master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Πολιτικη διωξη;Πλακα κανεις τωρα;Γιατι;Γιατι δεν κανουν στον Συριζα που αυτος ειναιΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.
ο αντιπαλος;Απλα αυτο απαντησε μου...
Πολιτικη διωξη;Πλακα κανεις τωρα;Γιατι;Γιατι δεν κανουν στον Συριζα που αυτος ειναιΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.
ποιος είναι ο αντιπαλος;;;Πολιτικη διωξη;Πλακα κανεις τωρα;Γιατι;Γιατι δεν κανουν στον Συριζα που αυτος ειναι
ο αντιπαλος;Απλα αυτο απαντησε μου...
Τους χαλαει την σουπα πως ακριβως;ποιος είναι ο αντιπαλος;;;
Πασινκ γκειμ όπως με το ΠΑΣΟΚ θελουν να παιξουν και η ΧΑ τους χαλαει τη σουπα
Τι λες ρε φιλε το κατηγορητηριο θα ελεγθει σε δικη και μεχρι τοτε θα εχουμε φυλακισμένους εκλεγμενους βουλευτες. Και μου το λες αυτό σαν να μην τρεχει τιποτα;;;;
Δεν χρειαζεται να εισαι νομικος για να δεις την υποκρισια της διεύθυνσης εγκληματικης οργανωσης σε βουλευτες.
Βλεπουν ότι αν βγει ο Συριζα μετα δεν υπαρχει επιστροφη στη ΝΔ...Τους χαλαει την σουπα πως ακριβως;
Ρε ασε τι λεει και δωσε φωτογραφιες με το παιδι στο δωματιο την ωρα του πεσιματος...
Και ξαναλεω. Δεν αφήνετε τις μαλακιες...
Τι λες ρε φιλε το κατηγορητηριο θα ελεγθει σε δικη και μεχρι τοτε θα εχουμε φυλακισμένους εκλεγμενους βουλευτες. Και μου το λες αυτό σαν να μην τρεχει τιποτα;;;;
Δεν χρειαζεται να εισαι νομικος για να δεις την υποκρισια της διεύθυνσης εγκληματικης οργανωσης σε βουλευτες.
Όχι. Δεν μπορω να κατηγορησω έναν βουλευτη για έναν φονο καπου καπως καποτε και να προφυλακιστει.Μπορείς να μου απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση ?
Αν ένας εκλεγμένος βουλευτής κατηγορηθεί π.χ. για ανθρωποκτονία, μπορεί να προφυλακιστεί ή όχι ???
Αν η απάντηση είναι "ναι μπορεί" τότε πες μου γιατί δεν μπορεί να προφυλακιστεί ένας βουλευτής που κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ...
ξερεις πολύ καλα τι λεω. ;)
θεός!
Κάτσε μισό να βρω και φωτογραφία της μάνας που εκείνη την στιγμή σιδέρωνε...
ξερεις πολύ καλα τι λεω. ;)
Ρε είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ μαλάκας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απαντά με αυτοαναφορική πρόταση
Μιλάμε για αξιόποινες πράξεις ΤΟΥΒΛΟ. Η εγκλξματική οργάνωση είναι επισυναπτόμενο αδίκημα.
Εκτός αν μου βγάζεις συλλήβδΗν τη ΧΑ εγκληματική, ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ αρχι-ΗΛΙΘΙΕ
Την μόνη αξιόποινη πράξη που παρέθεσες στη σελίδα 191 είναι για κάτι παλιά βιβλία του Παππά.
Που το γεγονός ότι βρίσκονται στην ίδια σελίδα με βαρύτατο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ κακούργημα είναι άλλο ένα τρελό giveaway ότι κάτι βρωμάει άχημα στην πλεκτάνη.
Όχι ακριβως... Από την στιγμη που οι γονεις δεν είναι με εγκεφαλικο η αλτσχαιμερ δεν εγινεναι ξέρω. απ την στιγμή που δεν υπάρχει φωτογραφία, δεν έγινε.
Όχι. Δεν μπορω να κατηγορησω έναν βουλευτη για έναν φονο καπου καπως καποτε και να προφυλακιστει.
και στην ανθρωποκτονία και στην διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης πρέπει νά υπάρχουν στοιχεία.Μπορείς να μου απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση ?
Αν ένας εκλεγμένος βουλευτής κατηγορηθεί π.χ. για ανθρωποκτονία, μπορεί να προφυλακιστεί ή όχι ???
Αν η απάντηση είναι "ναι μπορεί" τότε πες μου γιατί δεν μπορεί να προφυλακιστεί ένας βουλευτής που κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ...
όχι ρε φιλε θα μαζευτούμε 5-6 νοματεοι θα πουμε ότι ο παγκαλος σκοτωσε έναν τυπο και θα τον βαλουμε φυλακη...η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια ...
καλά κι αυτός ο μαλάκας ο πατέρας δεν είχε πρόχειρη μια φωτογραφική μηχανή ???
έστω με το κινητό του να πάρει μια φωτο το κωλόπαιδό του, την ώρα που έτρωγε την πέτρα στο δόξα πατρι ...
ναι ξέρω. απ την στιγμή που δεν υπάρχει φωτογραφία, δεν έγινε.
Εγώ πιστεύω ότι ούτε για τον Σπανό υπάρχουν στοιχεία και η δίωξη του είναι πολιτική. Όποιος έχει στοιχεία να μας τα πει και εμάς.
Και μετα μου λετε γιατι δεν σας περνω σοβαρα... Από ένα τζαμι φτασαμε στο δοξα πατρι