Επισκέπτης
δεν είναι ειρωνεια δημιουργεις εντυπώσεις για να εκτεθείς...καλά να μην καταλαβαίνεις τα νομικά αλλά να μην καταλαβαίνεις και μια απλή ειρωνεία ...
δεν είναι ειρωνεια δημιουργεις εντυπώσεις για να εκτεθείς...καλά να μην καταλαβαίνεις τα νομικά αλλά να μην καταλαβαίνεις και μια απλή ειρωνεία ...
και στην ανθρωποκτονία και στην διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης πρέπει νά υπάρχουν στοιχεία.
εγώ διάβασα 10 φορές την δικογραφία και πουθενά δέν πρικείπτουν αποδεικτικά στοιχεία γιά διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης......
και τέλος [πάντων άς μάς πεί κάποιος ποιά είναι τά στοιχεία.
αντιθέτως τά στοιχεία γιά νδ και πασοκ είναι αδιάσιστα ότι είναι εγκληματικές οργανώσεις εφόσον πρωτοκλασάτα μέλη τους έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα,παπαγεωργόπουλος,κουτσόγιωργας,τσοχατζόπουλος κλπ......
δεν είναι ειρωνεια δημιουργεις εντυπώσεις για να εκτεθείς...
Η μονη εγκληματικη πραξη με αποδειξεις είναι αυτή της Νικαιας και γι αυτό ζητειται η αρση της ασυλιας του τυπου από το Αγρινιο...
στο περαμα τι εγινε τους εστειλε ο Μπαρμπαρουσης από το Αγρινιο η ο Παππας από τα Γιάννενα;;;η δολοφονία στην Νίκαια είναι η αφορμή. Υπάρχουν πολλές ακόμα εγκληματικές ενέργειες στην δικογραφία για την ΧΑ (όπως πχ η επίθεση σε ΚΚΕδες στο Πέραμα).
και στην ανθρωποκτονία και στην διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης πρέπει νά υπάρχουν στοιχεία.
εγώ διάβασα 10 φορές την δικογραφία και πουθενά δέν πρικείπτουν αποδεικτικά στοιχεία γιά διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης......
αντιθέτως τά στοιχεία γιά νδ και πασοκ είναι αδιάσιστα ότι είναι εγκληματικές οργανώσεις εφόσον πρωτοκλασάτα μέλη τους έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα,παπαγεωργόπουλος,κουτσόγιωργας,τσοχατζόπουλος κλπ......
Η μονη εγκληματικη πραξη με αποδειξεις είναι αυτή της Νικαιας και γι αυτό ζητειται η αρση της ασυλιας του τυπου από το Αγρινιο...
στο περαμα τι εγινε τους εστειλε ο Μπαρμπαρουσης από το Αγρινιο η ο Παππας από τα Γιάννενα;;;
Ρε εισαι μαλακας;;; Τι δουλεια εχει ο Μπαρμπαρουσης με την Νικαια τον πηραν να του ζητησουν την αδεια;; Πως λες ότι συμετειχε σε εγκληματικη οργανωση και μαλιστα την διοικουσε χωρις να εχεις αποδειξεις;
συνέχισε τις ίδιες παπαριές, μόνο ο steve και 2-3 ακόμα ανεγκέφαλοι συμφωνούν (μάλλον επειδή έχουν την ίδια "κατήχηση")
μπραβο προκυπτει από την αρση απορρητου;;;γιατί όχι ??? τους είχαν κόψει το τηλέφωνο ?
Εμ, μου ηθελες και ξεπορτισμα και εχασες τρελο γλεντι με τα λοβοτομημενα.Καλημέρα!
Καλοπεράσαμε βλεπω
θα ερθει και η ωρα τους τυπεΠολιτικη διωξη;Πλακα κανεις τωρα;Γιατι;Γιατι δεν κανουν στον Συριζα που αυτος ειναι
ο αντιπαλος;Απλα αυτο απαντησε μου...
Ελα μαν πες οτι και αυτο ειναι ψευδη και προβοκατσια.Ρε εισαι μαλακας;;; Τι δουλεια εχει ο Μπαρμπαρουσης με την Νικαια τον πηραν να του ζητησουν την αδεια;; Πως λες ότι συμετειχε σε εγκληματικη οργανωση και μαλιστα την διοικουσε χωρις να εχεις αποδειξεις;
Πες ότι δεν το εχεις με τον διαλογο και περιμενε να παιξεις με τον steve εγω θα σε ξεβρακωνω
Σε εμενα μιλας ;)Ελα μαν πες οτι και αυτο ειναι ψευδη και προβοκατσια.
κατι ειδα ξεκληρισατε 5-6 χωρια σε λιγες ωρεςΕμ, μου ηθελες και ξεπορτισμα και εχασες τρελο γλεντι με τα λοβοτομημενα.
μπραβο προκυπτει από την αρση απορρητου;;;
Αφου δεν ξερεις γιατι μου βγαζεις την πιστη;;;δεν ξέρω, ρώτα το koproni που διάβασε όλη τη δικογραφία 10 φορές ....
μπορει να ειναι δικαστης τυπε