Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι κουβεντιάζουμε...Σαφώς. Πλήν όμως η "γνωμάτευσή" σας για το περιστατικό, εμπεριέχει κρίσεις για τον χαρακτήρα των συνομιλιτριών του :
Γιατί λοιπόν να αφήσουμε έξω από την σχετική με το περιστατικό γνωμάτευση, τον χαρακτήρα του κ. Κασιδιάρη;
Δεν δύναμαι να γνωρίζω τα σχετικά με τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Υποθέτω ότι της βρίσκει "παραπάνω", αυτά που της καταλογίζετε και εσείς, τα οποία και αναφέρετε στην ανωτέρω ανάρτησή σας.
τους βλέπετε αυτους; τους λενε Αλβανούς...τι μαλακας ειναι αυτος
Μαλιστα και που είναι η προσβολή στη θρησκεια; Το ότι πιθανον καποιοι να μην πιστευουν;Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
![]()
![]()
![]()
τι μαλακας ειναι αυτος
τουρκαλβανος ηθοποιος θαυμαστης της στεφανιδου και προσφατα φιλος του Ξυδη![]()
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι κουβεντιάζουμε...
Αν είναι ο Κασιδιάρης νευρικος; Υπαρχει καμια αμφιβολια σε αυτό; Αν ηθελε φαπες η Κανελλη; Υπαρχει καμια αμφιβολια και σε αυτό;Αν τον πολεμουσαν και οι δυο για να φτασουν σε αυτό το αποτέλεσμα; Αν επρεπε ο Παπαδακης να προστατευσει τον Καλεσμενο του; Αν επρεπε να ψαχνουν για το αυτοφορο και τους δυο εμπλεκομενους με το ιδιο αδίκημα;
Μαλιστα και που είναι η προσβολή στη θρησκεια; Το ότι πιθανον καποιοι να μην πιστευουν;
Άλλο να λες αδερφη τον Χριστο και άλλο να μην τον πιστευεις...
συμφωνούμε στα δυο τριτα πρεπει να το ψαξεις...Επειδή το "πολεμάμε" από χθές...
Η όλη συζήτηση ξεκίνησε από το γιατί ο κ. Κασιδιάρης απέφυγε το αυτόφωρο, και απλώθηκε σε όλο το περιστατικό.
Κατά την προσωπική μου άποψη
1ον. Ο Κ. Κασιδιάρης (γνωρίζοντας εκ των προτέρων τους "φιλέριδες" καλεσμένους) δεν έπρεπε να συμμετάσχει στην εκπομπή (πράγμα στο οποίο σας είδα σύμφωνο).
2ον. Αφού αποφάσισε να συμμετάσχει,θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένος για την "επίθεση" καθώς και τις προκλήσεις που θα δεχόταν, όφειλε να συκγρατήσει τα νεύρα του (προστατεύοντας την εικόνα του για τις επικείμενες εκλογές), και να την αντιμετωπίσει με επιχειρήματα. (Άν πάλι, δεν ανέμενε ότι θα δεχθεί επιθετικά σχόλια και προκλήσεις, είναι το λιγότερο αφελής).
3ον. Από την στιγμή που δεν μπόρεσε (όπως όλοι είδαμε) να συγκρατήσει για τον α' ή τον β΄ λόγο τα νεύρα του, όφειλε εξήγηθεί αντρίκια. Να παραδεχθεί ότι έχασε την ψυχραιμία του, και να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του.
Δικαιολογίες τύπου : "δεν μπορούσα να αφήσω αναπάντητο το χτύπημα που δέχθηκα από τον x εκπρόσωπο του σωματείου της τριχωτής ρέγγας", και : "απέφυγα το αυτόφωρο για να μην αμαυρωθεί η εικόνα μου", αρμόζουν (όπως σας έγραψα και προηγουμένως) μόνον σε "τσόκαρα" και "μπινέδες".-
Πλάκα κάνεις ε; Πες μου ότι δεν μιλάς σοβαρά όταν δεν βλέπεις προσβολή στη θρησκεία στις παραπάνω εικόνες!
Νομίζω η πεντάλφα και ο ανάποδος σταυρός δεν δηλώνουν αθεΐα και μη πίστη αλλά αντιχριστιανισμό και προσβολή συμβόλων του χριστιανισμού.
Επίσης το να αποκαλείς μπάσταρδο τον Χριστό δεν νομίζω να είναι λιγότερο προσβλητικό από το αδελφή:
And only then had the brilliant idea
Of sending his bastard son, fucking Jesus Christ
But now the Devil prevails
This thing is balderdash
Naer Mataron - Extreme Unction
Κάνε μας την χάρη ρε γατάκι κθούλου. Αφού δεν ξέρεις καλύτερα να μην παίρνεις θέση.
Εγώ πάντως υπερασπίζομαι την ελευθερία της έκφρασης και το δικαίωμα του καθένα να ειρωνευτεί, να χλευάσει ή και να προσβάλει θρησκείες και θεούς, ειδικά όταν αυτό γίνεται μέσα από κάποιο έργο τέχνης, είτε τραγούδι, είτε σκίτσο, είτε θεατρική παράσταση.
Αυτό που είναι η απόλυτη ξεφτίλα και υποκρισία είναι να δέχεσαι το ένα (και να κάνεις βουλευτή τον δημιουργό των συγκεκριμένων στίχων) και να υστεριάζεις για άλλα (και να πηγαίνεις έξω από θεατρικές παραστάσεις να το παίζεις θεματοφύλακας της ορθοδοξίας, προσβάλοντας την ίσια στιγμή με τα λόγια σου την θρησκεία που δήθεν προστατεύεις).
![]()
Για την ΧΑ ρωταω.... Τι παραπανω εχει η Κανελλη; γενικα ξερουμε ότι εχει μεγαλη γλωσσα, είναι εριστικη και προκλητικη
όχι ενταξει εχεις δικιο απλα επειδή είμαι χρονια μεταλας δεν το εβλεπα ετσι.Πλάκα κάνεις ε; Πες μου ότι δεν μιλάς σοβαρά όταν δεν βλέπεις προσβολή στη θρησκεία στις παραπάνω εικόνες!
Νομίζω η πεντάλφα και ο ανάποδος σταυρός δεν δηλώνουν αθεΐα και μη πίστη αλλά αντιχριστιανισμό και προσβολή συμβόλων του χριστιανισμού.
Επίσης το να αποκαλείς μπάσταρδο τον Χριστό δεν νομίζω να είναι λιγότερο προσβλητικό από το αδελφή:
And only then had the brilliant idea
Of sending his bastard son, fucking Jesus Christ
But now the Devil prevails
This thing is balderdash
Naer Mataron - Extreme Unction
Κάνε μας την χάρη ρε γατάκι κθούλου. Αφού δεν ξέρεις καλύτερα να μην παίρνεις θέση.
Εγώ πάντως υπερασπίζομαι την ελευθερία της έκφρασης και το δικαίωμα του καθένα να ειρωνευτεί, να χλευάσει ή και να προσβάλει θρησκείες και θεούς, ειδικά όταν αυτό γίνεται μέσα από κάποιο έργο τέχνης, είτε τραγούδι, είτε σκίτσο, είτε θεατρική παράσταση.
Αυτό που είναι η απόλυτη ξεφτίλα και υποκρισία είναι να δέχεσαι το ένα (και να κάνεις βουλευτή τον δημιουργό των συγκεκριμένων στίχων) και να υστεριάζεις για άλλα (και να πηγαίνεις έξω από θεατρικές παραστάσεις να το παίζεις θεματοφύλακας της ορθοδοξίας, προσβάλοντας την ίσια στιγμή με τα λόγια σου την θρησκεία που δήθεν προστατεύεις).
![]()
ψάχνεσαι για μπινελικια δυο μερες τωρα... Αλλα με βλέπεις κυριος με Κ.δηλαδή είναι κλώνος του κασιδιάρη ...![]()
![]()
η μόνη διαφορά τους είναι ότι η Κανέλλη δεν έχει αρχαιοελληνικά σύμβολα πάνω της ...![]()
όχι ενταξει εχεις δικιο απλα επειδή είμαι χρονια μεταλας δεν το εβλεπα ετσι.
Αλλα δεν πιστευω ότι είναι κακο να παει ένα εθνικιστικο κομμα να συμπαρασταθεί στους ανθρώπους που προσβαλεται η πιστη τους
ψάχνεσαι για μπινελικια δυο μερες τωρα... Αλλα με βλέπεις κυριος με Κ.![]()
και δεν πρεπει ολο το κομμα να παρει θεση επειδή υπαρχει ενας βουλευτης που επαιζε σε μεταλ μπαντα; Ναι θα πεις και θα διαφωνησω αλλα ας μην το κανουμε θεμαΣου είπα. Το κακό είναι όταν το ίδιο εθνικιστικό-νεοναζιστικό κόμμα έχει βουλευτή που κάνει τα ίδια και χειρότερα.
Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ και της ΕΕ στο εσωτερικό μίας ανεξάρτητης χώρας, που οδηγεί με βεβαιότητα σε αιματοχυσία και εμφύλιο πόλεμο. Η άθλια ελλαδική ηγεσία με επικεφαλής τον Βενιζέλο δεν λέει λέξη για τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία στην Ουκρανία και εκδηλώνεται ήδη με βίαια επεισόδια εις βάρος συμπατριωτών μας.
Αμερικανοί, γερμανοί και σιωνιστές, που χτυπούν τον Εθνικισμό των λαών σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, με πρώτο στόχο τους την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή, τώρα συνεργάζονται άμεσα με το ναζιστικό κόμμα της Ουκρανίας, επειδή εξυπηρετεί τις γεωστρατηγικές τους επιδιώξεις. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος υποστηρίζει την διενέργεια ελεύθερων εκλογών, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για το μέλλον της χώρας τους και όχι τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
![]()
![]()
![]()
συμφωνούμε στα δυο τριτα πρεπει να το ψαξεις...
Και στο τριτο που διαφωνούμε είναι η γνωμη σου. Προφανως και δεν μπορεις να καταλάβεις ότι η ΧΑ είναι το ένα ακρο και το ΚΚΕ το άλλο και αρα ένα χτυπημα δεν θα περναγε απαρατηρητο. Για το ότι απεφυγε το αυτοφωρο σου ειπα τη γνωμη μου. Πιστευω ότι αν δεν ηταν προεκλογικη περιοδος και αν δεν εβλεπε ολο το παιχνιδι με τα τηλεφωνα κλπ να καθοταν