kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αποτυχημένο το παραδέχομαιαυτος επαιζε ταβλι με τον ρακουνιν λενε.
αποτυχημένο το παραδέχομαιαυτος επαιζε ταβλι με τον ρακουνιν λενε.
μπα βελτιωμένος είμαι μπορώ και συζητάω δίχως μπινελίκια και ιντερνετική μαγκιά ;)πως χαλασε ετσι αυτο το παιδι
σε ποιον αναφερεσαι?μπα βελτιωμένος είμαι μπορώ και συζητάω δίχως μπινελίκια και ιντερνετική μαγκιά ;)
σε μένα εσύ?σε ποιον αναφερεσαι?
μεταφραση ?σε μένα εσύ?
τότε "παιδί"μεταφραση ?
πως χαλασε ετσι αυτο το παιδι
απο κουνια.τότε "παιδί"
έλα να μου φτιάξεις την βρύση γιατί στάζειΤι υπονοείτε; Ότι ο Λατρείας είναι "χαλασμένος";
Τα ειπαμε ρε τυπεMετα τα στρατιωτικα παραγγελματα σε πολιτες υπερασπιζεστε και ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ τωρα.
Αντισυστημικοι με τα ολα σας,οχι αστεια...
με τα σχολια τους περι εκλογων και πολιτικης με απογοητευσαν διαφοροι.Τι υπονοείτε; Ότι ο Λατρείας μου είναι "χαλασμένος";
έλα να μου φτιάξεις την βρύση γιατί στάζει
Oχι απολυτα...Δεχομαι δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου, απο την στιγμη που δεν θετει σε κινδυνο την εθνικη κυριαρχια η την κοινωνικη ενοτητα. Σε αυτες τις περιπτωσεις θεωρω οτι η απαιτηση των λοιπων για ευρυθμο κρατος υπερισχυει.ωραία, προτεραιότητες μπορεί να βάλει ο καθείς.
επί της θέσεως όπως την διατύπωσα συμφωνείς ή όχι?
Η ληστεία όχι. Μήπως εννοείτε "απαλλοτρίωση"; (Αν και το κείμενο του Errico Malatesta χωρά πολύ συζήτηση).
Στην Αμερική και στην Δυτική Ευρώπη, οι πανίσχυροι ελεγκτικοί μηχανισμοί δραστηριοποιούνται στους χώρους δουλειάς. Δεν βγαίνει ο μπόγιας με το τρίκυκλο στους δρόμους να μαζεύει ανθρώπους. Μαγαζιά, εταιρείες, βιοτεχνίες, βιομηχανίες ελέγχονται αυστηρά και σταθερά για την εύρεση λαθραίων εργατών. Όταν βρεθούν οι λαθρεργάτες, η δίωξη αφορά στους ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ. Μέχρι και κλείσιμο της επιχείρησης. Το ίδιο ισχύει και στην λαθραία - δηλαδή "μαύρη" - ενοικίαση σπιτιού σε ενοίκους χωρίς χαρτιά. Τον ιδιοκτήτη τρέχουν. Εννοείται φυσικά ότι οι λαθρομετανάστες θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, αλλά θα σε παρακαλούσα να σκεφτείς χωρίς παρωπίδες, ποιους εξυπηρετούσε πρωτίστως η αδράνεια του νόμου στην Ελλάδα; Μόνο τους μετανάστες; Ή πολύ περισσότερο, τους Έλληνες εργοδότες και τους Έλληνες ιδιοκτήτες. Ποιος νοικιάζει τα σπίτια σε λαθρομετανάστες; Την έννοια του πολιτικού κόστους την γνωρίζεις; Το πολιτικό κόστος είναι μηδενικό όταν η Χ.Α. θα δέρνει μετανάστες στους δρόμους, όπως φαντάζεται η κάθε θείτσα. Όταν όμως, ρίξεις μία προστιματάρα στη θείτσα που νοικιάζει το δυαράκι - χωρίς χαρτιά στην εφορία - τότε, θα υπάρξει πολιτικό κόστος. Και θα αρχίσουν τα ναι μεν, αλλά. Που δουλεύεις; Έχεις καταγγείλει εσύ ο ίδιος "μαύρη" εργασία, όταν το έχεις αντιληφθεί; Και αν όχι, γιατί; Μη μου απαντήσεις, απλά σκέψου.
με τα σχολια τους περι εκλογων και πολιτικης με απογοητευσαν διαφοροι.
Ε τοτε γιατι ονομαστηκε ως λατρεια ?Σύμφωνοι.
Αλλά πως έγινε "μου" ο Λατρείας; Αυτός είναι του σχοινιού και του παλουκιού....
Τι τους λεγατε και αρχιζε η κλωτσοπατιναδα?Λίγο ρετρό.Αυτά τα συζητούσαμε στα αμφιθέατρα το '80.Μόλις μάς άκουγαν οι "προοδευτικοί"
άρχιζαν τα κλωτσομπουνίδια.Σήμερα οι τραμπούκοι αυτοί είναι στα πράγματα!
Mετα τα στρατιωτικα παραγγελματα σε πολιτες υπερασπιζεστε και ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ τωρα.
Αντισυστημικοι με τα ολα σας,οχι αστεια...
Λίγο ρετρό.Αυτά τα συζητούσαμε στα αμφιθέατρα το '80.Μόλις μάς άκουγαν οι "προοδευτικοί"
άρχιζαν τα κλωτσομπουνίδια.Σήμερα οι τραμπούκοι αυτοί είναι στα πράγματα!