Επισκέπτης
και τι κάνατε με τα πόμολα κύριε?
Δὲν ὡμίλησα περὶ χειρολαβῶν. Ὡμίλησα περὶ γυγγλίμων καὶ τὴν κατάστασὶν των ἀπὸ λειτουργικῆς ἀπόψεως.
και τι κάνατε με τα πόμολα κύριε?
Δὲν ὡμίλησα περὶ χειρολαβῶν. Ὡμίλησα περὶ γυγγλίμων καὶ τὴν κατάστασὶν των ἀπὸ λειτουργικῆς ἀπόψεως.
δώστε μας τα φώτα σας....
Κοιτάξατε, ἐπιπλοποιὸς ἤμην ἐπὶ σχετικῶς βραχὺν χρονικὸν διάστημα. Πάντως καὶ ὁ πλέον ἀδαὴς δύναται νὰ ἀντιληφθῇ ὅτι ὁ κ. Γαβρῆλος εἶναι πλήρως ξεχαρβαλωμένος.
όπως ο κ. Μιχαλολιάκος ας πούμε?
Παω στοιχημα οτι θα την κανει με ελαφρα ο σκιερος μετα απ'αυτο. Κλασσικο γνωρισμα ΧΑτη οταν του απαντησεις σοβαρα και τον βαλεις στη θεση του. Τον bill seretis μου θυμιζει. Ουπς. R.I.P.
Απολογία Αλεξόπουλου: Βλάκες & ονειροπαρμένοι οι χρυσαυγίτες -Κασιδιάρης, Παναγιώταρος μπήκαν γρήγορα στη διαφθορά
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/alexopoulos-xrisovalantis-660-eurokinissi.jpg[/img[/URL]]
Την πλήρη άγνοιά του για τις εγκληματικές πράξεις των μελών της Χρυσής Αυγής εξέφρασε στην απολογία του ο ήδη αποχωρήσας Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, καταδικάζοντας μάλιστα τους πύρινους λόγους των πρώην συναγωνιστών του.
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής προχώρησε επιπλέον σε μία σειρά απαξιωτικών χαρακτηρισμών σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για «βλάκες» και «ονειροπαρμένους», ενώ στηλίτευσε τις στρατιωτικού τύπου κατασκηνώσεις και ενδυμασία, των υποστηριχτών και μελών του κόμματος.
«Δείχνει άτομα που έχουν απωθημένα από το στρατό. Τι να πω; Βλακώδες τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν η ηγεσία γνώριζε όλα αυτά...Αν κάποιος ήθελε να εξασκεί σκοποβολή...θα μπορούσε να γραφεί σε σκοπευτικό όμιλο...δεν μπορώ να καταλάβω την ψυχοσύνθεση των ατόμων αυτών...πρόκειται για ψυχοσύνθεση με λανθάνουσες προοπτικές. Συνήθως τα άτομα αυτά έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας και βγάζουν έναν εαυτό ψεύτικο».
Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος υποστήριξε ότι αρχικά ο πολιτικός του χώρος ήταν το ΛΑΟΣ και ότι μπήκε στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για να βοηθήσει στην εκλογή ενός άλλου προσώπου. Ωστόσο, ο λαός της Θεσσαλίας «έκανε τελικά τις επιλογές του» και ψήφισε τον ίδιο, όπως είπε.
Απαντώντας σε ερωτήσεις για τη σύνδεση της Χρυσής Αυγής με την ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού αλλά και τη δημιουργία ενός κράτους συνδεδεμένου με το κόμμα είπε: «Θα το χαρακτήριζα βλακώδες. Βεβαίως και τα αποδοκιμάζω...Όποιος ασχολείται με τον εθνικοσοσιαλισμό εν έτει 2014 επιεικώς για μένα δεν είναι απλώς γραφικός αλλά "βλακώδης"...εγώ έχω θύματα στην οικογένειά μου από τους Γερμανούς...».
Ερωτώμενος από τις ανακρίτριες για άρθρο του Ηλία Κασσιδιάρη το 2011, με το οποίο εξυμνούσε το Χίτλερ είπε ότι «ένας άνθρωπος ή ονειροπαρμένος μπορεί να είναι ή μη ρεαλιστής...» ενώ αναφερόμενος σε άλλο άρθρο του πρώην συναγωνιστή του στο οποίο χαρακτήριζε τη βουλή άνδρο της διαφθοράς και των εγκληματιών πολιτικάντηδων, στο οποίο όταν θα μπεί η Χρυσή Αυγή θα ανατραπούν τα πάντα" ο Αλεξόπουλος απάντησε: «Τον είδα στο άντρο της διαφθοράς, το πόσο γρήγορα έκανε σχέσεις με τον κ. Μπαλτάκο. Επίσης και ο κ. Παναγιώταρος, όπως έμαθα από τα παραπολιτικά, πήρε άτοκο δάνειο από τη Βουλή, ενώ εμάς μας έλεγαν ότι δεν θα κάνουμε χρήση των προνομίων των βουλευτών...».
Τα βέλη του Αλεξόπουλου στρέφονται συνεχώς σε βάρος του Ηλία Κασσιδιάρη, τον οποίο κατηγόρησε για τις «φιέστες» της οργάνωσης, τα στρατιωτικά παραγγέλματα, και τις παρελάσεις.
Ο κατηγορούμενος βουλευτής, υποστήριξε ακόμη ότι αμέσως μετά τον φόνο του Παύλου Φύσσα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή, εάν και νωρίτερα, πολλοί είχαν καταλάβει την διαφοροποίηση του. Οταν αποχώρησε άρχισε να δέχεται απειλές. Μάλιστα όπως είπε «οι συγκεκριμένοι που απειλούν εμένα και την οικογένεια μου λειτουργούν με σκέψεις μπράβων νύχτας...»
Οταν του ζητήθηκε να εκφράσει την άποψη του αν οι απειλές προέρχονται από τη Χρυσή Αυγή απάντησε «αυτό φαίνεται από το περιεχόμενο του φέιγ βολάν που με καλεί να παραδώσω την έδρα μου, που με κατηγορούν ως φίλο των Εβραίων...».
[URL unfurl="true"]http://www.iefimerida.gr/node/161844#ixzz36Uc9brjN[/URL]
[/quote]
έπεσε από τα σύννεφα αυτός δεν γνώριζε για την ΧΑ είδε φως και μπήκε :jerking: φάτε σανό
έπεσε από τα σύννεφα αυτός δεν γνώριζε για την ΧΑ είδε φως και μπήκε φάτε σανό
Και κάποιος εξοχότατος πρώην πρωθυπουργός, μόλις το 2009 ανακάλυψε ότι υπάρχει διαφθορά.
...Πανε παρε ρε αντρακλα βαρυ κανα τηλεφωνο να Ψηφισεις κοντσιτα στην γιουροβιζιον και ασε τις παπατζες σου οτι σε αφορο ως πολιτικο ον....ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕΣ ΝΑΖΙ....ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ!!!!Μὲ ἀφορᾷ ὡς πολιτικὸν ὑποκείμενον. Δὲν ζηλεύω, βεβαίως.
Περὶ γιγγλύμων γνωρίζω διότι διετέλεσα ἐπιπλοποιὸς ἐπὶ κάποιον χρονικὸν διάστημα.
τυπε λειπει και ο λακης να επεφταν και τιποτα χεσιματα σε ταφουςΏρα είναι να μας πείτε ότι ο ίδιος είχε πατέρα και παππού πρωθυπουργούς επίσης.
...Πανε παρε ρε αντρακλα βαρυ κανα τηλεφωνο να Ψηφισεις κοντσιτα στην γιουροβιζιον και ασε τις παπατζες σου οτι σε αφορο ως πολιτικο ον....ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕΣ ΝΑΖΙ....ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ!!!!
Ας βαζει οτι γουσταρει στην πατουρα του,ας την κανει και φινιστρινι αν γουσταρει.....ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ και στην τελικη δεν μου ζητησε ποτε να του ρεγουλαρω το πετσικαρισμα...το κυριο μου μελημα αλλωστε ,ως πολιτικο ον,δεν η κωλοτρυπιδα του μεσιε ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΣΠΟΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ Ο ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΨΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ..ΓΚΕΚΕ????Καλῶς. Διὰ τὰ γίγγλυμα τοῦ Γαβρήλου ὅμως μάλλον συμφωνεῖτε.
Νέα ντοκουμέντα για τον Χρήστο Παππά: Στο φως επιστολές που αντάλλασσε με ναζί στρατηγό αγαπημένο παιδί του Χίτλερ
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/pappas_7.png[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/pappas1_0.png[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/pappas2.png[/img[/URL]]
Επιστολές που αντάλλασσε ο προφυλακισμένος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με τον σκληρό ναζί στρατηγό Λεόν Ντε Γκρελ έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά την αφοσίωση των μελών του ακροδεξιού κόμματος στις ιδέες του εθνικοσοσιαλισμού και την πορεία του Αδόλφου Χίτλερ.
Τις επιστολές αυτές αντάλλασσε ο Χρήστος Παππάς το 1989 (ημερομηνία 15 Ιουνίου) όταν διαβεβαίωνε τον 83χρονο τότε Ντε Γκρελ για την πίστη του ίδιου και του κόμματός του, Χρυσή Αυγή, στις ιδέες του εθνικοσοσιαλισμού και την αιώνια μορφή του Φύρερ Αδόλφου Χίτλερ.
Ο Χρήστος Παππάς, μάλιστα, ζητούσε τότε να συναντηθεί με τον σκληρό ναζιστή για να συζητήσουν από κοντά κάτι που πραγματοποιήθηκε το 1992 δύο χρόνια πριν ο Ντε Γκερλ πεθάνει.
Στις 28 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους ο Λεόν Ντε Γκρελ απάντησε στον Χρήστο Παππά αναφέροντάς του μεταξύ άλλων πως ο Χίτλερ πάντα πίστευε στους Ελληνες και πως η Ελλάδα είναι η βασίλισσα του πολιτισμού.
Μια ημέρα ο ίδιος ρώτησε τον Χίτλερ «τι ήταν» και εκείνος του απάτησε: «Εγώ είμαι Έλληνας».
Ακόμη, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και μια φωτογραφία που απεικονίζει τους δυο άνδρες κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.
Ο Ντε Γκερλ υπήρξε ιδρυτής του ναζιστικού κόμματος του Βελγίου, ενώ ο Χίτλερ ανέφερε για εκείνον πως «Εάν είχα γιο θα ήθελα να είναι σαν τον Λεόν».
Ο «αξιοσέβαστος ήρωας στρατηγός», όπως τον αποκαλεί ο Παππάς, αφού ίδρυσε το Rexism, το βελγικό ναζιστικό κόμμα, κατατάχθηκε οικειοθελώς στα SS, πολέμησε στην πρώτη γραμμή στο Ανατολικό Μέτωπο κατά των Σοβιετικών και υπήρξε αρχηγός των SS του Βελγίου.
[URL unfurl="true"]http://www.iefimerida.gr/node/161995#ixzz36W7xKqIU[/URL]
[/quote]Σε Ελληνικα με πολιτονικο του εγραφε του γερμανου ναζι τυπε;;;;
οπως αλλωστε ολες οι μεγαλες προσωπικοτητες!Μια ημέρα ο ίδιος ρώτησε τον Χίτλερ «τι ήταν» και εκείνος του απάτησε: «Εγώ είμαι Έλληνας».