priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
η δολοφονια αυτη δεν ειχε κανενα κινητρο να γινει οργανωμενα απο την ΧΑ (οπως και αποδυκνειεται στα δικαστηρια - απο οτι λενε τουλαχιστον οι της ΧΑ)
σκεψου ποιος κερδισε απο αυτη την πραξη για να βρεις τον υπαιτιο....
και βεβαια το οτι αμεσως καπελωσανε την δολοφονια αυτη οι "αριστεροι" - αυτου του ανρθωπου που τυχαινε να τον γνωριζω προσωπικα και ηταν πολυ ντομπρος τυπος και που δεν εκανε πισω γενικα οταν πιστευε οτι κανει το σωστο, ο οποιος κατα τη γνωμη μου δολοφονηθηκε απο εναν τρελο για οπαδικες η προσωπικες διαφορες, θα επρεπε να σου λεει κατι.
βεβαια δε σου λεει γιατι ειναι παλια σου τεχνη κοσκινο να καπελωνεις καταστασεις η να οικειοποιεισαι ακομα και λεξεις η φρασεις που προκαλουν συναισθηματα στο λαο. απο τα πανεπιστημια το κανεις...
οσο μιλας τοσο εκτιθεσαι
είναι κοινό μυστικό ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλοεφοπλιστών και άλλων μεγαλοκαρχαριών όπου και τους χρηματοδοτούσαν, πχ στη Πατρα μεγαλοειχειρηματίας τύπου ``Σύλβιο`` είχε βαλτό γνωστό μπράβο μέσα στην ΤΟ να κάνει κουμάντο και τους χρηματοδοτούσε να μοιράζουν πατατες και μαρούλια, άλλα μάλλον σταμάτησε αυτό γιατί έχουν πολλά χρόνια να μοιράσουν πάλι ζαρζαβατικά γιατί δεν τους χρειάζεται πια, αν και πολλοί, αν και ούγκανα, κατάλαβαν το παιχνίδι και την έκαναν...
τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω σιγά σιγά γιατί δεν τους παίρνει σοβαρά κανένας παλιός (πριν κρίσης) εθνικιστής
ρεντίκολα λέμε
το ΚΚΕ ειναι αγωνιστες αριστεροι και οχι ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ
Οπότε ή θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ
ή δεν θα πας να ψηφίσεις, οπότε ενισχύεις τις ψήφους των πουτανογεννημάτων
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ.
δεν εχουν καταλαβει οτι ειμαστε αλλη καστα, δεν φανατιζομαστε με το (οποιο) κομμα, δεν πιστευουμε τυφλα, κρινουν εξ ιδιων τα αλλωτρια...
βαριέμαι να βρω το βίντεο με τον μιλοτετοιο βα λέιε ότι δεν βγαίνουμε απο το ευρώ και θα διαπραγματευτούμε σκληρα με τους εταίρους μας..ναι τι? σταριχιδα μου εμενα ο μιχαλολιακος σαν ατομο. στηριζω αυτο που υποτιθεται οτι εκρποσωπει. στην ελλαδα ο ελληνας να γαμαει και να δερνει και να μην τον ανταγωνιζεται κανενας ξενος ποσο μαλλον μη ευρωπαιος. σε κανεναν τομεα.
αν αυτο το εφαρμοσει ο τσιπρας θα στηριξω τσιπρα.
απλα τα πραγματα. διαφωνεις?
δεν θελεις να κανεις κουμαντα στη χωρα σου τουλαχιστον ανενοχλητος απο τριτους? δεν θελεις να γαμας τις αδερφες τους και αυτοι να σου σφουγγαριζουν μετα τα χυσια απο το πατωμα? εγω αυτο προτιμαω παντως. ο καθε λογικος ανθρωπος προτιμαει να κερδιζει απο το να χανει.
και εσεις να κερδιζεται προτιματε. αλλα δε νοιαζεστε που ολοι οι υπολοιποι χανουμε. αυτοι ειναι η διαφορα μας. εγω θετω τα ορια του "δικου μου" εκει που ειναι τα συνορα της χωρας. αυθαιρετα διοτι δεν αξιζουν ολοι οι ελληνες να τους θεωρω δικους μου, αλλα τι να κανουμε τωρα....
εσυ θετεις τα ορια του "δικου σου" σε αυτον που συμφωνει ιδεολογικα με την πλανη στην οποια βρισκεσαι. αρα εγω δεν θεωρουμαι δικος σου για να με στηριξεις. αρα μου εισαι εμποδιο.
τι δεν καταλαβες????
βαριέμαι να βρω το βίντεο με τον μιλοτετοιο βα λέιε ότι δεν βγαίνουμε απο το ευρώ και θα διαπραγματευτούμε σκληρα με τους εταίρους μας..
η λυση δεν ειναι να βγουμε απο το ευρω αλλα να βγαλουμε απο τη χωρα ολους αυτους τους τριτους που παιρνουν τα ευρω απο τη χωρα μας και τα στελνουν στα σογια τους στην αφρικη η την ασια
η λυση δεν ειναι να βγουμε απο το ευρω αλλα να βγαλουμε απο τη χωρα ολους αυτους τους τριτους που παιρνουν τα ευρω απο τη χωρα μας και τα στελνουν στα σογια τους στην αφρικη η την ασια
Οπότε ή θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ
ή δεν θα πας να ψηφίσεις, οπότε ενισχύεις τις ψήφους των πουτανογεννημάτων
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ.
τύπε μεχρι να φτιαξεις το συστημα στα μέτρα σου πρέπει προς το παρόν να διαλέξεις τι σε ενοχλει περισσότερο,η πρέζα του Μαρινάκη η ο Πακιστάνος που θα βαλουν μεσα στο ιδιο σου το σπίτι οι δημοκράτες?ειναι πρακτικο το θέμακαι εσύ θα στηρίξεις κόμμα που μπλέκεται με πρεζέμπορες για να κάνεις καλό στον τόπο
τύπε μεχρι να φτιαξεις το συστημα στα μέτρα σου πρέπει προς το παρόν να διαλέξεις τι σε ενοχλει περισσότερο,η πρέζα του Μαρινάκη η ο Πακιστάνος που θα βαλουν μεσα στο ιδιο σου το σπίτι οι δημοκράτες?ειναι πρακτικο το θέμα