Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
ισως να την κυνηγανε γιατι ειναι εξω απο το συστημα.
και τους παιδεραστές το ίδιο.
ισως να την κυνηγανε γιατι ειναι εξω απο το συστημα.
το ποταμι ειναι μεσα στη διαφθορα.πισω απο τη χρυση αυγη κρυβεται μαλλον η ρωσιαΣαν το ποταμι ενα πραγμα. Καληνυχτα τυπε.
το ποταμι ειναι μεσα στη διαφθορα.πισω απο τη χρυση αυγη κρυβεται μαλλον η ρωσια
Την πολεμουν για να ειναι συνεχεια στο προσκηνιο και να αρπαζη ετσι ψηφαλακια απ τα χαζοδεξια που αν δεν γινοταν αυτο μπορει να φευγαν προς την αριστερα λογο αγανακτησης με την νδ. ;)Το οτι την πολεμουν τοσο την χ.α κατι λει.τωρα τι λεει ας ψαξει ο καθενας να το βρει
Σαν το ποταμι ενα πραγμα. Καληνυχτα τυπε.διαφωνω.η χρυση αυγη πιθανοτατα ειναι μια ανεξαρτητη δυναμη.
ενώ οι ευρωπαιοι σοσιαλδημοκράτες των τραπεζων είναι αγγελοι τυπε
πεντακάθαρη και αδιάφθορη χώρα...
Μεχρι στιγμης τα υπολοιπα κοματα εχουν δειξει πολυ παραπανω διαφθορα απο τη χρυση αυγη.νομιζω αυτο λεει κατι .ο καθενας ας το μεταφρασει οπως θελει.
η χρυση αυγη εχει κανει ποσα συσσιτια.εχει βοηθησει πολυ κοσμο.ακομα και μεταναστες παρανομους στη χωρα μας.καταρχας δεν υποστηριζω την ΧΑ.απλα λεω τι εχει κανειεντάξει σε καταλάβαμε.
η χρυση αυγη εχει κανει ποσα συσσιτια.εχει βοηθησει πολυ κοσμο.ακομα και μεταναστες παρανομους στη χωρα μας.καταρχας δεν υποστηριζω την ΧΑ.απλα λεω τι εχει κανει
Σίγουρα η Χρυσή Αυγή είναι χούλιγκαν, αλλά εσύ Ξυδολούγκρα
δεν είσαι καλύτερος .Σε ταϊζουν οι γονείς σου, και πουλάς φιλοσοφιες .
Εσύ δεν δίνεις ούτε του Αγγέλου σου νερό !
Πήγαινε τώρα να ασχοληθείς με...τις γοργόνες και τον Τρίενα !
Φαντάσου τι χασομέρης είσαι, που ανέφερες στον Τριενα όλη την έρευνά σου
για το ότι...δεν υπάρχου γοργόνες!
Χασομέρη, μοναχοφάη, ψευτοαριστερέ του καναπέ !
κωλοτρίβεσαι και παρακαλάς για λίγα ψίχουλα προσοχής εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο και σε γράφω σταθερά στ΄αρχίδια μου. keep walking.
κωλοτρίβεσαι και παρακαλάς για λίγα ψίχουλα προσοχής εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο και σε γράφω σταθερά στ΄αρχίδια μου. keep walking.
μα καλά μαλάκας είσαι ???? ξοδεύεις χώρο από τ'αρχίδια σου για τον λαδάκη ??/
Παίζει να μη του έχω απαντήσει ποτέ (ούτε τον έχω βρίσει αν θυμάμαι καλά) και συνεχίζει μόνος του! Τον έχω δει μάλιστα να παραθέτει και να απαντάει σε δικά ΤΟΥ μηνύματα. Για τέτοια απελπισία μιλάμε...
Η Χ.Α. θα εφαρμόσει πολιτική Χίτλερ.Θα μαζέψει τους ανέργους και θα τους πει.Θα σας δώσω 300 ευρώ το μήνα να καθαρίζετε τους δρόμους,να οργώνετε, να δίνετε αίμα,να μαζεύετε τα σκουπίδια να βοηθάτε ηλικιωμένους και να δέρνετε και κανένα λάθρο πού και πού.Το πρόγραμμα της Χ.Α. είναι εφαρμόσιμο γιατί δεν απαιτεί χρηματοδότηση.Εχει το πρώτο υλικό τους ανέργους.Από κει και πέρα στα αρχίδια τους.