barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.220
- Πόντοι
- 5.506
Τι λες? Έτσι σου έμαθαν? Ότι φασισμός = ακροδεξιά τελεία και παύλα?Τύπε μου, δε μπορείς να γράφεις οι συριζαίοι είναι γνωστοί φασίστες (φασισμός=ακροδεξιά τελεια και παύλα). Πες τους αυταρχικούς για να είσαι μέσα. Είναι σα να λες πως οι Ολυμπιακοί είναι γνωστοί Παναθηναικοί(Σε τρέλανα τώρα
)
Δεν στα έμαθαν καλά μου φαίνεται, αλλά δεν θα σε παρεξηγήσω... δεν είσαι ο μόνος. Κι επειδή μπορεί σίγουρα να με πεις προκατειλημμένο, σου ανεβάζω κάτι που είπε ένας άλλος φασίστας... που δεν τον είχες για φασίστα... διότι σου έμαθαν αυτά που σου έμαθαν!
Σκεφτόμουν πως να σου απαντήσω. Ανέτρεξα σε ετυμολογία, αναφορές στην αρχαιότητα, καθώς και ερμηνείες ανά περιόδους. Ωστόσο αποφάσισα να μην αναφερθώ σε τίποτα από τα παραπάνω, γιατί απλά έχεις αλλάξει συμπεριφορά. Με λυπεί πραγματικά, γιατί είχα γράψει παλαιότερα σε μήνυμά μου πως εκτιμούσα τον τρόπο που εκφράζεσαι. Από την ημέρα της απόφασης ο τρόπος σου έχει διαφοροποιηθεί. Κάθε πολιτικός σου λόγος αποπνέει προπαγάνδα, στοχεύεις αναίτια και βγάζεις μια επιθετικότητα ενός άλλου εαυτού.
Δεν έχω προηγουμένως αναφερθεί προσωπικά σε εσένα σε αυτό το νήμα και θα σε παρακαλούσα να κάνεις το ίδιο. Ευχαριστώ.
Τυπε, δεν ειναι λιγο φασιστικο το «φασισμος=ακροδεξια τελεια και παυλα»;
Αντιγραφω:
Σήμερα οι όροι «φασισμός» και «φασίστας» χρησιμοποιούνται πολλές φορές για να χαρακτηρίσουν πρόσωπα, θεσμούς ή καταστάσεις που παραπέμπουν σε αυταρχικές και μισαλλόδοξες συμπεριφορές, θυμίζοντας τις ιστορικές εκφάνσεις του φασισμού.
Φασισμος και η ακροδεξια ΚΑΙ η ακροαριστερα.