KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 13.240
- Πόντοι
- 6.166
Α ρε που καταντησαμε να ασχολουμαστε με την Χ.Α καποτε ημασταν κολλημενοι με το Χ.Α ολοι επαιζαν χρηματιστηριο γιαγιαδες περιπτεραδες .Ωραια χρονια
Γιατί είναι κακό να αγαπάς και να υπερασπίζεσαι την φυλή σου ή αντίστοιχα την πατρίδα σου? Δεν κατάλαβα...!!!
Γιατί είναι κακό να αγαπάς και να υπερασπίζεσαι την φυλή σου ή αντίστοιχα την πατρίδα σου? Δεν κατάλαβα...!!!
Γιατί η φυλή σου και η πατρίδα σου είναι μία υποδιαίρεση της ανθρώπινης φυλής. Με το να υπερασπίζεσαι και να αγαπάς μόνο αυτή, εμμέσως πλην σαφώς λες οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούνε.
Κι εγώ έτσι λέω. Να πάνε να γαμηθούνε. Αλλά να πάει κι η πατρίδα μαζί.
Δεν κάνω διακρίσεις. Γιατί η πατρίδα να μην πάει; Μου δωσε κανα φράγκο; Αντιθέτως μου τα παίρνει και χοντρά. Να παει να γαμηθεί μαζί με τους λαθρο και όλους τους υπόλοιπους.
Γιατί η φυλή σου και η πατρίδα σου είναι μία υποδιαίρεση της ανθρώπινης φυλής. Με το να υπερασπίζεσαι και να αγαπάς μόνο αυτή, εμμέσως πλην σαφώς λες οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούνε.
Κι εγώ έτσι λέω. Να πάνε να γαμηθούνε. Αλλά να πάει κι η πατρίδα μαζί.
Δεν κάνω διακρίσεις. Γιατί η πατρίδα να μην πάει; Μου δωσε κανα φράγκο; Αντιθέτως μου τα παίρνει και χοντρά. Να παει να γαμηθεί μαζί με τους λαθρο και όλους τους υπόλοιπους.
Εδω τους τα εφαγαν τα φραγκα αν δεις την υποθεση φουσκα χρηματιστηριου και την δικη που εγινε μετα και βγηκαν λαδι .Δες ποσα δις αρπαξαν απο τους μικροεπενδυτες με τις ευλογιες της τοτε κυβερνησεις .Μιλαμε η καλυτερη ληστεια του αιωνα χωρις επιπτωσεις και συνεπειες . Παντος μεγαλοι μαγκες τα πασοκια .Τοτε αν ειχες πει δημοσιο Ολυμπιακη ΔΕΗ Τραπεζα ΟΤΕ κλπ θα περνουσες ζαχαρη .Ειχα γνωστη στο ταμειο του καταστηματος Πτολεμαιδα και καθαρισε ενα τριχιλαρο κοντα το μηνα τι να λεμε.
Δεν υπάρχουν αριστεροί τύπεΚαπελωνης Φουτουλης τα ατομα της Μαρφιν ολοι αυτοι οι δολοφονημενοι απο αναρχικους δεν ειναι ανθρωποι;
Η αξια της ζωης τους ειναι μικροτερη απο του Παυλου η του... «θεου» του Γρηγοροπουλου;;;
Να απαντησει ενας αριστερος!![]()
Ε ρε και ποιος τον παλεύει τον τζχώνιο......Το ΚΙΝΑΛΟπως σου τα ειπε ο συναδελφος ειναι τύπε
Καποια πραγματα ετσι ειναι και δεν αλλαζουν οσο κι αν δεν γουσταρουν καποιοι
Και ο κοσμος το εχει αντιληφθεί πληρως.
Συριζα τρίτο κομμα το 2023
Το δεύτερο ποιο θα είναι;
Καλη μερα σε ολους ΕΚΤΟΣ απο τους αριστερους!
ειχε πει οτι θα αυτοκτονησει αλλα ειναι κοτα για να το κανειΚαλη μερα σε ολους ΕΚΤΟΣ απο τους αριστερους!
To χοντραίνεις το πράγμα επικίνδυνα....
Παρέθεσα κάποια δεδομένα τα οποία θα πρότεινα να τα ξαναδείς αντί να τα απορρίψεις έτσι συνοπτικά.Δεν το μπερδεύω καθόλου. Εγώ μίλησα για το έθνος και την φυλή (Εθνικισμός). Ο πατριωτισμός είναι η αγάπη για την πατρίδα, για την γη των πατέρων που λένε. Γι' αυτό και η βάση της λέξης είναι η πατρίς (πατρίδα). Άλλο ο εθνικισμός και άλλο ο πατριωτισμός. Κανένα απο τα δύο δεν είναι κακό. Γιατί είναι κακό να αγαπάς και να υπερασπίζεσαι την φυλή σου ή αντίστοιχα την πατρίδα σου? Δεν κατάλαβα...!!!Κάνεις λάθος υποθέτω από κεκτημένη.
Συγχέεις την αγάπη για την πατρίδα που είναι πιο κοντά στην έννοια του πατριωτισμού με τον εθνικισμό. Με αθλητικούς όρους είναι κάτι ανάλογο με τον φίλαθλο και τον οπαδό.
Τα υπόλοιπα που μου γράφεις είναι απόψεις κοινωνιολογίας, και μάλιστα νεότερης κοινωνιολογίας. Ας ξέρει τουλάχιστον ο κόσμος τι είναι "εθνικισμός" και "πατριωτισμός" και αφού καταλάβει αυτό, ας μπει και στα ενδότερα!![]()
τύπε πουσι βάγκον αν σε πηρε ο υπνος απο το πιωμα απλα σου αφηνω ενα σημείωμα
θυμησου να δεις το ποστ #129342 του τυπου alex71
χωρις να θελω να ριξω λαδι στην φωτια μου εκανε εντυπωση που σε αποκάλεσε αγαθιάρη
πιστευω με αγαπη το ειπε τυπε![]()