mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.752
- Πόντοι
- 506
Σε Ελληνικα με πολιτονικο του εγραφε του γερμανου ναζι τυπε;;;;
Α θα το εγραφε σε δυο γλωσσες για να μην περασουν τα χρονια και δυσκολεψει τους δικαστες και εσενα που ποσταρεις στο μπου
αφού δεν διάβασες το κείμενο της είδησης, τι ασχολείσαι;
Α θα το εγραφε σε δυο γλωσσες για να μην περασουν τα χρονια και δυσκολεψει τους δικαστες και εσενα που ποσταρεις στο μπου
Στα Ελληνικα σε πολυτονικο τις ανταλλαζαν;
Επιστολές που αντάλλασσε ο προφυλακισμένος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με τον σκληρό ναζί στρατηγό Λεόν Ντε Γκρελ έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά την αφοσίωση των μελών του ακροδεξιού κόμματος στις ιδέες του εθνικοσοσιαλισμού και την πορεία του Αδόλφου Χίτλερ.
Στα Ελληνικα σε πολυτονικο τις ανταλλαζαν;
Δυστυχως για σενα δεν είμαι αυτος :'(κθούλου εσύ;;;
τι προσπαθείς να αποδείξεις; ότι είσαι βλάκας και ακόμα δεν κατάφερες να δεις εκεί που λέει 'αντίγραφον επιστολής...';
Δυστυχως για σενα δεν είμαι αυτος :'(
Το χειρογραφο "αντιγραφον" ποιος το κανε και για ποιο λογο;
Δυστυχως για σενα δεν είμαι αυτος :'(
Το χειρογραφο "αντιγραφον" ποιος το κανε και για ποιο λογο;
Ξερεις τον γραφικο χαρακτήρα του Παππα;;O Παππάς (φαίνεται και απ τον γραφικό χαρακτήρα) για εσωτερική κατανάλωση (μου το είχε πει ο ίδιος).
και γιατι το αντιγραφο είναι στα Ελληνικα;;ο ίδιος.. ξέρεις δεν είναι δυνατόν να στείλει επιστολή κρατώντας το πρωτότυπο της ...
ξεχασες τα 1700 ονόματα με διευθυνσεις και τηλεφωνα...καλά δεν απασχολεί κανέναν πώς γίνεται επί μήνες να βγαίνουν στην δημοσιότητα σχεδόν μέρα παρά μέρα τέτοια πληθώρα από ντοκουμέντα (έγγραφα, φωτογραφίες από κατασχεμένους σκληρούς δίσκους κλπ)
ωραίο κλίμα φτιάχνεται με την ανοχή ή και την συνέργεια των εισαγγελικών/δικαστικών αρχών
Aντε παλι τα ιδια. Ειπαμε, οι δικηγοροι που εχουν προσβαση, τα δινουν κιολας. Τι δεν καταλαβαίνεις?καλά δεν απασχολεί κανέναν πώς γίνεται επί μήνες να βγαίνουν στην δημοσιότητα σχεδόν μέρα παρά μέρα τέτοια πληθώρα από ντοκουμέντα (έγγραφα, φωτογραφίες από κατασχεμένους σκληρούς δίσκους κλπ)
ωραίο κλίμα φτιάχνεται με την ανοχή ή και την συνέργεια των εισαγγελικών/δικαστικών αρχών
Aντε παλι τα ιδια. Ειπαμε, οι δικηγοροι που εχουν προσβαση, τα δινουν κιολας. Τι δεν καταλαβαίνεις?
θες να πεις ότι καποιος δικηγόρος εβγαλε στο διαδικτυο 1700 ατομα σαν προβατα για σφαγη;Aντε παλι τα ιδια. Ειπαμε, οι δικηγοροι που εχουν προσβαση, τα δινουν κιολας. Τι δεν καταλαβαίνεις?
Χρειαζονται περισσοτεροι?γιατί πότε μου το εξήγησες και δεν το κατάλαβα
υπάρχουν άλλοι δικηγόροι εκτός από των κατηγορουμένων και τον δικηγόρο του φύσσα που να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις δικογραφίες?
Α τους εχεις πολύ ψηλα τους δικηγόρους ε?θες να πεις ότι καποιος δικηγόρος εβγαλε στο διαδικτυο 1700 ατομα σαν προβατα για σφαγη;
εσυ αντίθετα τους εχεις για πολυυυ λαμογια...Α τους εχεις πολύ ψηλα τους δικηγόρους ε?