Ναι. Κτηνωδία/έγκλημα πολέμου επιπέδου τούρκων.
Την σφαγή την έκαναν άτομα που είχαν ως διακριτικά σύμβολα που οι βουλευτές σας έχουν για τατουάζ, ναι ή όχι;
Ναι. Κτηνωδία/έγκλημα πολέμου επιπέδου τούρκων.
Την σφαγή την έκαναν άτομα που είχαν ως διακριτικά σύμβολα που οι βουλευτές σας έχουν για τατουάζ, ναι ή όχι;
Ερώτημα λάθος διατυπωμένο, κάνεις υποθέσεις που δεν ισχύουν.
για ρώτα το μαλακισμένο, το σόι της αυτός δεν το σκότωσε;![]()
για ρώτα το μαλακισμένο, το σόι της αυτός δεν το σκότωσε;![]()
κενο μερικων ωρων....
άντε γαμήσου ρε μουνόπανο...Ο Ρούντολφ Ες δε σκότωσε κανένα. Οιθ κομμουνιστές παππούδες σου σκότωσαν Έλληνες, ξεφτιλισμένε αρχιδογλύφτη.
Ο Ρούντολφ Ες δε σκότωσε κανένα. Οιθ κομμουνιστές παππούδες σου σκότωσαν Έλληνες, ξεφτιλισμένε αρχιδογλύφτη.
Ερώτημα λάθος διατυπωμένο, κάνεις υποθέσεις που δεν ισχύουν.
άντε γαμήσου ρε μουνόπανο...
Το σύμβολο που είχαν εκείνοι που έκαναν τοο έγκλημα δεν ειναι ίδιο με αυτό που εχουν οι δικοι μας τατουαζ. Οι Γερμανοί το ιυοθέτησαν, εμείς το βρήκαμε απο τους προγόνους μας. Για εκείνους συμβόλιζε το ναζισμό ή τη μεγάλη Γερμανία ή δε ξέρω κι εγω τι, για εμας συμβολίζει την Αιωνία Ελλάς και το γίγνεσθαι της ζωής- μιας και είμαστε ταγμένοι στην Αιωνία Ελλάς- εδω και χιλιάδες χρόνια.
Ειναι σα να μου λες τα Μάρμαρα στο Βρεταννικό μουσείο αγγλικά γιατι ο Ελγιν τα πήγε στην Αγγλία.....
έλα ρε μουνόπανο, να σου γαμήσω από κει που κρατιέσαι; που είσαι ρε μουλε να σε βρω;Τράβα σε κανα ρέμα και περίμενε να σε πυροβολήσουν και να πέσεις μέσα.
το αρχίδι, 218 κάτοικοι (114 γυναίκες και 104 άνδρες) εκτελέστηκαν από τους ναζί απάνθρωπα. Μεταξύ των νεκρών, 45 παιδιά και έφηβοι και 20 βρέφη.
και το μαλακιμένο κατηγορεί αυτούς που κάνανε αντίσταση τότε...