alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
τι φοβασαι ρε?και γιατι θες να με βρεις ???
τι φοβασαι ρε?και γιατι θες να με βρεις ???
θα με ψηφισεις σοβαρα τυπε ??? σε διωξαμε και θα μας ψηφισεις ??? ωραιος !!!μα σου ειπα για να μου δωσεις ψηφοδελτιο...
τι φοβασαι ρε?
ναι βεβαια κλανω μεντες,λιγους αριστερους ανθελληνες σαν και εσενα εχω γαμησει !δεν φοβάται .. .κλάνει μέντες...
ο τσουλούφας προς τιμήν του φάνηκε παλληκάρι και ήρθε και με συνάντησε... ωραίο σβέρκο έχει ετιμήθει δεόντως...
ρε αν βρεθουμε στην τοπικη, ανακαλύψω ότι εισαι υποψήφιος και συνεχισεις να εισαι μετα την συναντηση μας όχι μονο θα σε ψηφισω αλλα θα βγαινω και δρασεις για παρτη σου.θα με ψηφισεις σοβαρα τυπε ??? σε διωξαμε και θα μας ψηφισεις ??? ωραιος !!!
ειδες τι καλοι που ειμαστε με τα παππουδια;;;δεν φοβάται .. .κλάνει μέντες...
ο τσουλούφας προς τιμήν του φάνηκε παλληκάρι και ήρθε και με συνάντησε... ωραίο σβέρκο έχει ετιμήθει δεόντως...
οχι καμοια σχεση. πως σου ηρθε αυτο ? δες τον καταλογο να δεις ποσοι δημοτικοι συμβουλοι κατεβαινουν αθηνα με την ελληνικη αυγη !
θα με κοψεις δλδ τυπε ???ρε αν βρεθουμε στην τοπικη, ανακαλύψω ότι εισαι υποψήφιος και συνεχισεις να εισαι μετα την συναντηση μας όχι μονο θα σε ψηφισω αλλα θα βγαινω και δρασεις για παρτη σου.
ναι βεβαια κλανω μεντες,λιγους αριστερους ανθελληνες σαν και εσενα εχω γαμησει !
Δημοτικος του ειπανε, μην του το χαλας.εσύ είσαι διαμερισματικός αν κατάλαβες (κι αν νογάς τι γράφεις)....
[size=18pt]Δημοτικος[/size] του ειπανε, μην του το χαλας.
[size=18pt]στο πρωτο δημοτικο διαμερισμα απολυτε[/size] !!! ειχε πεσει πολυ δουλεια τις τελευταιες ημερες για αυτο με χασατε απο εδω μεσα !!!
θα με ψηφισεις σοβαρα τυπε ??? σε διωξαμε και θα μας ψηφισεις ??? ωραιος !!!
εγω τυπε θα κατεβω για δήμαρχος Κωνσταντινούπολης όταν ερθει η ωραΚαλη τυχη στις εκλογες συναγωνιστη. Εγω δεν κατεβαινω υποψηφιος γιατι δε γουσταρω το θεσμο των εκλογων. Οταν γινουμε κυβερνηση θα παω να πιασω ποστο νταβατζιλικι γιατι απλα θα μπορω
εγω τυπε θα κατεβω για δήμαρχος Κωνσταντινούπολης όταν ερθει η ωρα
να μου φερετε και πορτραιτο σας για την Αγια ΣοφιαΝα μου πειτε οταν είναι, για να προλάβω να ράψω καινούργια άμφια για την ορκομωσία σας.
να μου φερετε και πορτραιτο σας για την Αγια Σοφια
αν τον βρει ενταξει ;)θα το παραγγείλει στον Σάββα Ξηρό τον αγιογράφο...
αν τον βρει ενταξει ;)
μεχρι τοτε μπορει να παει πιο μεσα και να τον βρισκει μονο ο απολυτοςο Σάββας είναι μέσα... ο Χριστόδουλος την κοπανησε...