apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μπορει να ειναι δικαστης τυπεΠου την βρήκες ρε θηρίο; Και 10 φορές κιόλας;
μπορει να ειναι δικαστης τυπεΠου την βρήκες ρε θηρίο; Και 10 φορές κιόλας;
Δε μπορω να σε καταλαβω. Αν οταν ησουν στη ΧΑ τους υποστηριζες 100%, φευγοντας απο τη ΧΑ αλλα συνεχιζοντας να τους ψηφιζεις τους υποστηριζεις 99%, δεν εκανες κατι...Σε εμενα μιλας ;)
Όχι δεν θα το πω αυτό... Γι αυτά τα μουνια εφηγα από την ΧΑ.
μπορει να ειναι δικαστης τυπε
Ρε εισαι μαλακας;;; Τι δουλεια εχει ο Μπαρμπαρουσης με την Νικαια τον πηραν να του ζητησουν την αδεια;; Πως λες ότι συμετειχε σε εγκληματικη οργανωση και μαλιστα την διοικουσε χωρις να εχεις αποδειξεις;
Πες ότι δεν το εχεις με τον διαλογο και περιμενε να παιξεις με τον steve εγω θα σε ξεβρακωνω
Αφου δεν ξερεις γιατι μου βγαζεις την πιστη;;;
Τελος παντων εγω θεωρω ότι δεν μπορει ένα κομματι του λαου να στερείται εκπροσωπων χωρις να ξερει τον λογο
ετσι πρεπει τι πορισμα και δικεςO Dredd δε χρειάζεται 192 σελίδες πόρισμα και αηδίες τύπε
Πως θα μπορουσαν να τον ξερουν τον χαρακτήρα αυτό αν δεν συμμετειχαν ρε ανθρωπε;ρε τύπε, σου έχω γράψει από το πρωί 100 φορές ότι δεν είναι απαραίτητο να έδωσαν συγκεκριμένες εντολές ο μπαρμπαρούσης ή ο μίχος. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Πόσο πιο απλά μπορώ να το πω ??? Το αν συνέβαιναν όλα αυτά είναι θέμα του δικαστηρίου αλλά μη μου γράφεις παπαριές ότι ο ένας ήταν βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ο άλλος Ιωαννίνων ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ...
Δεν ξερω τι επρεπε να γινει. Ξερω όμως τι δεν επρεπε... Να κανουν τη δικαιοσύνη τσιρκο για τις μαλακιες τουςτον λόγο τον ξέρει, κατηγορούνται για κάποια αδικήματα ... το αν ευσταθούν οι κατηγορίες είναι θέμα του δικαστηρίου ... τι έπρεπε να γίνει ? να βγει ο ανακριτής στην τηλεόραση και να αναλύσει στο λαό τους λόγους της προφυλάκισης ???
δεν μπορεις να καταλάβεις ότι δεν εχω κατι άλλο να υποστηριξω σε αυτή τη φαση;Δε μπορω να σε καταλαβω. Αν οταν ησουν στη ΧΑ τους υποστηριζες 100%, φευγοντας απο τη ΧΑ αλλα συνεχιζοντας να τους ψηφιζεις τους υποστηριζεις 99%, δεν εκανες κατι...
ετσι πρεπει τι πορισμα και δικες
αυτα κοστιζουν
αμεση εκτελεση ποινης
πλακα πλακα απολυτε αν βγει ο ντρεντ και αρχισει να επιβάλλει τον νομο ''με τον δικο του τροπο '' σε βλεπω να κανεις την τυχησου ... απο την αυξηση της πελατειας ....
Ρε εισαι μαλακας;;; Τι δουλεια εχει ο Μπαρμπαρουσης με την Νικαια τον πηραν να του ζητησουν την αδεια;; Πως λες ότι συμετειχε σε εγκληματικη οργανωση και μαλιστα την διοικουσε χωρις να εχεις αποδειξεις;
Πες ότι δεν το εχεις με τον διαλογο και περιμενε να παιξεις με τον steve εγω θα σε ξεβρακωνω
διάβασες το πορισμα της ανακριτριας????ρε τύπε, σου έχω γράψει από το πρωί 100 φορές ότι δεν είναι απαραίτητο να έδωσαν συγκεκριμένες εντολές ο μπαρμπαρούσης ή ο μίχος. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Πόσο πιο απλά μπορώ να το πω ??? Το αν συνέβαιναν όλα αυτά είναι θέμα του δικαστηρίου αλλά μη μου γράφεις παπαριές ότι ο ένας ήταν βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ο άλλος Ιωαννίνων ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ...
Φιλε μου δωσε μας το πορισμα της ανακριτριας καθως και την δικογραφια για να μας ανοιξεις τα ματια.Ενταξει για τα οπλα τα ροπαλα και τα υπολοιπα αντε να δεχτω οτι ηταν συλεκτικα.διάβασες το πορισμα της ανακριτριας????
πού προκύπτει ότι γνώριζαν τόν εγκληματικό χαρακτήρα τής οργάνωσης¨¨¨¨¨??????????????????????????
επειδή πηγέναν στίς εκδηλώσεις όπως εγώ???
ρώτα και κανέναν δικηγόρο
εάν δέν απαντήσεις συγκεκριμένα καί όχι με γενικότητες δέν ξανασχολοπύμε μαζί σου
Φιλε μου δωσε μας το πορισμα της ανακριτριας καθως και την δικογραφια για να μας ανοιξεις τα ματια.Ενταξει για τα οπλα τα ροπαλα και τα υπολοιπα αντε να δεχτω οτι ηταν συλεκτικα.
Δειξε μας και αυτα για να μας πεισεις.Και επισης,εξηγησε μας ενα βιντεο που δειχνει εναν θρασυδειλο
βουλευτη της χ.α. που θελει να βγει και δημαρχος αθηναιων,να πυροβολει εναντιον....μιας πινακιδας.
Σκοποβολη εκανε;
Μια δολοφονία από ομάδα αντιεξουσιαστών που έμεινε στα αζήτητα
Έχουν περάσει δύο μέρες από την δολοφονία ενός 22χρονου αντιεξουσιαστή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από οργανωμένη ομάδα ομοϊδεατών του που αντιπαλεύονται στην πόλη.
Το περιστατικό που κατέληξε στην δολοφονία έγινε ως εξής: Σε ένα πάρτι στο Α.Π.Θ. ξεκίνησε μια διαμάχη μεταξύ δύο ανδρών που μεταφέρθηκε λίγο αργότερα και στην Ροτόντα. Το θύμα που βρισκόταν μαζί με έναν φίλο του συνεπλάκη με άτομα μιας εξαμελούς ομάδας και ο δράστης κάποια στιγμή με ένα μαχαίρι επέφερε τα φονικά τραύματα στην αριστερή θωρακική χώρα.
Τα ΜΜΕ παρά την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας δεν έχουν πει λέξη για το έγκλημα που διαπράχθηκε με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άνδρα από μαχαίρι. Καμία λέξη για την πολιτική ταυτότητα του δράστη. Καμία λέξη για την οργανωμένη εγκληματική ομάδα των αναρχικών που έδρασαν μέσα στην νύχτα και διέπραξαν κακουργήματα. Καμία λέξη για τίποτα, η δολοφονία έμεινε στα αζήτητα. Δεν έχει ασχοληθεί απολύτως κανένας, έχουμε έναν νεκρό, έναν δράστη και το περιστατικό έληξε εκεί, ούτε τάγματα εφόδου αναρχικών, ούτε εγκληματική ομάδα, ούτε συνεργούς στην ανθρωποκτονία, ούτε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ούτε καταθέσεις μαρτύρων, ούτε εφόδους στις οικίες των εμπλεκομένων, ούτε λέξη για την πολιτική ταυτότητα του θύματος, ούτε λέξη για την πολιτική ταυτότητα του θύματος.
22 EΤΩΝ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ
ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ
διάβασες το πορισμα της ανακριτριας????
πού προκύπτει ότι γνώριζαν τόν εγκληματικό χαρακτήρα τής οργάνωσης¨¨¨¨¨??????????????????????????
επειδή πηγέναν στίς εκδηλώσεις όπως εγώ???
ρώτα και κανέναν δικηγόρο
εάν δέν απαντήσεις συγκεκριμένα καί όχι με γενικότητες δέν ξανασχολοπύμε μαζί σου
απεξω θα τις μαθουνε μεχρι να φτασει η δικη...Υπαρχει καποιος που εχει διαβασει και τις 190 σελιδες;
Σας εχει βαρεσει η μαλακια.