kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
και μαυροκουκουλακης τυπε????Να σου πω με πμ αλλους τρεις που ξερω σιγουρα?
γιατι να πεις?
και μαυροκουκουλακης τυπε????Να σου πω με πμ αλλους τρεις που ξερω σιγουρα?
το πιμι το θεωρεις ασφαλη τροπο διακινησης πληροφοριων στο μπου?Να σου πω με πμ αλλους τρεις που ξερω σιγουρα?
βαρυ!!!! παταω σε εσενα θα τον εχω για δικηγορο τυπε απο σημεραστοιχηματιζω την πρωτεινη μου.
Υπονοεις οτι ο λάιον δεν ειναι αξιοπιστος?το πιμι το θεωρεις ασφαλη τροπο διακινησης πληροφοριων στο μπου?
το πιμι το θεωρεις ασφαλη τροπο διακινησης πληροφοριων στο μπου?
και οι τυποι εχουν αυτια ;)Υπονοεις οτι ο λάιον δεν ειναι αξιοπιστος?
βαρυ!!!! παταω σε εσενα θα τον εχω για δικηγορο τυπε απο σημερα
και οι τυποι εχουν αυτια ;)
απαπα απλα νομιζα οτι απλα ειναι θυρωρος.ωπα δεν ειπα οτι τον προτεινω για συνηγορο. σε αυτο ουτε το διχτακι του σεικερ δε στοιχηματιζω
εσεις οι δυο δλδ? δευ υπαρχετε ρε, μεχρι και ο προφητης σου την εχει κανει απο το μπουοι μπολντοτυποι ειναι αξιοπιστοι ρε φαντασμα
εσεις οι δυο δλδ? δευ υπαρχετε ρε, μεχρι και ο προφητης σου την εχει κανει απο το μπου
Δεν βλεπω να σε παραθετει ο Αγιος για να πει τα γνωστα περι αφορισμων...
Α ναι ξεχασα, δεν το εγραψα εγω, αρα δεν ενδιαφερει...
σωστο...σαλιας με της γκομενες ξερολας και οπαδικα δεξιος του καταλογιζωΟ αλεξ είναι μια χαρά παιδί. Έντιμος, gentleman και με κοινωνικές ευαισθησίες παραπάνω από το δεξιό μέσο όρο.
Έχει φάει το βρίσιμο της αρκούδας και δεν έχει ανεβάσει τους τόνους ούτε μία φορά. Το κακό είναι ότι μάλλον παραπαίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του.
Να σου πω με πμ αλλους τρεις που ξερω σιγουρα?
Σωστός ο συνάδελφος. Ο άλεξ τα θέλει μεν τα μπινελίκια του ώρες ώρες, αλλά σκατόψυχο δεν τον λες.Ο αλεξ είναι μια χαρά παιδί. Έντιμος, gentleman και με κοινωνικές ευαισθησίες παραπάνω από το δεξιό μέσο όρο.
Έχει φάει το βρίσιμο της αρκούδας και δεν έχει ανεβάσει τους τόνους ούτε μία φορά. Το κακό είναι ότι μάλλον παραπαίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του.
ελα βρε μαλακα και εσυ δεν ειμαι κουτσομπολης αλλα στειλεΔεν είμαι κουτσομπόλης, αλλά ναι στείλε
ο αρχηγος εμφανιζεται οταν κρινει σκοπιμο και εχει να δωσει φως για κατι. δεν ειναι για χορταση
Σωστός ο συνάδελφος. Ο άλεξ τα θέλει μεν τα μπινελίκια του ώρες ώρες, αλλά σκατόψυχο δεν τον λες.
Ψωνάρα πάλι άνετα..