μα ρε φίλε, ανοίγεις αυτό το θρεντ και βλέπεις τον άλλον να ζητάει αγάλματα και χαιρετισμούς απ την αρχαιότητα και αγκιλωτούς σταυρούς σε αρχαιοελληνικά βάζα κοκ.
Τους κράζεις λίγο για την ανοησία, βγαίνει και κάνας πθο λογικός να δώσει πληροφορίες κι εκεί που λες οκ τελείωσε το θέμα, ας δούμε την ουσία, την άλλη μέρα πάλι τα ίδια!
Για δεν πας ρε ξύδη στο σπίτι του κουτσουμπα να βρεις σφυροδρέπανα (που αν το έκανε βέβαια, πάλι ανοησία θα ήταν).
Το ζήτημα είναι βέβαια πως τα προβλήματα είναι πολύ πιο ουσιαστικά απ τον αγκιλωτό σταυρό που έχει για τατού ο κασίδας...
Για μένα το πρόβλημα στη χα δεν είναι οι ναζιστικές ή μη καταβολές της, αλλά για το ότι δεν βλέπω ικανά στελέχη...αλλά σ αυτό δεν επικεντρώνεται κανείς.
Πρόβατα των ΜΜΕ
Δεν είναι ακριβώς έτσι, τύπε, υπάρχουν αρκετές και σημαντικές διαφορές.
- Οι μεν του αριστερού άκρου δεν αρνούνται το ποιοί είναι και τι πιστεύουν, ούτε το ρίχνουν στην τρελίτσα. Οι δε του δεξιού άκρου κάνουν μονίμως το αντίθετο: Προκαλούν (ναι, προκαλούν) με σβάστικες, ναζιστικούς χαιρετισμούς, ύμνους προς τον χίλτερ και τη ναζιστική Γερμανία, ξυλοδαρμούς, φόνους, επιθέσεις σε αλλοδαπούς και τόσα άλλα που έχουμε δει και βλέπουμε ακόμα. Και όταν "κάτσει η στραβή" η απάντηση είναι "δεν ξέρω, δεν είδα, είναι αρχαιοελληνικά, είναι μοντάζ" και λοιπές κωλοτούμπες και παπαριές καμαρωτές.
- Έχουν τελείως διαφορετικές προσεγγίσεις στις δράσεις τους. Νομίζω ότι κι εσύ δεν εισπράττεις την ίδια επιθετικότητα και απειλή. Μην πάμε σε μεμονωμένα περιστατικά (έχουμε "ξοδέψει" πολλές σελίδες εδώ μέσα προσπαθώντας να δούμε ποιος την έχει μικρότερη - την δράση) αλλά σαφώς το αριστερό άκρο δεν είναι τόσο επιθετικό και σίγουρα δεν είναι ρατσιστικό.
- Το αριστερό άκρο δεν αποτελεί κίνδυνο για τα κόμματα της βουλής. Έχουν ένα σχεδόν σταθερό ποσοστό σε εθνικές εκλογές, είναι εκεί, έχουν γνωστές θέσεις, τις λένε και τέλος. Απ' την άλλη η χα απ' το 0,τόσο πήγε στο 7% (ας μιλάμε με στοιχεία και όχι με δημοσκοπήσεις για το τι
θα κάνει) και αποτελεί κίνδυνο για τα κόμματα της βουλής, ειδικά για νδ_ και θασόκ. Αυτός είναι και ο λόγος που τα ΜΜΕ ασχολούνται μόνο με την χα και όχι με το αριστερό άκρο. Αυτός είναι και ο λόγος που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα (sic) με την χα, επειδή αυτό "πρέπει" να κάνουν.
Είμαι σαφώς εναντίον των άκρων αλλά το κκε δεν το θεωρώ απειλή, εν αντιθέσει με την χα. Και για μένα η λύση δεν είναι αυτή που εφαρμόζεται με το πρήξιμο αρχιδιών. Το είχα αναφέρει παλιότερα, η λύση κατά την γνώμη μου είναι η ίση αντιμετώπιση όλων των κομμάτων και η προβολή όλων των στελεχών της χα και όχι μόνο του πανέξυπνου κλασιδιάρη. Ας βγει μόνος του σε ένα πάνελ και Κωνσταντίνος παναγιώταρος, ο μπαρμπαρούσης ή ο αρτέμης να δούμε αν μπορούν να σταθούν σε μία κουβέντα. Είμαι σίγουρος ότι το φοβούνται και οι ίδιοι....