pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
βουλωσε το ρε μπουρδελο γαμημενε
μην ασχολεισε με σκουπιδιαπαρθενε μαλακα ξερεις εσυ γαμημενο τρολ
Οι μικρονοϊκες αμοιβαδούλες αρσενικες και θηλυκές, ας διαβάσουν πρώτα για την Δίκη της Χούντας τον Ιούλιο του 1975 για να μάθουν ποιοι έχυσαν το αίμα τους για να βρεθούν οι δικτάτορες στο σκαμνί. Ασχέτως που υπάρχουν ακόμα και τώρα νοσταλγοί της χούντας που ακόμα να χωνέψουν την ετυμηγορία της ιστορικής αυτής δίκης.
Πριν πιάσουμε τους αριστερούς στο στόμα μας ανοίγουμε και κανένα βιβλίο.
Βιβλίο, βιβλίο πώς λέμε, βι-βλι-o: ξέρετε αυτό το άγνωστο μικροαντικείμενο με τα πολλά χαρτάκια που αραχνιάζει σε ένα έπιπλο που ονομάζεται ‘βιβλιοθήκη’. Βι-βλί-ο-θή-κη.
Αίντε γιατί πολύ φίρμες τους κάναμε.
pusti wagon
τύπε καραμάνη χαλάρωσε και ελα στο σπονσορινγκ γιατι σε ψαχνει ο τροβαδούρος να σου παρει τα μετρα![]()
Οι μικρονοϊκες αμοιβαδούλες αρσενικες και θηλυκές, ας διαβάσουν πρώτα για την Δίκη της Χούντας τον Ιούλιο του 1975 για να μάθουν ποιοι έχυσαν το αίμα τους για να βρεθούν οι δικτάτορες στο σκαμνί. Ασχέτως που υπάρχουν ακόμα και τώρα νοσταλγοί της χούντας που ακόμα να χωνέψουν την ετυμηγορία της ιστορικής αυτής δίκης.
Πριν πιάσουμε τους αριστερούς στο στόμα μας ανοίγουμε και κανένα βιβλίο.
Βιβλίο, βιβλίο πώς λέμε, βι-βλι-o: ξέρετε αυτό το άγνωστο μικροαντικείμενο με τα πολλά χαρτάκια που αραχνιάζει σε ένα έπιπλο που ονομάζεται ‘βιβλιοθήκη’. Βι-βλί-ο-θή-κη.
Αίντε γιατί πολύ φίρμες τους κάναμε.
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεται ο σκυλο-γαμημένος pussy wagon, αλλά να πω εδώ ότι του ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ PUSSY WAGON.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεται ο σκυλο-γαμημένος pussy wagon, αλλά να πω εδώ ότι του ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ PUSSY WAGON.
Καθόλου.τύπε ραντομ1 θαρρω πως αναφέρεται σε εσενα γιατι γραφει και το ονομα σου στο ποστ 20:37 # 129292
ελπιζω να μην δυναμιτίζω το κλίμα![]()
τύπε ραντομ1 θαρρω πως αναφέρεται σε εσενα γιατι γραφει και το ονομα σου στο ποστ 20:37 # 129292
ελπιζω να μην δυναμιτίζω το κλίμα![]()
μην ασχολεισε με σκουπιδιαπαρθενε μαλακα ξερεις εσυ γαμημενο τρολ