stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
μπραβο τυπε μου!
Να πινεις το γαλα σου και να πέφτεις για υπνο νωρις
μπραβο τυπε μου!
Να πινεις το γαλα σου και να πέφτεις για υπνο νωρις
μπραβο τυπε μου!τι γινεται ρε ρουφιανε ???? ολα καλα ??? δεν σου περασε και πολυ ''η μαγκια της ρουφανιας'' ειμαι ξανα πισω , πιο δυνατος απο ποτε !!!!!![]()
τι γινεται ρε ρουφιανε ???? ολα καλα ??? δεν σου περασε και πολυ ''η μαγκια της ρουφανιας'' ειμαι ξανα πισω , πιο δυνατος απο ποτε !!!!!![]()
τι γινεται ρε ρουφιανε ???? ολα καλα ??? δεν σου περασε και πολυ ''η μαγκια της ρουφανιας'' ειμαι ξανα πισω , πιο δυνατος απο ποτε !!!!!![]()
Ο δημοσιογράφος οφειλει πρωτα να προστατευει τους καλεσμένους του. Κανενας δεν θα μπορουσε να ξερει ότι θα γινει τέτοιος πολεμος σε ένα πανελ... Μεχρι και στη δικαστικη εκρεμοτητα του Κασιδιαρη (που τελικα αθωωθηκε) αναφερθηκαν πριν το νερο και ο Παπαδακης τα εξυνε.
υπεκφυγή αλλα την δεχομαι ;)Να με συγχωρείτε, αλλά αυτή την εξήγηση την θεωρώ αφελέστατη. Όλοι συμφωνούμε βέβαια στο ότι ο δημοσιογράφος οφείλει πρωτίστως να προστατέυσει καλεσμένους και δευτερευόντως να διατηρήσει το επίπεδο της εκπομπής του. Αλλά και όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
και δεν εισαι και χρυσαυγιτης.η πρωτη μαλακια του κασιδιαρη ειναι οτι δεχθηκε να παει στο πανελ μαζι μ αυτο το σβολι και το δευτερο λαθος ειναι που δεν της τσαλαπατησε το κεφαλι αφου δεν λογιζεται ως γυναικα αυτη.ο πολιτισμος του διαλογου σηκωνει τα χερια ψηλα οταν ερχεσαι αντιμετωπος με τετοια εξαμβλωματα
αμα σου στειλω εγω;;; :-*Να ξέρεις πάντως αν μου ξαναστείλεις απειλητικό μήνυμα θα σε 'ρουφιανέψω' πάλι.
μετα την εκπομπη ομως δεν τιμησε τα παντελονια τουκαι δεν εισαι και χρυσαυγιτης.
Ελα ρε φιλε μπας και βγαλουμε καμια ακρη![]()
Ναι το ειπα και εγω ότι δεν το εκανε.μετα την εκπομπη ομως δεν τιμησε τα παντελονια του
η πρωτη μαλακια του κασιδιαρη ειναι οτι δεχθηκε να παει στο πανελ μαζι μ αυτο το σβολι και το δευτερο λαθος ειναι που δεν της τσαλαπατησε το κεφαλι αφου δεν λογιζεται ως γυναικα αυτη.ο πολιτισμος του διαλογου σηκωνει τα χερια ψηλα οταν ερχεσαι αντιμετωπος με τετοια εξαμβλωματα
υπεκφυγή αλλα την δεχομαι ;)
μετα την εκπομπη ομως δεν τιμησε τα παντελονια ειναι η απαντηση η ιδια οπως παραπανωΑν μετά το περιστατικό ο κ. Κασιδιάρης έλεγε αυτό που γράφετε, ίσως και να μην σχολίαζα καθόλου την συμπεριφορά του, και αυτό γιατί μια τέτοια δήλωση συνάδει απόλυτα με το σκεπτικό του. Αλλά να καμώνεται μετά τον εξαπατημένο και τον άνθρωπο που τον απασχολεί η εικόνα του, προσωπικά δεν με πείθει.
μετα την εκπομπη ομως δεν τιμησε τα παντελονια ειναι η απαντηση η ιδια οπως παραπανω
Καθολου ρεαλισμος... Κανενας δεν εχει κατσει να δεχτει πυρα on Air για δικαστικη υποθεση που δεν εχει γινει η δικη.Αν θεωρείτε τον ρεαλισμό ως υπεκφυγή... ;)
και δεν εισαι και χρυσαυγιτης.
Ελα ρε φιλε μπας και βγαλουμε καμια ακρη![]()
κανενας δεν διαφωνει σε αυτο
μπορει να ισυουν ολα, αλλα το ΘΑ πατε την χωρα 500 χρονια πισω δεν μου λεει κατι ας ασχοληθουμε καλυτερα με αυτους που ηδη το καταφεραν αυτο τα κοπροσκυλα του θασοκ και της δεξιας και της αριστερας, με τις πραξεις η παραληψεις της, αλλα αυτοι δεν εχουν ασκησει εξουσια ακομα κι ουτε θελω να το δω το εργο αυτοΚαθολου ρεαλισμος... Κανενας δεν εχει κατσει να δεχτει πυρα on Air για δικαστικη υποθεση που δεν εχει γινει η δικη.
Κανενας δεν εχει δεχτει σχολια σαν φασιστες, δολοφονοι, τραμπούκοι που θα πατε την χωρα 500 χρονια πισω...
Ασε λοιπον τα σαπια αν θες να εισαι ρεαλιστης