caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Τι τους λεγατε και αρχιζε η κλωτσοπατιναδα?
Κανα αντισυστημικο του τυπου"Κατω τα χερια απο τις τραπεζες"?
Ποιοί είμασταν εμείς πού τούς "λέγαμε";
Τι τους λεγατε και αρχιζε η κλωτσοπατιναδα?
Κανα αντισυστημικο του τυπου"Κατω τα χερια απο τις τραπεζες"?
Είχαν φαίνεται υπ΄όψιν τους τα κείμενα της Ουρλίκε Μάΐνχοφ, σχετικά με το αντάρτικο πόλεων.
Α,ησουνα εκτος γραμμης δηλαδη?Και γιατι δεν αντεδρασε κανας καμαραντεν να σε επαναφερει?Μού γράφεις σε β πληθυντικό πρόσωπο γιατι σε έμαθαν να είσαι αγελαίος;
Μεσα ολοι δηλαδη,κατα το ολοι πρεπει να αποδιδουν τιμες στον επικεφαλης?Δεν υπερασπίζομαι καμμία τράπεζα.Απλώς παρατηρώ ότι οποιοσδήποτε απρόσωπος φτωχός ληστής τράπεζας θα ήταν στη φυλακή.Ο γιός τού συριζοστελέχους Βούτση είχε διαφορετική μεταχείριση.Αστική αλληλεγγύη!!!
Ε τοτε γιατι ονομαστηκε ως λατρεια ?
Εσυ πες μας,που χρησιμοποιησες πρωτο πλυθηντικο.Ποιοί είμασταν εμείς πού τούς "λέγαμε";
ΥΓ Και μετα πες μας και για ποια θεση ΣΑΣ αρχιζατε να τις παιζετε με τους αριστερους.Λίγο ρετρό.Αυτά τα συζητούσαμε στα αμφιθέατρα το '80.Μόλις μάς άκουγαν οι "προοδευτικοί"
άρχιζαν τα κλωτσομπουνίδια.Σήμερα οι τραμπούκοι αυτοί είναι στα πράγματα!
το σεβομαι απολυτα , ευχομαι να εισασταν προφυλαγμενος.Υπεισέρχεστε σε αυστηρώς προσωπικά δεδομένα τα οποία και δεν θα δημοσιοποιήσω.
[size=2pt]Παραδέχομαι ότι είμαι έρμαιο των σεξουαλικών μου ορέξεων. Δεν μπορώ να ξεχάσω το γλυκό κολαράκι του.[/size]
το σεβομαι απολυτα , ευχομαι να εισασταν προφυλαγμενος.
Oχι απολυτα...Δεχομαι δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου, απο την στιγμη που δεν θετει σε κινδυνο την εθνικη κυριαρχια η την κοινωνικη ενοτητα. Σε αυτες τις περιπτωσεις θεωρω οτι η απαιτηση των λοιπων για ευρυθμο κρατος υπερισχυει.
Με λιγα λογια πρεπει να με πεισεις οτι πισω απο καθε προσπαθεια αυτοπροσδιορισμου δεν κρυβονται ιμπεριαλιστικες τασεις τριτων( για το ιμπεριαλιστικες)
[size=2pt]δωσε αναλυτικες ινφο.τριχες , διαμετρος , υγροποιηση κτλ[/size]Πάντα.
[size=2pt]δωσε αναλυτικες ινφο.τριχες , διαμετρος , υγροποιηση κτλ[/size]
[size=2pt]αναμενω με αγωνια[/size][size=2pt]Έχει τυπώσει αναλυτικό διαφημιστικό φυλλάδιο. Θα σας το στείλω με π.μ.[/size]
ναι φίλε υπάρχει πρόβλημα σκάσε ;)μάλιστα...
εγώ λοιπόν είμαι εθνικά Μακεδών, κατοικώ στη Φλώρινα (Λέριν) και μαζί με μερικούς φίλους (μακεδόνες επίσης) ιδρύσαμε τη Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού.
υπάρχει κανένα πρόβλημα?
ομοίως, εγώ είμαι εθνικά τούρκος και έχουμε στην Ξάνθη την Τουρκική Ένωση Ξάνθης...
υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
Υπεισέρχεστε σε αυστηρώς προσωπικά δεδομένα τα οποία και δεν θα δημοσιοποιήσω.
[size=2pt]Παραδέχομαι ότι είμαι έρμαιο των σεξουαλικών μου ορέξεων. Δεν μπορώ να ξεχάσω το γλυκό κ[size=40pt]ο[/size]λαράκι του.[/size]
ναι φίλε υπάρχει πρόβλημα σκάσε ;)
μάλιστα...
εγώ λοιπόν είμαι εθνικά Μακεδών, κατοικώ στη Φλώρινα (Λέριν) και μαζί με μερικούς φίλους (μακεδόνες επίσης) ιδρύσαμε τη Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού.
υπάρχει κανένα πρόβλημα ?
ομοίως, εγώ είμαι εθνικά τούρκος και έχουμε στην Ξάνθη την Τουρκική Ένωση Ξάνθης...
υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
γιατί έχεις πάρει απαντήσεις σε όλα και απ'όλουςτώρα θα σου βάλω δύσκολη ερώτηση, ποντικομικρούλη!
γιατί?
το προβλιμα ινε οτι ουτε το ελινικο κρατοσ ουτε το ελινικο εθνοσ ινε πλεον ισχιρα
μονο ο ελινικοσ πολιτισμοσ ινε ισχιροσ που πλεον αλι ινε ι μετοχι του
ιμε τορκογιφτοσΡε φίλε, μας έχουν βγει τα μάτια. Γράφε σε greeklish αν είναι, πιο εύκολα διαβάζονται.
ιμε τορκογιφτοσ