Όχι ρε, δεν θέλουμε τους πατριώτες! Να πάνε στη Χρυσή Αυγή...
Άκου κυρία μου τι βγήκε και είπε ο αρχηγός της γαλάζιας συμμορίας...
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ξεκαθάρισε στους λεγόμενους "δεξιούς" ότι δεν τους χρειάζεται!
Ο άνθρωπος δηλαδή γουστάρει κεντρώους [σαν αυτούς του Λεβέντη;] γουστάρει ποταμίσιες [εντάξει αυτές έχουν και ωραίες γάμπες] γουστάρει δυσαρεστημένους της ροζ συμμορίας [σαν τον σύντροφο Σακελλαρίδη ας πούμε;] γουστάρει κεντροδεξιούς, γουστάρει κεντροαριστερούς, γουσταρει ξανθειές, γουστάρει και κοκκινομάλλες - αλλά μην του πεις κουβέντα για πατριώτες.
Αυτούς τους χαρίζει στη Χρυσή Αυγή και στο δίδυμο Μπαλτάκου-Καρατζαφέρη!
Κι έρχομαι τώρα εγώ και αναρωτιέμαι..,
Καλά, ρε πούστη μου... Δηλαδή υπάρχουν ακόμα "δεξιοί", που αμφιταλαντεύονται αν πρέπει να ξαναψηφίσουν το κόμμα που συμφώνησε στην ανέγερση του τεμένους;
Δηλαδή, έλεος...
Έπρεπε να τους το σφυρίξει ο ίδιος ο κάπο ντι τούτι κάπι της γαλάζιας συμμορίας, για να αντιληφθούν ότι η μοναδική διαφορά μεταξύ της ροζ και της γαλάζιας συμμορίας, είναι σε ποιο ποσοστό θα διαχειρίζονται τη διαδικασία μετατροπής της Ελλάδας σε ινδογρεκία της Ευρώπης;
Τι να πω;
Είναι πολλά τα λεφτά, Κούλη...
Α ρε Έλληνες...
Όσο και να διστάζετε μπροστά στην επιλογή της Χρυσης Αυγής, να μου το θυμηθείτε - δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σώσετε Θεό και σημαία.
Ήδη σας το πετάνε κατάμουτρα.
Δεν μας θέλουν εμάς τους Έλληνες, μωρέ...
Κι εγώ έρχομαι τώρα και σε ρωτάω ρε πατριώτη...
Εντάξει... Σου έχουνε πιπιλίσει το μυαλό, πως οι χρυσαυγίτες είναι ναζήδες και παγανιστές και κακά παιδιά και πως άμα τους ψηφίσεις, θα έρθει το βράδυ και θα σε φάει ο αράπης...
Άσε που απο πρωίας έως νυκτός, σου κάνουνε πλύση εγκεφάλου για τα αγαθά αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητας και για τις χαρές που βλέπουν στα σκέλια τους όλοι οι ψυχανώμαλοι και οι ψωλαρπάχτρες.
Δεν λέω...
Ανθρωπος είσαι και 'συ, υποκύπτεις.
Αλλά στον Θεό που πιστεύεις ρε πατρώτη...
Με όλες αυτές τις σαύρες των γαλάζιων, των πράσινων, των ροζ συμμοριών, είδες τίποτε καλό να γίνεται σε τούτον εδώ τον τόπο;
Απ' το κακό στο χειρότερο πας ρε κακομοίρη και δεν λες να ορθοποδήσεις. Μέχρι και το κεραμιδακι θα σου αρπαξουνε, που έκαμες τοσο κοπο να το αποχτήσεις και 'συ κάθεσαι ακόμα και συλλγιέσαι αν θα είναι καλύτερα να ψηφίσεις τον γαλάζιο ή τον ροζ αρχισυμμορίτη - ή μήπως να μην πας και καθόλου στις καλπες;
Έλεος ρε πατριώτη...
Αφού το βλέπεις, ότι το μόνο πολιτικό κίνημα που φοβούνται είναι τα παιδιά της Χρυσής Αυγής.
Δώστους λοιπόν ένα γερό χαστούκι, που θα έχουν να το θυμούνται και οι επόμενες γενιές, μπας και καταλάβουν, ότι η προδοσία κάποτε τιμωρείται.
Θα μου πεις, μα η Χρυσή Αυγή πασχει απο σοβαρά και καταξιωμενα στην κοινωνία στελέχη. Δεν διαθέτει καθηγητάδες, δεν διαθέτει μορφωμένους ανθρώπους, δεν διαθέτει επιτυχημένους επιχειρηματίες, δεν στηρίζεται ούτε σε γιατρούς, ούτε σε δικηγόρους, ούτε σε μεγαλοπουτάνες, ούτε σε μεγαλονταβατζήδες, όπως όλα τα κόμματα που ειχες μάθει να εμπιστεύεσαι.
Ε, και;
Τόσο το καλύτερο!
Και μηπως είδε; χαϊρι, ρε φουκαρά μου από τους καθηγητάδες και τους μεγαλοδικηγόρους;
Ή μήπως έβγανε τίποτα καλό για σένα, το απίστευτο σώου εκείνου του βαρουφάκι, που γελάει ακόμα το ευρωπόπολο μαζί μας...
Σώπα, ρε...
Σάμπως καθηγητής ήτανε ο Καραϊσκάκης ή μήπως ήτανε μεγαλογιατρός ο Περικλής;
Να σου πω εγω, ότι μεγαλογιατρός ήτανε ο Κωλέττης, γι αυτό και διόριζε αβέρτα τους φουστανελάδες, οικοδομώντας από την αρχή κιόλας της ύπαρξης μας, την κατάρα του πελατειακού νεώτερου ελληνικού έθνους/κράτους.
Μορφωμένος ήτανε κι ο καραμανλής ο μικρός [ο επονομαζόμενος και μπούρδας] και γι αυτό κατάντησε την ψωρωκώσταινα, χρεωκώσταινα.
Ενώ αντιθέτως ένας Κανάρης, ένας Πλαστήρας, ένας Γεώργιος Παπαδόπουλος, ήσαν άνθρωποι του λαού. Και μόνο από κάτι τέτοιους είδε και πέντε καλά, αυτός ο δύσμοιρος τόπος.
Θα μου ματαπείς...
Μα, οι χρυσαυγίτες μπορεί να μας το γυρίσουνε σε καμιά δικτατορία και να πέφτει η σφαλιάρα σύννεφο.
Σιγά, ρε Έλληνα...
Σιγά που σήμερα απολαμβάνεις σοβαρή "δημοκρατία", που σου μπαίνει ένας λεβέντης στη βουλή και παριστάνει τον μπαλαντέρ, για να μοιράζει το καθεστως την τραπουλα, οπως του γουσταρει.
Και σιγά μην αποκαλέσουμε "δημοκρατία", την κωμωδία του τσιπρουλίνου, που έκαμε το όχι - ναι, όπως οι καλογέροι βαφτίζανε το κρέας - κουνουπίδι, για να το χαρδαμπουκώσουν στη νηστεία.
Ποια δημοκρατία ρε κακομοίρη, που σε κάμουν ότι θένε από τις τηλεοράσεις τους κι εσύ τσιμπας το δόλωμα κάθε φορα, σαν χάνος;
Το μονο που μπορεί να σου πάρει πίσω η Χρυσή Αυγή, είναι οι αλυσίδες σου. Τις οποίες μάλιστα τις φοράς, χωρίς καν να τις βλέπεις.
Κι ύστερα, 'άκου δω ρε πατριώτη...
Εδώ που φτάσαμε, δεν μπορούμε πια να μιλάμε για την καλύτερη ή χειρότερη διακυβέρνηση αυτού του τόπου.
Εδώ που φτάσαμε, δεν μπορούμε να συζητάμε αν θα πρεπει να στραφούμε προς τον ελληνικό σοσιαλισμό ή να παραμείνουμε στον ελληνικό καπιταλισμό.
Εδώ που φτάσαμε πατριώτη, έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε μοναχά για το αν θα υπάρχει Ελλάδα!
Κι αν είναι να προστατεύσουμε κάτι τις, δεν είναι πια το μπαγιόκο μας και η καλοπεραση μας, αλλά την ίδια την υπόσταση μας, τη σημαία μας, τους νεκρούς μας και τους αγεννητους μας.
Μην ρωτάς λοιπόν αν η Χρυσή Αυγή θα σου δώσει μια πατρίδα, όπου θα έχεις καλύτερες συνθήκες εργασίας ή καλύτερη κοινωνική πρόνοια.
Μακάρι να μας τα δώσει αλλά δεν είναι αυτό το πρωτεύον, για το οποίο θα την στηρίξουμε.
Γιατί το πρωτεύον αδερφέ μου Έλληνα, είναι να ξαναπάρουμε πίσω την πατρίδα μας, που μας την έχουν αρπαξει!
Οι καιροί αδέρφια, δεν ζητούν καλύτερους διαχειριστές.
Ζητούν αποφασισμένους επαναστάτες!
Κι αν προσέξεις αυτή τη γαλάζια σαυρίτσα, θα δεις ότι σου τα λέει απέξω-απέξω με τα γουρλωμένα ματάκια της.
Αν γουστάρεις Ελλάδα, μην έρχεσαι σε μένα. Δεν σε χρειάζομαι!
Κι εσύ τώρα, κάμε τον λογαριασμό σου...
Γιατί στη Χρυσή Αυγή δεν περισσεύει κανένας πατριώτης. Μας χρειάζεται όλους και όλες....