Κάνδανο είναι ρε...
Αναλόγως την τοπολαλιά.
Κάνδανο είναι ρε...
ΟΚ. Τέλος, να 'σαι καλά.
Κάνδανο είναι ρε...
θα σου πω και το τελευταίο, δεν είμαι κομμουνιστής...
Ποια κανταμο και κουαλα λουμπουρ ρε ξεκωλιαρη
εβαλα το αρθρο με τα γεγονοτα απο την σφαγη του χορτιατη που προκαλεσαν οι εαμοβουλγαροι και μας λες τι καιρο κανει
καροτο στην χιλιοξεσκισμενη ηδη σουφρα σου απο πακιστανους και αντε γεια
διανοητικα αναπηρε ξυδη οι ειναι γνωστο οτι οι γερμανοι ειχαν προειδοποιησει με αντιποινα οποιον κανει τετοιες ενεργειες δεν χρειαζοταν να το μαντεψει κανεις
αλλα τετοιος καθυστερημενος που εισαι μαλακιες θα λεγες παλι τι θα λεγες
καροτακια
πάντως όχι μούλος σαν του λόγου σου, 100% Ελληνας από Αχαία αν σ' ενδιαφέρει!!ΩΩΩωωωω!!!έκπληξις! και τι εισαι του λόγου σου? Βούλγαρος καθαρόαιμος, για τούρκος?
κατα τα χρυσα βλαμενα, για όλα τα εγκλήματα που κάνανε οι ναζι στην Ελλάδα έφταιγαν οι κομμουνιστες, για όλα τα εγκλήματα που κάνανε στην ευρώπη οι κομμουνιστες έφταιγαν, τους 3.000 Ιταλούς που τους σφάζανε επί τρεις μερες στην Κεφαλλονιά οι κομουνιστές έφταιγαν!! Ζήτω ο χίτλερ που γλύτωσε την ανθρωπότητα από τους κομμουνιστές !!
πάντως όχι μούλος σαν του λόγου σου, 100% Ελληνας από Αχαία αν σ' ενδιαφέρει!!
ακόμα χειρότερα αν ήταν 10.000, θα μάθω ιστορία, θα αρχίσω να διαβάζω ``στόχο`` και να ακούω κασιδιάρητουρκοβούλγαρε, 10 χιλιάδες ηταν οι Ιταλοί νεκροι στην Κεφαλονιά, οχι 3. Μια μεραρχία ολόκληρη καθάρισαν οι Γερμανοί. Δε ξέρεις Χριστό απο ιστορία, σιγα μην ήξερες.
Οι Γερμανοί είχαν προειδοποιήσει με αντίποινα όποιον έκανε αντίσταση. Άρα όποιος έκανε αντίσταση και προκαλούσε αντίποινα είναι προδότης. Οι πραγματικοί πατριώτες ήταν αυτοί που έκαναν ότι τους έλεγαν οι Γερμανοί.
Επρεπε να το αφησεις εδω. Οποιος καταλαβε καταλαβε, οποιος δεν, πισω στο δημοτικο επειγοντως. Απορω με την υπομονη σας. Νταξει να αντιπαρατεθεις με εναν lakis33, αλλα και με τα τρολλς της πλακας?![]()
μακάρι να ήταν τρολ αλλά δεν είναι, είναι ο μέσος ούγκανος χρυσοβλαμενος...
Επρεπε να το αφησεις εδω. Οποιος καταλαβε καταλαβε, οποιος δεν, πισω στο δημοτικο επειγοντως. Απορω με την υπομονη σας. Νταξει να αντιπαρατεθεις με εναν lakis33, αλλα και με τα τρολλς της πλακας?![]()
Αναθεμα κι αν ειναι εστω ενα σημειο στιξης στηριγμενο σε πραγματικο γεγονος στην παραπανω μπαρουφα.Μετα απο μια επεισοδιακή απολογία ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής της Χρυσής Αυγής Σταθης Μπουκουρας έφυγε απο το γραφείο των ανακριτριων που χειρίζονται την υποθεση της Χρυσής Αυγής καταγγέλλοντας την διαδικασία ως “μεροληπτική και απάνθρωπη”.
Ο συνήγορος του Αλέξης Κουγιας υποστήριξε σε δήλωση του οτι ”ζητήθηκε απο τον Στάθη Μπούκουρα να μιλήσει για άλλους κατηγορουμένους, για πράγματα που δεν γνωρίζει , με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Σίγουρα υπαρχουν κάποιοι που έχουν διαπράξει εγκληματικές ενέργειες αλλά μεταξύ αυτών δεν είναι ο εντολέας μου. Δεν έχω ξαναδεί πιο απάνθρωπη ανάκριση”, είπε ο δικηγόρος χαρακτηρίζοντας την ανάκριση Ιερά εξέταση.
Ο κατηγορούμενος βουλευτης παρέμεινε στο γραφείο των ανακριτριων περίπου μιάμιση ωρα όπου κλήθηκε να απαντησει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις για το 40 σελίδων απολογητικό υπόμνημα το οποιο κατέθεσε στις δικαστικές λειτουργούς. Ωστόσο, η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη αφού εκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής.
Στη γραπτή δήλωση που υπέβαλλε ενωπιον των ανακριτριων ο βουέυτής αναφέρει:
“Οι ερωτήσεις που μου κάνετε είναι άσχετες με το κατηγορητήριο. Διατυπωνονται με μεροληπτικό τρόπο σε βάρος μου , γεγονός που αποδεικνύει την προκατάλειψή σας σε βάρος μου αφού οι ερωτήσεις ας γίνονται με διατύπωση και τρόπο που δε στοχεύει στην διάγνωση της αληθειας, αλλά στην με το ζόρι στοιχειοθετηση ανύπαρκτων κατηγοριών σε βάρος μου καθιστώντας την διαδικασία σε βάρος μου μεροληπτική και απάνθρωπη. Για το λόγο αυτό δηλώνω ότι δεν επιθυμώ τη συνέχιση της αποδεικτικης διαδικασίας”.
Συγκεκριμένα στην απολογία του ερωτάται απο τις ανακρίτριες Κλαπα και Δημητροπούλου:
Ερ: Οι ανακρίτριες και ο εισαγγελέας θέλουν να σας υποβαλουν ερωτήσεις. Θα τις ακούσετε ή αρνείστε;
Απ: Αρνούμαι, δεν είμαι σε ψυχική κατασταση να σας απαντήσω, θέλω να πάω στα παιδιά μου. Είμαι νεκρός άνθρωπος , φανταστείτε την καταστασή μου. Δεν είμαι ούτε φασίστας , ούτε ναζιστής, δεν έχω κάνει τίποτα και το απέδειξα. Είναι νεκρός, είμαι ένας άδειος άνθρωπος χωρίς τα παιδιά μου. Εχω χάσει 16 κιλά σε τέσσερις μήνες. Εφυγα, ανεξαρτητοποιήθηκα με διώξανε .’ Τους έκανα χατίρια. Ελεγα αυτά που μου έλεγαν. Δυο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί μου . Γιατι είμαι στη φυλάκή;”.
Κατόπιν όλων αυτών υπάρχει κάποιος ο οποίος να μην πιστευει ότι μέρος της Δικαιοσύνης είναι πολιτικά κατευθυνόμενη ?Μετα απο μια επεισοδιακή απολογία ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής της Χρυσής Αυγής Σταθης Μπουκουρας έφυγε απο το γραφείο των ανακριτριων που χειρίζονται την υποθεση της Χρυσής Αυγής καταγγέλλοντας την διαδικασία ως “μεροληπτική και απάνθρωπη”.
Ο συνήγορος του Αλέξης Κουγιας υποστήριξε σε δήλωση του οτι ”ζητήθηκε απο τον Στάθη Μπούκουρα να μιλήσει για άλλους κατηγορουμένους, για πράγματα που δεν γνωρίζει , με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Σίγουρα υπαρχουν κάποιοι που έχουν διαπράξει εγκληματικές ενέργειες αλλά μεταξύ αυτών δεν είναι ο εντολέας μου. Δεν έχω ξαναδεί πιο απάνθρωπη ανάκριση”, είπε ο δικηγόρος χαρακτηρίζοντας την ανάκριση Ιερά εξέταση.
Ο κατηγορούμενος βουλευτης παρέμεινε στο γραφείο των ανακριτριων περίπου μιάμιση ωρα όπου κλήθηκε να απαντησει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις για το 40 σελίδων απολογητικό υπόμνημα το οποιο κατέθεσε στις δικαστικές λειτουργούς. Ωστόσο, η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη αφού εκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής.
Στη γραπτή δήλωση που υπέβαλλε ενωπιον των ανακριτριων ο βουέυτής αναφέρει:
“Οι ερωτήσεις που μου κάνετε είναι άσχετες με το κατηγορητήριο. Διατυπωνονται με μεροληπτικό τρόπο σε βάρος μου , γεγονός που αποδεικνύει την προκατάλειψή σας σε βάρος μου αφού οι ερωτήσεις ας γίνονται με διατύπωση και τρόπο που δε στοχεύει στην διάγνωση της αληθειας, αλλά στην με το ζόρι στοιχειοθετηση ανύπαρκτων κατηγοριών σε βάρος μου καθιστώντας την διαδικασία σε βάρος μου μεροληπτική και απάνθρωπη. Για το λόγο αυτό δηλώνω ότι δεν επιθυμώ τη συνέχιση της αποδεικτικης διαδικασίας”.
Συγκεκριμένα στην απολογία του ερωτάται απο τις ανακρίτριες Κλαπα και Δημητροπούλου:
Ερ: Οι ανακρίτριες και ο εισαγγελέας θέλουν να σας υποβαλουν ερωτήσεις. Θα τις ακούσετε ή αρνείστε;
Απ: Αρνούμαι, δεν είμαι σε ψυχική κατασταση να σας απαντήσω, θέλω να πάω στα παιδιά μου. Είμαι νεκρός άνθρωπος , φανταστείτε την καταστασή μου. Δεν είμαι ούτε φασίστας , ούτε ναζιστής, δεν έχω κάνει τίποτα και το απέδειξα. Είναι νεκρός, είμαι ένας άδειος άνθρωπος χωρίς τα παιδιά μου. Εχω χάσει 16 κιλά σε τέσσερις μήνες. Εφυγα, ανεξαρτητοποιήθηκα με διώξανε .’ Τους έκανα χατίρια. Ελεγα αυτά που μου έλεγαν. Δυο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί μου . Γιατι είμαι στη φυλάκή;”.