Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σε τι διαφωνείς? Στο ποιος κρίνει?Στα bold συμφωνούμε, στο ενδιάμεσο διαφωνούμε.
σε τι διαφωνείς? Στο ποιος κρίνει?Στα bold συμφωνούμε, στο ενδιάμεσο διαφωνούμε.
στην κανέλη καλά έκανε μην σού πώ ότι΄θελε και άλλο ξύλοπολλά.
Σφαλιάρα στηναντιπαθέστατηγλυκούλα Κανέλη
Αναποδογύρισαν πάγκους από παράνομους
Έβριζαν μέσα στη βουλή τουςκλέφτεςαξιοπρεπέστατους πολιτικούς
και πολλά άλλα...
Εγώ άλλο όμως δεν κατάλαβα.Γιατί τόσος φόβος?
Από άκρα αριστερά μέχρι πασοκ κέντρο νδ αλλά κα λαος.
Όλοι τους φοβήθηκαν μόλις έσκασαν μύτη...
Γιατί? Σιγά...
σε τι διαφωνείς? Στο ποιος κρίνει?
τώρα να διορθώσω κι εγώ ένα βασικότατο λάθος της πρώτης δημοτικού κύριε κουλτουριάρη της αριστεράς διαννόησης?Η μη πούστηδες δεν το κάνουν ε;![]()
![]()
![]()
![]()
πού διαφωνείς λοιπόν?Και στο πόσο κακός είναι και στο ποιος το κρίνει. Στο σεξ θα πρέπει να συμφωνούν και οι δύο, στην πολιτική δεν θα πρέπει να το δέχεται κανένας απ' τους δύο. Στο σεξ βγάζω/βγάζεις/βγάζει/βγάζουμε/βγάζετε/βγάζουν "γούστα", στην πολιτική δεν έχεις να κάνεις με "γούστα", εκπροσωπείς μεν κάποιους αλλά πρέπει να σέβεσαι και τους άλλους που ΔΕΝ τους εκπροσωπείς.
στην κανέλη καλά έκανε μην σού πώ ότι΄θελε και άλλο ξύλο
σέ προκαλώ νά κατεβάσεις το χιλιοπαιγμένο βίντεο ώστε το πορωμένο από τά μίντια μυαλό σου νά διαπιστώσει ότι πρώτα τόν χτύπισε μέ τόν ριζοσπάστη η κανέλη......
ξέρεις τί σημαινει γιά έναν εθνικιστή να σε χτυπάνε με τον ριζοσπάστη?????
2.στό αγρίνιο καλά κάναν και ααναποδογυρίσαν τούς πάγκους.
ξέρεις τί είναι νάσε μικροπωλητής μέ άδεια και να πληρώνεις 800 τό διμηνο σε οαεε ,φόρο επιτηδεύματος.ενοικιο στό δήμο κλπ καί νάρχετε ο μογγόλος από τό πουθενά και να σού τρώει τό ψωμί χωρίς τίποτα από αυτά πού αναφέρω???τόχω ζήσει σάν μικροπωλητής πού κάνω σάν δεύτερη δουλειά.
ξέρεις τί είναι νά φωνάζεις την αστυνομία νά διώξει τους ουρακοτάγκους από τό μαλαουι κλπ που οι περισσότεροι μπορεί να είναι και χωρίς βίζα η άδεια παραμονής ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ????
τώρα να διορθώσω κι εγώ ένα βασικότατο λάθος της πρώτης δημοτικού κύριε κουλτουριάρη της αριστεράς διαννόησης?
Άσε δεν το κάνω...βρες το μόνος σου!![]()
πού διαφωνείς λοιπόν?
Τα ίδια ακριβώς ταιριάζουν ΚΑΙ αριστερά
Ο πούστικος τρόπος ζωής έχει μολύνει τους πάντες!Η μη πούστηδες δεν το κάνουν ε;![]()
![]()
![]()
![]()
τώρα να διορθώσω κι εγώ ένα βασικότατο λάθος της πρώτης δημοτικού κύριε κουλτουριάρη της αριστεράς διαννόησης?
Άσε δεν το κάνω...βρες το μόνος σου!![]()
ετσι δε λέτε ανα 2 σελίδες για υπενθύμιση...οι αριστεροί είναι οι μορφωμένοι και σούπερ ντούπερ και οι άλλοι είναι αγράμματοι φασίστες...ΟΙ μη κτλ κτλ.
Το κουλτουριάρης και της αριστεράς διανόησης που το είδες;
στην κανέλη καλά έκανε μην σού πώ ότι΄θελε και άλλο ξύλο
σέ προκαλώ νά κατεβάσεις το χιλιοπαιγμένο βίντεο ώστε το πορωμένο από τά μίντια μυαλό σου νά διαπιστώσει ότι πρώτα τόν χτύπισε μέ τόν ριζοσπάστη η κανέλη......
ξέρεις τί σημαινει γιά έναν εθνικιστή να σε χτυπάνε με τον ριζοσπάστη?????
2.στό αγρίνιο καλά κάναν και ααναποδογυρίσαν τούς πάγκους.
ξέρεις τί είναι νάσε μικροπωλητής μέ άδεια και να πληρώνεις 800 τό διμηνο σε οαεε ,φόρο επιτηδεύματος.ενοικιο στό δήμο κλπ καί νάρχετε ο μογγόλος από τό πουθενά και να σού τρώει τό ψωμί χωρίς τίποτα από αυτά πού αναφέρω???τόχω ζήσει σάν μικροπωλητής πού κάνω σάν δεύτερη δουλειά.
ξέρεις τί είναι νά φωνάζεις την αστυνομία νά διώξει τους ουρακοτάγκους από τό μαλαουι κλπ που οι περισσότεροι μπορεί να είναι και χωρίς βίζα η άδεια παραμονής ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ????
δεν τόχω προσέξει...σου τον θύμησα?Σας αρέσει να επικοινωνείτε με το αμίμητο(!) στύλ του εξοχότατου κ. Α. Γεωργιάδη, έτσι;
ετσι δε λέτε ανα 2 σελίδες για υπενθύμιση...οι αριστεροί είναι οι μορφωμένοι και σούπερ ντούπερ και οι άλλοι είναι αγράμματοι φασίστες...
Και μόνο που μόνο το 18% των γυναικών ψηφίζει στο ιντερνετ ενω κανονικά ειναι πάνω απ το 50% του εκλογικού σώματος μιλάμε για σοβαρή δημοσκόπιση
δεν τόχω προσέξει...σου τον θύμησα?
Σόρι αν σε χάλασα!![]()
![]()
ταμπελίτσες μου κολλήσαν πρώτα αυτοί απ τα πρώτα κιόλας ποστ μου.Αρκετά. Ιδίως την μανία του να κολλά ταμπελιτσες στους συνομιλητές του.
Δεν είμαι γαλακτοκομικό για να χαλάσω.
τύπε το είχα διαβάσει, έγραψα και απάντηση αλλά κάτι είχε το ίντερνετ και δεν έφυγε.Προς απάντηση:
Και μάλιστα απευθυνόταν προς εσένα.
ταμπελίτσες μου κολλήσαν πρώτα αυτοί απ τα πρώτα κιόλας ποστ μου.
Αλλά είπαμε...ο άνθρωπος δεν διαφέρει και πολύ απ την καμήλα...κοιτάει μόνο την καμπούρα των άλλων.
...το "σε χαλασα" είναι έκφραση...κάτι σαν το αμερικάνικο "γκρικ φρικ νεισιον" που λέγατε τις προάλλες
τύπε το είχα διαβάσει, έγραψα και απάντηση αλλά κάτι είχε το ίντερνετ και δεν έφυγε.
Οπότε σιγά μην τα ξανάγραφα όλα απ την αρχή!![]()