teengenerate
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν είναι και εντελώς ακριβές το παραπάνω,υπήρξε και η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΝ καθώς και η οικουμενική,το 1989-90.
Δεν είναι και εντελώς ακριβές το παραπάνω,υπήρξε και η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΝ καθώς και η οικουμενική,το 1989-90.
Να ειστε σιγουρος οτι δεν με χαλαει παντως.Φρονώ πάντως, πως με την στάση σας τους έχετε δωσει αυτό το "δικαιωμα".
γιατι εκτος του οτι δεν εισαι δικηγορος εισαι και βλακαςEγω γιατι να εξαιρεθω της κρεμαλας?
Δεν ειμαι δικηγορος, μαλιστα. Τι ειμαι?γιατι εκτος του οτι δεν εισαι δικηγορος εισαι και βλακας
Να ειστε σιγουρος οτι δεν με χαλαει παντως.
ειδες τελικα που ολοι ειμαστε φασιστες πλην του 7%??? ;) ;)βαστα ρε τυπε....εμενα κοντευουν στα ματια μου να κανουν τους φασιστες αγωνιστες ...το πιανεις?
δεν γουσταρω να βριζουν ενα 10% του λαου που τους ψηφισε (καλως κακως) και ενα 7% που με κατεστρεψε να ειναι κυβερνηση και να μου κουναει το δαχτυλο.
Μονο ΒΑΖΕΛΑΣ δεν θα γινω ποτε αλλα μπορει να γινω φασιστας
Υ.Γ. ολα αυτα που γραφω δεν ειναι αφεση για της μαλακιες που κανετε ετσι?
Ο αρχηγός της Χ.Α αποκαλεί τους οπαδούς του και τα στελέχη του ,τάγματα εφόδου και ρωτάτε ποια είναι η θέση του ΚΚΕ ?Διαβασε τι ελεχθη παρακατω και θα καταλαβεις...
με ενδιαφερει η αποψη σου, εννοειται...
μαγκα εγω εχω την γνωμη μου αλλα σεβομαι....το 47% που εγινε 7% μου δινει ελπιδα.ειδες τελικα που ολοι ειμαστε φασιστες πλην του 7%??? ;) ;)
Τι έχει να πει το ΚΚΕ για το λασποβρόχι τις προάλλες?Τίποτε απολύτως....Απογοητευτική η στάση του.Ο αρχηγός της Χ.Α αποκαλεί τους οπαδούς του και τα στελέχη του ,τάγματα εφόδου και ρωτάτε ποια είναι η θέση του ΚΚΕ ?
Η θέση της Χ.Α είναι στην φυλακή.φιλε αυτή η αδιαφορια του κκε γι αυτό που συμβαινει διπλα του σ συνδιασμο με την αλληλεγγυη πρως τους καταπιεσμένους απανταχου του πλανιτη και το παρελθον του ΚΚΕ είναι να σαλταρεις
γιατι εκτος του οτι δεν εισαι δικηγορος εισαι και βλακας
φιλαρακι δεν υπαρχουν τετοιου ειδους συμπεριφορες και τσαμπουκαδες που λες,τουλαχιστον οχι στον δικο μου περιγυρω...ισα ισα στο 7% υυπαρχει που σηκωνει το χερι και το χτυπαει στο τραπεζι αλλα και στους SSαμαρικους....μαγκα εγω εχω την γνωμη μου αλλα σεβομαι....το 47% που εγινε 7% μου δινει ελπιδα.
εσεις απλα κοψτε λιγο τον τοσο τσαμπουκα και το σας γαμαω ολους και βλεπουμε αν εισαστε φασιστες η οχι
Mα γιατι δεν συντασσεστε υπερ της ΧΑ, στο ονομα της ελευθεριας του...λογου?Ο αρχηγός της Χ.Α αποκαλεί τους οπαδούς του και τα στελέχη του ,τάγματα εφόδου και ρωτάτε ποια είναι η θέση του ΚΚΕ ?
τυπε δυο πραγματα ειναι σιγουρα στη ζωη του σαιτ. ο χασοδικης ειναι χασοδικης και ο πορνοπαππος ειναι υπεργαλαξιακος τροπαιουχος μαλακιας.
Με θεωρεις κι εσυ βλακα τύπε?τυπε δυο πραγματα ειναι σιγουρα στη ζωη του σαιτ. ο χασοδικης ειναι χασοδικης και ο πορνοπαππος ειναι υπεργαλαξιακος τροπαιουχος μαλακιας.
οπως κι η θεση περιπου 180 απο τους 300 βολευτας..για διαφορους λογους βεβαια..η διαφωνεις φιλε μου???Η θέση της Χ.Α είναι στην φυλακή.
Αυτή ειναι η άποψη του ΚΚΕ,η οποία με βρίσκει σύμφωνο.
Ο Μιχαλολιάκος έβαζε βόμβες σε κινηματογράφους που παίζαν ταινίες απο την Σοβιετική Ένωση ,
έχει κλέψει εξοπλισμό απο τον Ελληνικό Στρατό και τον αφήσαν να ηγηθεί ενός κόμματος ?
σορυ τυπε ...ΝΑΙΜε θεωρεις κι εσυ βλακα τύπε?
Είναι αρκετά απλό.Ο κυρ-ξύδης γουστάρει γενικά δηλώσεις απ΄'οπου και αν προέρχεται κλπ,επειδή όμως δεν είναι μπιτ ηλίθιος(το ότι είναι μέγας καραγκιόζης ΙΜΟ είναι άλλο θέμα)και έχει πάρει χαμπάρι που οδηγεί η ισοπέδωση παίζει τις"ευθύνες τις αριστεράς"στο ντεμί.Μέσα σε δύο αράδες της ίδιας παραγράφου έχουμε 2 εντελώς αντίθετα συμπεράσματα περί ευθύνης ή μη της αριστεράς.
Το μπου είναι μαγικό λέμε..
Ποιοι ειναι οι 120 που πρεπει να ειναι εκτός φυλακης? Αν τους γνωριζεις γιατι δεν μας τους λες να τους ξερουμε και να τους προτιμουμε?οπως κι η θεση περιπου 180 απο τους 300 βολευτας..για διαφορους λογους βεβαια..η διαφωνεις φιλε μου???