pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απορία...
είναι παράνομο να δουλεύει κάποιος πορτιέρης?![]()
όχι ... (εκτός βέβαια αν είσαι ΚΑΙ δημόσιος υπάλληλος)
απορία...
είναι παράνομο να δουλεύει κάποιος πορτιέρης?![]()
Διαφωνω. Μεχρι και πασοκοι χαρηκαν με τη φαπα στην Κανελλη ασε που δεν θα το πουν..
δεν ειχε επιλογή. Δεχτηκε χτυπημα από εκπροσωπο του ΚΚΕ στον αερα...
[size=15pt]Και αυτό μου το ειπε ο ιδιος [/size]
Την σφαλιαρωσε γιατι δεχτηκε χτυπημα από εκπροσωπο του ΚΚΕ που είναι η γνωστη σε ολους μας εριστικη ΚανελληΜισό... γιατί κάπου εδώ μπερδεύομαι.
Εδώ γράφετε :
Τελικά την σφαλιάρωσε επειδή είναι η Κανέλλη, ή επειδή είναι εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε. ;
Την σφαλιαρωσε γιατι δεχτηκε χτυπημα από εκπροσωπο του ΚΚΕ που είναι η γνωστη σε ολους μας εριστικη Κανελλη
Το άλλο είναι απαντηση σε αυτό που μου εγραφες ότι εφυγε ταπεινωμένος
μα νομιζω εχω απαντησει σε αυτόΣυνεχίζω να πιστεύω ότι έφυγε (αν όχι ταπεινωμένος) ηττημένος, γιατί τελικά η κ. Κανέλλη κατάφερε πραγματοποίησει (και με το παραπάνω) το εις βάρος του σχεδιό της.
Έστω όμως ότι τα πράγματα έχουν όπως σας τα είπε και μας τα μεταφέρατε (αν και εγώ τείνω να πιστεύω ότι την σφαλιάρωσε επειδή είναι η Κανέλλη). Την κ. Δούρου γιατί την κατέβρεξε; Δέχτηκε κάποιο χτύπημα από εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είχε άλλη επιλογή;
Ο Κασιδιάρης δεν είναι πολιτικος και είναι ευέξαπτος. Εκανε το λαθος και μπηκε στο στουντιο αυτό με τις δυο καριολες... Αν θες να μιλησουμε για μενα πιο πολύ διαφωνω με το νερο στη Δουρου παρα με τη φαπα στην Κανελλη αλλα αυτό είναι η γνωμη μου.
Τοση ωρα προσπαθω να πω ότι αν ηταν αντρας στη θεση της Κανελλη δεν θα ειχε γινει τιποτα τετοιο για ευνόητους λογους...
Τωρα πως εβγαλες το συμπερασμα ότι επικροτω τη βια είναι δικο σου θεμα
Γιατι τι παραπανω εχει για την ΧΑ η Κανελλη από έναν άλλο κομμουνιστη;Έστω όμως ότι τα πράγματα έχουν όπως σας τα είπε και μας τα μεταφέρατε (αν και εγώ τείνω να πιστεύω ότι την σφαλιάρωσε επειδή είναι η Κανέλλη).
εχει το κωλο στο στομα και το στομα στο μουνι ;)Γιατι τι παραπανω εχει για την ΧΑ η Κανελλη από έναν άλλο κομμουνιστη;
μα νομιζω εχω απαντησει σε αυτό
Το είχα δει, και ομολογώ πως ήταν ένας από τους λόγους που "μπερδεύτηκα".
Την μία την σφαλιαρίζει γιατί είναι εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε... την άλλη την καταβρέχει επειδή είναι "καριόλα"... τον είκονολήπτη έξω από τα δικαστήρια τον λακτίζει επειδή του έκλεινε τον δρόμο... Τελικά, κάπου πρέπει να φανεί άνδρας, να παραδεχθεί ότι έχει πρόβλημα με τα νεύρα του και να πάψει να προφαζίζεται τις φαιδρές δικαιολογίες που εφευρίσκουν μόνον κάτι "τσόκαρα".
Γιατι τι παραπανω εχει για την ΧΑ η Κανελλη από έναν άλλο κομμουνιστη;
Αγιε μου δεν κρινουμε τον χαρακτήρα του Κασιδιαρη από χτες αλλα σχολιαζουμε ένα περιστατικο. Ακομα και τη γνωμη μου για τον Κασιδιαρη την ειπα...Το είχα δει, και ομολογώ πως ήταν ένας από τους λόγους που "μπερδεύτηκα".
Την μία την σφαλιαρίζει γιατί είναι εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε... την άλλη την καταβρέχει επειδή είναι "καριόλα"... τον είκονολήπτη έξω από τα δικαστήρια τον λακτίζει επειδή του έκλεινε τον δρόμο... Τελικά, κάπου πρέπει να φανεί άνδρας, να παραδεχθεί ότι έχει πρόβλημα με τα νεύρα του και να πάψει να προφαζίζεται τις φαιδρές δικαιολογίες που εφευρίσκουν μόνον κάτι "τσόκαρα".
φιλε δεν δικαιολογω τιποτα. Και για να είμαι και πιο συγκεκριμένος δεν τον παω τον Κασιδιαρη... Ειμαι αυτος που ελεγε πριν τις διωξεις ότι πρεπει να τον βαλουν στο δημοτικο συμβουλιο για να σκασει. Τωρα βεβαια πρεπει να σου πω ότι βια δεχοταν τοση ωρα και ο Κασιδιάρης μεχρι το νερο αλλα αυτό δεν σε πειραξε. Σε πειραξε η φαπα στην Κανελλη γιατι σου στερησε το δικαιωμα να πεις οι κοτες οι φασιστες που κάθονται σουζα στην Κανελλη...
καλα εγω δεν τον παω. Όχι γιατι δεν τον θεωρω ικανο αλλα γιατι τον θεωρω επικινδυνο και επιρρεπή στη μαλακια ;)
ξεχασα κατι;ικανότητες εχει πολλες ρε φιλε πεταει όμως μια μαλακια και τα σβηνει όλα. Αυτό ισως να εχει να κανει με την ηλικια του αλλα θελει προσοχη... Όταν απειλεί για νεκρους και στελνει τον αρχηγο φυλακη γιατι εδειρε δημοσιογράφους μου ανεβαζει την πιεση
Για την ΧΑ ρωταω.... Τι παραπανω εχει η Κανελλη; γενικα ξερουμε ότι εχει μεγαλη γλωσσα, είναι εριστικη και προκλητικηΜε το να γράφετε ότι : πολύς κόσμος χάρηκε που σφαλιάρωσε την κ. Κανέλλη και, ότι ακόμα και οι "πασόκοι" χάρηκαν, αλλά δεν το λένε ανοιχτά, εσείς γίνεστε αυτός που της αποδίδει κάτι το "ξεχωριστό". ;)
για διπλοθεσίτες στο δημόσιο το ξέρω ότι είναι εκτός από ανήθικο και παράνομο.όχι ... (εκτός βέβαια αν είσαι ΚΑΙ δημόσιος υπάλληλος)
Και ηθικα ειναι διαφορετικο να βγαζεις ενα εχτρα εισοδημα αμα εχεις οικονομικο προβλημα και διαφορετικο να μπλεκεσαι με τετιου ειδους δουλειες.όχι ... (εκτός βέβαια αν είσαι ΚΑΙ δημόσιος υπάλληλος)
Αγιε μου δεν κρινουμε τον χαρακτήρα του Κασιδιαρη από χτες αλλα σχολιαζουμε ένα περιστατικο. Ακομα και τη γνωμη μου για τον Κασιδιαρη την ειπα...ξεχασα κατι;
Ο Κασιδιάρης δεν είναι πολιτικος και είναι ευέξαπτος. Εκανε το λαθος και μπηκε στο στουντιο αυτό με τις δυο καριολες... Αν θες να μιλησουμε για μενα
Δεν αλλαζει τιποτα σε αυτά που ειπα. Η Κανελλη εκμεταλευομενη την "φυση" της ηθελε να κανει τον Αρη Βελουχιωτη στον λαθος ανθρωπο Γι αυτό και την αρπαξε τη φαπα της και ηρεμισε.
Δεν χτυπησε καμια γυναικα. Χτυπησε τη λεσβια εκπροσωπο του ΚΚΕ και σιγα κιολας μια φαπα εφαγε για να ξερει να μην κανει μεγαλυτερο βημα από κει που φτανουν τα ποδια της
Για την ΧΑ ρωταω.... Τι παραπανω εχει η Κανελλη; γενικα ξερουμε ότι εχει μεγαλη γλωσσα, είναι εριστικη και προκλητικη
τι δουλειές δηλαδή;Και ηθικα ειναι διαφορετικο να βγαζεις ενα εχτρα εισοδημα αμα εχεις οικονομικο προβλημα και διαφορετικο να μπλεκεσαι με τετιου ειδους δουλειες.
Σε μια εκπομπή η οποία έχει αναλάβει εργολαβικά την κατασυκοφάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η περιβόητη «αντιρατσίστρια» για τους λαθροεισβολείς αλλά ρατσίστρια για τους Έλληνες Στεφανίδου, φιλοξένησε ένα θρασύτατο αλβανό ηθοποιό, γνωστό στο ελληνικό κοινό από την προσβλητική για τους Έλληνες χριστιανούς ορθοδόξους παράσταση Corpus Christi και από κοινού εξαπέλυσαν μια αισχρή επίθεση κατά του Ελληνικού Λαού και του Λαικού Εθνικιστικού Κινήματος.
μιλανε ολοι για τη ΧΑ, μιλανε και οι πανελιστριες της πλακας που ξερουμε με τι "θυσιες" βγαζουν τις μουρες και τα μπούτια στις οθονες μας![]()