Μα αυτο λεω μεταξυ αλλων πανω,και για την κωλοτουμπα ξερουν και δεν τους νοιαζει,και πιστευουν οτι καλα κανουν και οτι ειναι η σωστη τακτικη,μια τακτικη κωλοτουμπας που δεν ειναι και προνομιο της ΧΑ στο ελληνικο πολιτικο συστημα τοσα χρονια βεβαια.Οποτε και παλι ματαιοπονεις
Ακόμα και η τοποθέστηση της ΧΑ εντός πολιτικού συστήματος (ειδικά όταν γίνεται από χρυσαυγίτες που επικαλούνται τα λάθη ή τα ψέματα των άλλων για να καλύψουν τα δικά τους), είναι μια κάποια επιβεβαίωση ότι τελικά δεν είναι τίποτα διαφορετικό από αυτά που βρίζουν. Καιροσκοπικά λαμόγια που λένε ψέματα και υπόσχονται δουλειές για να πάρουν την εξουσία. Οπότε αποδομείται πλήρως κάθε προπαγάνδα για το 'ξεβρόμισμα' του τόπου απ την 'αμόλυντη', 'ηθική', 'τίμια', 'εθνικιστική' ΧΑ.
εγώ πάντως αν ήμουν εθνικιστής και ήμουν στη ΧΑ και μου λέγανε εδώ και τόσα χρόνια ότι ο χαιρετισμός είναι δωρικός και η σβάστικα αρχαιοελληνική και τέτοιες αηδίες και έβλεπα αυτές τις φωτογραφίες θα αισθανόμουν τελείως μαλάκας και κορόιδο και θα τα τα έκανα λαμπόγυαλο στη τοπική και θα ξεκουμπιζόμουν από το κόμμα. Κάποιοι απλά δεν έχουν αρχίδια (ή είναι εξίσου ναζιστές και φασίστες). Τουλάχιστον αυτό γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο.