alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τι επαθες τωρα? εγω ζητησα την αποψη ενος αριστερου...εισαι και νομικος...
Ανθρωποι σαν και σενα "υπηρετουν" την δικαιοσύνη...
ΚΡΙΜΑ
Τι επαθες τωρα? εγω ζητησα την αποψη ενος αριστερου...εισαι και νομικος...
Ανθρωποι σαν και σενα "υπηρετουν" την δικαιοσύνη...
ΚΡΙΜΑ
βαστα ρε τυπε....εμενα κοντευουν στα ματια μου να κανουν τους φασιστες αγωνιστες ...το πιανεις?αλλα τι?καλα τους κανουν αφου ειναι φασιστες!!σωστα???
αν μας τα κανουν κι μας εμεις θα ειμαστε ''αγωνιστες'' ομως!!!
Πώς επρεπε να γινουν κατα τη δικη σου αποψη, του "μη οπαδου"?με τον τροπο που γινονται ΝΑΙ.
Δεν ειμαι μαλακας σαν εσενα και οπαδος
εγω νομιζα ότι εξεφραζες με ερωτηση την δικη σου αποψη.Τι επαθες τωρα? εγω ζητησα την αποψη ενος αριστερου...
γιατι μου κολλας ετικετα τυπε???? που ξερεις τι ειμαι?ειπα πριν το μονο που δεν αλλαζω ειναι οτι ειμαι γαυρος.Τι επαθες τωρα? εγω ζητησα την αποψη ενος αριστερου...
Αφου κάνουν μαλακίες, οπως λες, πού ειναι το αδικο στη διωξη?βαστα ρε τυπε....εμενα κοντευουν στα ματια μου να κανουν τους φασιστες αγωνιστες ...το πιανεις?
δεν γουσταρω να βριζουν ενα 10% του λαου που τους ψηφισε (καλως κακως) και ενα 7% που με κατεστρεψε να ειναι κυβερνηση και να μου κουναει το δαχτυλο.
Μονο ΒΑΖΕΛΑΣ δεν θα γινω ποτε αλλα μπορει να γινω φασιστας
Υ.Γ. ολα αυτα που γραφω δεν ειναι αφεση για της μαλακιες που κανετε ετσι?
Α δεν εισαι αριστερος?γιατι μου κολλας ετικετα τυπε???? που ξερεις τι ειμαι?ειπα πριν το μονο που δεν αλλαζω ειναι οτι ειμαι γαυρος.
αν ειναι ενοχοι πολυ απλα....πανε ΜΕΣΑ.Πώς επρεπε να γινουν κατα τη δικη σου αποψη, του "μη οπαδου"?
Α αρα το προβλημα σου, ειναι οτι δεν γινεται ταχυτερα η διαδικασια. Οχι επι της ουσιας. Μαλιστα.αν ειναι ενοχοι πολυ απλα....πανε ΜΕΣΑ.
τετοιες υποθεσεις δεν της αφηνεις 6μηνα ετσι να περνανε
αυτό που γραφεις είναι γνησια αντιφασιστικη αποψη με @@βαστα ρε τυπε....εμενα κοντευουν στα ματια μου να κανουν τους φασιστες αγωνιστες ...το πιανεις?
δεν γουσταρω να βριζουν ενα 10% του λαου που τους ψηφισε (καλως κακως) και ενα 7% που με κατεστρεψε να ειναι κυβερνηση και να μου κουναει το δαχτυλο.
Μονο ΒΑΖΕΛΑΣ δεν θα γινω ποτε αλλα μπορει να γινω φασιστας
Υ.Γ. ολα αυτα που γραφω δεν ειναι αφεση για της μαλακιες που κανετε ετσι?
ΟΧΙ.Ζω στον 21 αιωνα οχι το 1800τοσο φανατικε νεοδημοκρατη...αλλα απο εκει χανει ψηφαλακια ο σαμαρας σου γιαυτο κανει μαλακιεςΑ δεν εισαι αριστερος?
Στον 21ο αιωνα δεν υπαρχει αριστερα και δεξια?ΟΧΙ.Ζω στον 21 αιωνα οχι το 1800τοσο φανατικε νεοδημοκρατη...αλλα απο εκει χανει ψηφαλακια ο σαμαρας σου γιαυτο κανει μαλακιες
ρε χαζε δικηγορε αυτο λεω...οτι δεν γινετε επι της ουσιας για παρτη του αρχηγου σουΑ αρα το προβλημα σου, ειναι οτι δεν γινεται ταχυτερα η διαδικασια. Οχι επι της ουσιας. Μαλιστα.
Μα δεν ωφελειται η ΧΑ, οπως υποστηριζει, απο το "συρσιμο" αυτο της διαδικασιας? Αρα θα πρεπει να επιχαίρει η ΧΑ.ρε χαζε δικηγορε αυτο λεω...οτι δεν γινετε επι της ουσιας για παρτη του αρχηγου σου
νταξει νομιζω πως πρεπει να παραδεχτεις οτι γινονται καποιες νομικες ακροβασιες που ενδεχομενως μακροπροθεσμα να ωφελησουν τα χρυσαυγουλα...Α αρα το προβλημα σου, ειναι οτι δεν γινεται ταχυτερα η διαδικασια. Οχι επι της ουσιας. Μαλιστα.
συντηριτουκλα εισαι και θα εισαι για παντα....που να καταλαβεις οτι τα πραγματα αλλαζουν καημενεΣτον 21ο αιωνα δεν υπαρχει αριστερα και δεξια?
Δηλαδη δεν υπαρχει ταξικη παλη?
Πετυχαμε την αταξικη κοινωνια?
Για πες?
τι νομιζεις εσυ δεν επιχαιρει??????καημενε συμβολα τους κανετε μερα με την μεραΜα δεν ωφελειται η ΧΑ, οπως υποστηριζει, απο το "συρσιμο" αυτο της διαδικασιας? Αρα θα πρεπει να επιχαίρει η ΧΑ.
Αλλαζουν ως προς τι δηλαδη? Επαυσε η εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο? Το κεφαλαιο δεν κερδοσκοπει σε βαρος του εργαζομενου? Ο εργοδοτης δεν καρπωνεται την υπεραξια της εργασιας του εργαζομενου?συντηριτουκλα εισαι και θα εισαι για παντα....που να καταλαβεις οτι τα πραγματα αλλαζουν καημενε
Δηλαδη ενω οι χρυσαυγιτες χαιρονται με την δικαστικη διαδικασια, εσυ στενοχωριεσαι. Αλλά μονο επειδη δεν γινεται πιο γρηγορα για να μπουν μεσατι νομιζεις εσυ δεν επιχαιρει??????καημενε συμβολα τους κανετε μερα με την μερα
θα εχουμε πεθανει οταν αλλαξουν ολα....η διαδικασια (οπως παντα σε τετοιες περιπτωσεις) ειναι αργη.απλα τα παιδια σου θα ειναι βρυκολακες σε εναν αλλο κοσμο που φτιαχνουν τα σημερινα παιδιαΑλλαζουν ως προς τι δηλαδη? Επαυσε η εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο? Το κεφαλαιο δεν κερδοσκοπει σε βαρος του εργαζομενου? Ο εργοδοτης δεν καρπωνεται την υπεραξια της εργασιας του εργαζομενου?
Για πες? Τι εχει αλλαξει και δεν το εχω καταλαβει?