kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ετσι το χεσιμο ιν ιγιακαλα δαιν σο περνο το τειτλω μι δαι μπωρισ να χαισισ το βραδι
ζιτο ι νεα διμοκρατια
ετσι το χεσιμο ιν ιγιακαλα δαιν σο περνο το τειτλω μι δαι μπωρισ να χαισισ το βραδι
καθετι ναζιστικο ιν παρανομο στι γερμανια που τοσο εβαγκελιζοντε αραγε.... ινε για δεν ινε ναζιστεσ????
καθετι ναζιστικο ιν παρανομο στι γερμανια που τοσο εβαγκελιζοντε αραγε.... ινε για δεν ινε ναζιστεσ????
εχισ δικιο εμισ μελαμε μονο γκρεκανικααιθνυκωσωσυαλυσταισ υναι.
μπακαλόγατε ποια είναι η θέση σου επί του δικαιώματος εθνικού αυτοπροσδιορισμού?
εσύ που τα γράφεις τόοοοοσο ωραία τι λες?
οιναι , ελεος φιλαρακι.αιθνυκωσωσυαλυσταισυναι.
υπαρχει σοβαροτατο προβλημα !!! απο τη γη του πυρος μπορειτε να πιστευετε και να πετατε οτι μαλακια θελετε. απο εδω τη φλωρινα θα τη λετε μονο φλωρινα πουστρακια,γκεκε? αν οχι γκεκε,υπαρχει και η συζητηση φεις του φεις...δημοκρατια εχουμε ;)μάλιστα...
εγώ λοιπόν είμαι εθνικά Μακεδών, κατοικώ στη Φλώρινα (Λέριν) και μαζί με μερικούς φίλους (μακεδόνες επίσης) ιδρύσαμε τη Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού.
υπάρχει κανένα πρόβλημα?
ομοίως, εγώ είμαι εθνικά τούρκος και έχουμε στην Ξάνθη την Τουρκική Ένωση Ξάνθης...
υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
οιναι , ελεος φιλαρακι.
τισ φιλακισ τα σιδερασ ινε για τουσ λεβεντεσΟἱ Ἕλληνες εἰς τὴν Ἑλλάδαν.
Οἱ Τοῦρκοι εἰς τὴν Τουρκίαν.
Οἱ αὐτοονομαζόμενοι Μακεδόνες (Σκοπιανοὶ) εἰς τὴν φυλακήν.
τι τακσι εχισ παι σχολιο?Συνεχιστε την προπαγανδα και ολο θα ανεβει το ποσοστο μας...Συνεχιστε να τους αποκαλιετε ναζιστες και τραμπουκους γιατι ετσι σας ειπε ο κανακης και η τατιανα και ολο θα ανεβαινουμε..Συνεχιστε να λετε οτι το ποσοστο ειναι αποκλειστικα απο χαβαλε και αγανακτηση και του ΣΥΡΙΖΑ((να ονομαστουν τα σκοπια σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ))απο πολιτικη αποψη και ολο θα ανεβαινουμε..Συνεχιστε συνεχιστε συνεχιστε συνεχιστε υπαλληλακια του κατεστημενου και ηθικα παιχτακια της τηλεορασης
εκτός από νεοναζί, φασιστες, τραμπούκους, γραφικοί κ.α.
είστε και κάγκουρες
Συνεχιστε την προπαγανδα και ολο θα ανεβει το ποσοστο μας...Συνεχιστε να τους αποκαλιετε ναζιστες και τραμπουκους γιατι ετσι σας ειπε ο κανακης και η τατιανα και ολο θα ανεβαινουμε..Συνεχιστε να λετε οτι το ποσοστο ειναι αποκλειστικα απο χαβαλε και αγανακτηση και του ΣΥΡΙΖΑ((να ονομαστουν τα σκοπια σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ))απο πολιτικη αποψη και ολο θα ανεβαινουμε..Συνεχιστε συνεχιστε συνεχιστε συνεχιστε υπαλληλακια του κατεστημενου και ηθικα παιχτακια της τηλεορασης
Κι οταν λεμε ολοι εννοουμε οοοοολοι......
γνισιο ελινλεβεντόπαιδο, τπτ επί της ουσίας έχεις να πεις?
λεβεντόπαιδο, τπτ επί της ουσίας έχεις να πεις?
ΟΛΟΙ, κάτι σαν αυτούς:Κι οταν λεμε ολοι εννοουμε οοοοολοι......