sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Κεκτημένο είναι η σύγχρονη δυτική κοινωνία.
Παππάς και Περίανδρος part2
Είναι... Δεν διαφωνούμε.
Οπότε εξηγησέ μου λοιπόν, σε ποια δυτική κοινωνία γίνονται "Ειδικές εξετάσεις για τους διδάσκοντες ώστε να επιβεβαιωθεί το γνωστικό τους επίπεδο και η εθνική τους συνείδηση". Ποιος την ορίζει αυτη, και ποιος θα κάνει τις "εξετάσεις":
Σε ποια δυτική κοινωνία επικροτείται η "Καλλιέργεια επιθετικού πνεύματος και απαλλαγή από το σύνδρομο ενοχής για τη χρήση του ατομικού οπλισμού" για τα σώματα ασφαλείας;
Βρες μου δυτική κοινωνία οπου ισχύει η "περιθωριοποίηση των «καλλιτεχνών» που προσβάλλουν εθνικά, θρησκευτικά και ιστορικά σύμβολα." Και τι εννοεί ο ποιητής με το "περιθωριοποίηση";
Δυτική κοινωνία στην οποία η ανεξιθρησκεία υπάρχει "μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους" (ποια δόγματα είναι αυτα άραγε; )
Αυτα που αναφέρω, είναι οι επίσημες θέσεις της ΧΑ, από το site τους.
Και πες μου εσυ τωρα. Ασχετα με το αν θεωρείς αυτα καλές ή κακές ιδέες, πιστευεις πως θα είναι αποδεκτές από την υπόλοιπη Δυτική κοινωνία; Από τους διεθνείς οργανισμούς; Από την ΕΕ;
Και αν δεν είναι, η απάντηση είναι "στα αρχίδια μας, και εμεις θα κάνουμε ότι γουστάρουμε"; Θεωρούμε πως μια τετοια πολιτική απομόνωσης, θα αποβεί ευεργετική για την Ελλάδα;
Παππάς μαζί με Περίανδρο
όχι και σεβασμό σ' αυτό το αρχίδι που σακάτεψε ένα παιδί πισώπλατα χωρίς λόγο... και ξέρεις κα΄τι, κάτι μου λέει ότι αυτός τους δίνει...Όσο και να διαφωνείς με την ιδεολογία, άπειρο respect στον Περίανδρο που αυτό που πιστεύει, αυτό λέει, και που δεν εκμεταλλευτηκε την συγκυρία για προσωπικό του κέρδος.
Αυτό το σέβομαι! Τον χαμαιλεοντισμό όχι...
ελα ρε τώρα και σύ .. προσκοπάκια είναι τα παιδιά ….
πω πω βρε παιδάκι μου τι πράμα είσαι εσύ …..
όχι και σεβασμό σ' αυτό το αρχίδι που σακάτεψε ένα παιδί πισώπλατα χωρίς λόγο...
όχι και σεβασμό σ' αυτό το αρχίδι που σακάτεψε ένα παιδί πισώπλατα χωρίς λόγο... και ξέρεις κα΄τι, κάτι μου λέει ότι αυτός τους δίνει...
Οποτε αν εξαιρεσω την περιπτωση να να θελετε να κανετε πλακα και να "την πειτε" σε χαυγιτες του φορουμ,κατα τα αλλα απλα ματαιοπονειτε...
Ρε τυποι βαζετε φωτος τον Κασιδιαρη με σβαστικα,το Παππα με το σημα των SS και τον Μιχαλολιακο αγκαζε με τον Χιτλερ και κανετε σαν τον Λιακοπουλο που αποκαλυπτει τα κρυμενα χειρογραφα της εποχης της Ατλαντιδος...Δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι απο το 9.5% που ψηφισε ΧΑ, το 9%(τουλαχιστον) και τα γνωριζει ολα αυτα,και ξερει οτι η ΧΑ για προφανης λογους τα κανει γαργαρα τωρα,και πολυ απλα δεν τους νοιαζει!!
Και για τους Χ ,Υ, Ζ λογους συνεχιζουν να τους στηριζουν και θα τους ξαναψηφισουν.Και το ιδιο ισχυει για αυτους που ειναι ΧΑ Friendly(sic) και σκεφτονται να τους ψηφισουν στο μελλον
Οποτε αν εξαιρεσω την περιπτωση να να θελετε να κανετε πλακα και να "την πειτε" σε χαυγιτες του φορουμ,κατα τα αλλα απλα ματαιοπονειτε...
με την δημοσίευση τέτοιων φωτογραφιών και ντοκουμέντων κάθε τόσο, παρακολουθούμε και μια εξέλιξη 'επιχειρημάτων'-δικαιολογιών εκ μέρους των χρυσαυγιτών. Από το 'είναι photoshop', 'προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ', περάσαμε στο 'είναι παλιά και δεν μας νοιάζουν', στις 'αρχαιοελληνικές' σβάστικες, χαιρετισμούς και τατουάζ και στα 'αποκριάτικα πάρτι' και από αυτά σιγά σιγά στο 'τι πειράζει που είναι ναζί'.
για μένα πιο σημαντικό δεν είναι η απόδειξη του ναζισμού της ΧΑ (που όπως λες όλοι το ξέρουμε) αλλά η απόδειξη της υποκρισίας, του θράσους, της ψευτιάς, της πουστιάς και της ανανδρίας όλων όσων κρύβονται πίσω απ το δάχτυλο τους και τόσο καιρό παπαγαλίζουν χρυσαυγίτικη προπαγάνδα χωρίς να παραδέχονται τα αυτονόητα. ;)
την ξέρεις την ιστορία ή λες μαλακίες; παπαράκο....Έτσι ναι όποιος αρπάζει τις φάπες του, είναι ένα κακόμοιρο, άσχετο (κυρίως) παιδί που το φάγανε πισώπλατα.
Δεν θα αντεχες ούτε τρίλεπτο απένατι στον Περίανδρο τραβελολάγνε.
Oποιος πουστοαναρχικος της τρωει αμεσως γινεται "κακομοιρος φοιτητης"
ναζιστοπροσκοπάκια ελαφρώς gay.