίο. Κι όσες προσπάθειες παραλληλισμού δεξιάς με ακροδεξιά κι αν γίνουν, θα είναι γελοιοδέστατες και ανυπόστατες. Γιατί? Γιατί μιλάνε τα παραπάνω γεγονότα.
Αυτό που ΕΛΠΙΖΩ λοιπόν τώρα να καθαρίσει πολύ σύντομα και με την αριστερά (τους δολοφόνους των χαυγιτών, της μαρφίν, κτλ), τους καταληψίες, τους ΠΑΜΕ και λοιπά κατακάθια για να πάει επιτέλους ο τόπος μπροστά. Διότι αυτοί, σύμφωνα με τον σύντροφό τους Μίκη Θεοδωράκη, είναι ακόμη χειρότεροι.
Το ΚΙΝΑΛΟπως σου τα ειπε ο συναδελφος ειναι τύπε
Καποια πραγματα ετσι ειναι και δεν αλλαζουν οσο κι αν δεν γουσταρουν καποιοι
Και ο κοσμος το εχει αντιληφθεί πληρως.
Συριζα τρίτο κομμα το 2023
Το δεύτερο ποιο θα είναι;
Δεν το μπερδεύω καθόλου. Εγώ μίλησα για το έθνος και την φυλή (Εθνικισμός). Ο πατριωτισμός είναι η αγάπη για την πατρίδα, για την γη των πατέρων που λένε. Γι' αυτό και η βάση της λέξης είναι η πατρίς (πατρίδα). Άλλο ο εθνικισμός και άλλο ο πατριωτισμός. Κανένα απο τα δύο δεν είναι κακό. Γιατί είναι κακό να αγαπάς και να υπερασπίζεσαι την φυλή σου ή αντίστοιχα την πατρίδα σου? Δεν κατάλαβα...!!!Κάνεις λάθος υποθέτω από κεκτημένη.
Συγχέεις την αγάπη για την πατρίδα που είναι πιο κοντά στην έννοια του πατριωτισμού με τον εθνικισμό. Με αθλητικούς όρους είναι κάτι ανάλογο με τον φίλαθλο και τον οπαδό.
Δεν υπάρχουν αριστεροί τύπεΚαπελωνης Φουτουλης τα ατομα της Μαρφιν ολοι αυτοι οι δολοφονημενοι απο αναρχικους δεν ειναι ανθρωποι;
Η αξια της ζωης τους ειναι μικροτερη απο του Παυλου η του... «θεου» του Γρηγοροπουλου;;;
Να απαντησει ενας αριστερος!
Mια χαρά υπάρχουν! Και μην μου πεις ότι είσαι από εκείνους που λένε "α, αυτό δεν είναι αριστερά!!!"... ε???Δεν υπάρχουν αριστεροί τύπε![]()
Έψαχναν μια "πιο σοβαρή χρυσή αυγή " μαζί με τους μπάμπηδεςΌταν το φώναζα εγώ ακριβώς αυτό πριν 6-7 χρόνια πού ήταν ο Παπαδάκης και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι;Ωραίο σχόλιο του Παπαδακη χτες στα νέα του Αντ1. «Δικαίωση η καταδίκη της ΧΑ όμως έχει ευθύνη και το δημοκρατικό τόξο για την μεταφορά ψηφοφόρων σε αυτήν και την γιγάντωση της».
Το ερώτημα είναι αν οι δυνάμεις που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα διεκδικούν την εξουσία έχουν πάρει το μάθημα ώστε να μην « σπρώξουν» και πάλι στο μέλλον καμία τετρακοσαρια χιλιάδες ψηφοφόρους στην αγκαλιά μορφωμάτων σαν τη ΧΑ με τις πράξεις τους και την ανευθυνότητα τους.