Επισκέπτης
τυπε από τοπικη αθηνων η ο Λεντζος που δεν εισαι στανταρ η ο Τουμασης που παλι δεν εισαι...οχι καμοια σχεση. πως σου ηρθε αυτο ? δες τον καταλογο να δεις ποσοι δημοτικοι συμβουλοι κατεβαινουν αθηνα με την ελληνικη αυγη !
τυπε από τοπικη αθηνων η ο Λεντζος που δεν εισαι στανταρ η ο Τουμασης που παλι δεν εισαι...οχι καμοια σχεση. πως σου ηρθε αυτο ? δες τον καταλογο να δεις ποσοι δημοτικοι συμβουλοι κατεβαινουν αθηνα με την ελληνικη αυγη !
τι μαλακιες λες ??? ξερεις ποιοι κατεβαινουν δημοτικοι συμβουλοι στην αθηνα με την ελληνικη αυγη ??? ξερεις ποσα ατομα ???τυπε από τοπικη αθηνων η ο Λεντζος που δεν εισαι στανταρ η ο Τουμασης που παλι δεν εισαι...
νομιζω είμαι συγκεκριμένος μιλαω για τ.ο Αθηνων...τι μαλακιες λες ??? ξερεις ποιοι κατεβαινουν δημοτικοι συμβουλοι στην αθηνα με την ελληνικη αυγη ??? ξερεις ποσα ατομα ???
και εγω συγκεκριμενος ειμαι σε ξαναρωταω ξερεις ποσα ατομα κατεβαινουν δημοτικοι συμβουλοι στην αθηνα ??? προφανως και δεν ξερεις απο την στιγμη που σε διωξανε κακήν κακκως απο την τοπικη...νομιζω είμαι συγκεκριμένος μιλαω για τ.ο Αθηνων...
τυπε την παρακολουθησες την ομιλια?Αποκλειστικά για τον Απολύτο. Αλλά θέλω free funeral όμως! Οκ;
τυπε την παρακολουθησες την ομιλια?
θες να βρεθουμε στις 19:00 στην τοπικη να μου δωσεις ψηφοδελτιο;;;και εγω συγκεκριμενος ειμαι σε ξαναρωταω ξερεις ποσα ατομα κατεβαινουν δημοτικοι συμβουλοι στην αθηνα ??? προφανως και δεν ξερεις απο την στιγμη που σε διωξανε κακήν κακκως απο την τοπικη...
θες να βρεθουμε στις 19:00 στην τοπικη να μου δωσεις ψηφοδελτιο;;;
ονομα σε πμ και θα είμαι εκει
στην τοπικη θα ειμαι σημερα 1930 ! για να δουμε θα ερθεις αυτη την φορα ή φοβασαι μην φας ξανα κλωτσιες !!!
θα σου δωσω το ονοματεπωνυμο που σε ενα μπουρδελοσαητ ????ονομα σε πμ και θα είμαι εκει
θα σου δωσω το ονοματεπωνυμο που σε ενα μπουρδελοσαητ ????
τυπε οσο και να σκασεις ποτε θα μαθεις ποιος ειμαι και γενικα μην μου μιλάς γιατι αποφευγω να μιλαω με κοτες που φύγανε απο την τοπικη κακην κακως μια βραδια χωρις φεγγαρι !!!
και πως θα σε βρω; θα κρατας κοκκινο τριανταφυλλο;θα σου δωσω το ονοματεπωνυμο που σε ενα μπουρδελοσαητ ????
τυπε οσο και να σκασεις ποτε θα μαθεις ποιος ειμαι και γενικα μην μου μιλάς γιατι αποφευγω να μιλαω με κοτες που φύγανε απο την τοπικη κακην κακως μια βραδια χωρις φεγγαρι !!!
και γιατι θες να με βρεις ???και πως θα σε βρω; θα κρατας κοκκινο τριανταφυλλο;
και γιατι θες να με βρεις ???
μα σου ειπα για να μου δωσεις ψηφοδελτιο...και γιατι θες να με βρεις ???
να του δώσεις σταυρωμένο ψηφοδέλτιο παίκτη... γιαυτόν, την κυρά του την μάνα του και την πεθερά του... είναι αγράμματοι βλέπεις ...