st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
χλωμο, ειναι κι αυτοι στη σκευωριαθα υπάρξει ανακοίνωση του Μαξίμου?
χλωμο, ειναι κι αυτοι στη σκευωριαθα υπάρξει ανακοίνωση του Μαξίμου?
Το βρηκα, ειναι στο νημα με τα εκκαθαριστικά. Τραμουντανα κι εσυ το παραξηλωσες λιγακι χθες ομως. Νομιζω.
προσωπικά έχω φάει πολλά φασιστάκια από εδώ, αλλά τον Λάκη δεν μου άρεσε που έφυγε, ίσως γιατί ήταν ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!
![]()
ναι μωρο μου :-* :-* :-*Χαρα μου εδω εισαι?? :S
για μπανακι μου φαινεταικαι άλλους. αλήθεια ο μαλακας ο Ιεραποστολος που είναι;
η βραδιά που ποσταρε το κουμπούρι έμεινε ανεπανάληπτη
ναι, είχατε χεστει ολοι σας, δε πήγε να τον συναντήσει κανείς σας απο κοντα. Μόνο απο μακρυά!
τι να συναντήσουμε μωρέ... είπαμε γαμάω μπάζα αλλά κτηνοβάτης δεν είμαι...
προλαβες να διαβασεις το τελευταιο του μνμ???? εγραφε πολλα κι ειχε και κατι παραθεσεις. βρισιδια οικογενειων παντως δεν ειδα...έχει περίοδο η εγγλέζα τι να κάνω?? κάπου έπρεπε να ξεσπάσω.. αλλά το μουνόπανο έβαλε στο στόμα του οικογένεια και καλά τον έκανα και τον έψαλα ...
και που το ξέρεις εσύ ρε παπαρα; Αυτό έγινε πολύ πριν γίνεις εσύ μέλος, εκτός αν ήσουν ήδη με άλλο προφιλ, πριν γίνεις χρυσαυγίτης...ναι, είχατε χεστει ολοι σας, δε πήγε να τον συναντήσει κανείς σας απο κοντα. Μόνο απο μακρυά!
Παρακολουθούσε καιρο το σάιτ τύπε.και που το ξέρεις εσύ ρε παπαρα; Αυτό έγινε πολύ πριν γίνεις εσύ μέλος, εκτός αν ήσουν ήδη με άλλο προφιλ, πριν γίνεις χρυσαυγίτης...
και που το ξέρεις εσύ ρε παπαρα; Αυτό έγινε πολύ πριν γίνεις εσύ μέλος, εκτός αν ήσουν ήδη με άλλο προφιλ, πριν γίνεις χρυσαυγίτης...
Γαμείς μπάζα? Μα'αστα.
Κι αμα ειχε το κομ=μπούριον ανα χείρας πως θα τον γαμούσες ακριβώς???
πιό κουμπούρι ρε το νεροπίστολο ???