apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτους δεν τους πειραζουν τυπεμεχρι τοτε μπορει να παει πιο μεσα και να τον βρισκει μονο ο απολυτος
αυτους δεν τους πειραζουν τυπεμεχρι τοτε μπορει να παει πιο μεσα και να τον βρισκει μονο ο απολυτος
συμβαινουν ατυχήματα ρε τυπε...αυτους δεν τους πειραζουν τυπε
οχι σε αυτους τυπεσυμβαινουν ατυχήματα ρε τυπε...
τους εχουν... Εγω λεω για θα τους εχουνοχι σε αυτους τυπε
αυτους τους εχουν στα οπα οπα
Δυστυχώς , χρειαζόμαστε κι εμείς τον Horst Wessel μας , να γίνει Τραγούδι,
που θα μας οδηγήσει στον Θρίαμβο ...
τι λες ρε τους αλητες;...
εισαι ναζιφοβικος τυπε... να το προσεξεις.Ναζί friendly είπαμε ε;
εισαι ναζιφοβικος τυπε... να το προσεξεις.
Το θλιβερο ειναι οτι 70 χρονια μετα την συντριβη του ναζισμου, παλι με αυτα ασχολουμαστε.Μπα. Απλά αντιλαμβάνομαι ότι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις. Εσύ συνέχιζε να κοιμάσαι και να καλύπτεις ναζιστές.
Δεν δηλωνουν και δεν τους δεχονται οι αλλοι ναζιστες. Εσυ συνεχισε να κοιμάσαι και να ονειρευεσαι werhmacht.Μπα. Απλά αντιλαμβάνομαι ότι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις. Εσύ συνέχιζε να κοιμάσαι και να καλύπτεις ναζιστές.
Δεν δηλωνουν και δεν τους δεχονται οι αλλοι ναζιστες. Εσυ συνεχισε να κοιμάσαι και να ονειρευεσαι werhmacht.
Δωσε μου ένα ποστ μου που να λεει ότι δεν υπαρχουν ναζι στην ΧΑ να με ξεφτιλίσεις...Απλά τους άρεσε η μουσική όπως άρεσε και στον άλλον η γραμματοσειρά; Πόσο ακόμα θα ξεφτιλιστείς;
Αρα το δεχεσαι δηλαδη? Και γιατι τους στηριζεις τοτε?Δωσε μου ένα ποστ μου που να λεει ότι δεν υπαρχουν ναζι στην ΧΑ να με ξεφτιλίσεις...
Μην λες μαλακιες σε μενα.
αν σου απαντησω πιστεψε με θα ντραπεις...Αρα το δεχεσαι δηλαδη? Και γιατι τους στηριζεις τοτε?
Να ντραπω εγω επειδη εσυ προφανως βρηκες καποιο αλλοθι για να στηριζεις ναζιστες?αν σου απαντησω πιστεψε με θα ντραπεις...
Το θλιβερο ειναι οτι 70 χρονια μετα την συντριβη του ναζισμου, παλι με αυτα ασχολουμαστε.