Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Τύπε στην Γερμανία υπάρχει γκέυ συνιστώσα του Ναζιστικού κινήματος....ψάξτο
Τύπε στην Γερμανία υπάρχει γκέυ συνιστώσα του Ναζιστικού κινήματος....ψάξτο
Τύπε στην Γερμανία υπάρχει γκέυ συνιστώσα του Ναζιστικού κινήματος....ψάξτο![]()
αποχηΕπειδη δεν θελω να ακουσω την φωνη του τι "ψηφιζει" τελικα;
Fisting θα της κάνω της πουστρίτσας. Όλα τα έχω προβλέψει. Τι είμαι χτικιάρης σα τους άπλυτους ανθέλληνες;
Θα αργήσεις να δεις σπέρμα στο κωλαράκι σου πουστρόγρια. Ξέρασε τώρα, από ποιο μαγαζάκι ψωνίζεις εσύ;
Αυτο ειναι και το σωστο.
Το μόνο που χρειάζομαι είνα μια παλιά καραβάνα, ένας ειδικός σαν και σένα να μου δείξει τα κατατόπια....εσύ βλέπω το 'χεις ψάξει ολλανδέ αναζητάς εναγωνίως τους γαμιάδες σου ;)
Το μόνο που χρειάζομαι είνα μια παλιά καραβάνα, ένας ειδικός σαν και σένα να μου δείξει τα κατατόπια....
DOLCE & GABBANA
Αν δεν σας αρέσει όμως το αλλάζω.
Απόχη;![]()
Ξεπέρασες την χρόνια κατάθλιψη που έχεις?θα γίνεις η σκύλα μου σου το υπόσχομαι ;)
ΧοντροΞεπέρασες την χρόνια κατάθλιψη που έχεις?
Μήπως έχεις ήδη μπει στην κατηγορία "ανίατων γραφικών" και δεν το έχεις καταλάβει?Έτσι μπράβο έβαλες την ουρά στα σκέλια. Κατάλαβες ότι να το παίζεις έξυπνος όσο είμαι τριγύρω είναι μαλακία. Κόψε λοιπόν τουπέ και μέτρα πριν γράψεις πάλι παπαριά εδώ μέσα.
Αλλιώς πέρνα στην κατηγορία των ανίατων γραφικών που δεν τους ακούει κανένας πλέον και με τους οποίους φυσικά δεν ασχολούμαι παρά μόνο άμα γουστάρω να σπάσω πλάκα.
Αυτο ειναι και το σωστο.
Σε μια αθηνα που θα εχει ερθει στην παραφροσυνη να εχει υποψηφιους δημαρχους στον δευτερο γυρο τον συριζαιο και τον χρυσαυγιτη, δεν αξιζει καν τον κοπο να ασχοληθεις.
Τον απαξιωσες τύπεΞεπέρασες την χρόνια κατάθλιψη που έχεις?
Μήπως έχεις ήδη μπει στην κατηγορία "ανίατων γραφικών" και δεν το έχεις καταλάβει?
Έτσι μπράβο έβαλες την ουρά στα σκέλια. Κατάλαβες ότι να το παίζεις έξυπνος όσο είμαι τριγύρω είναι μαλακία. Κόψε λοιπόν τουπέ και μέτρα πριν γράψεις πάλι παπαριά εδώ μέσα.
Αλλιώς πέρνα στην κατηγορία των ανίατων γραφικών που δεν τους ακούει κανένας πλέον και με τους οποίους φυσικά δεν ασχολούμαι παρά μόνο άμα γουστάρω να σπάσω πλάκα.
Να μας λειπουν τα πειραματα με τα ακρα.υπερβολικός είσαι, η δημαρχία της αθήνας είναι ένα καλό πείραμα να δούμε πώς ενεργεί στην πράξη κάτι πιο ακραίο από τα συνηθισμένα + ότι οι κίνδυνοι είναι ελάχιστοι λόγω περιορισμένων αρμοδιοτήτων και εύρους εξουσίας
Που είσαι ρε Άλεξ γίγαντα....πως πάει η ζωή?Τον απαξιωσες τύπε![]()
Με την όπισθεν θα έρθεις και συ, μαζί με τον βάτραχο?Για να ασχολείσαι πάλι μαζί μου Ελληνόφωνε αλβανέ μάλλον όχι. Ετοιμάσου για απέλαση.