Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Ντυσου και στα ροζ αμα θες, χεστηκα.Γίνομαι κατανοητός ή να το βάλω στα κόκκινα;
Ντυσου και στα ροζ αμα θες, χεστηκα.Γίνομαι κατανοητός ή να το βάλω στα κόκκινα;
Ντυσου και στα ροζ αμα θες, χεστηκα.![]()
Εσενα περιμεναμε να μας τη μαθεις, που την ξερεις και καλα αλλωστε. Εχεις διαβασει πολλη ιστορια στη ζωη σου, ε?ξερεις την ελληνικη αρχαια και νεα ιστορια ??? οχι αυτη που σας μαθαινουν στα ανθελληνικα σχολεια
εσυ σκιζεις απο ορθογραφια.
ποσες φορες εχεις ψαλει στην ζωη σου τον εθνικο υμνο ??? τον εχεις ψαλει αραγε ποτε ???
εχεις κρατησει αραγε ποτε την ελληνικη σημαια στα χερια σου ???
τιμησες ποτε τους πεσόντες ελληνες αξιωματικους του πολεμικου ναυτικου στα ιμια ???
τιμησες ποτε τον λεωνιδα και τους 300 ???
ξερεις την ελληνικη αρχαια και νεα ιστορια ??? οχι αυτη που σας μαθαινουν στα ανθελληνικα σχολεια
εσεις κανετε λαθη γραμματα,εμεις οι ''κακοι ναζιστες'' κανουμε μονο ορθογραφικα λαθη !!!!Την διαφορά ορθογραφικού λάθους από το λαθος γραμμα, την αντιλαμβανεσαι?
Πως φαινεται το τρολινκ;;;;
Όταν ενας "χρυσαυγιτης" γραφει αυτό:
Όχι γιατι είμαι ναζι η υιοθετω ολο το πακετο του κομματος αλλα γιατι δεν θελω να είμαι ξενος στην χωρα μου εγω και Ελληνας ο αντετοτετοιος
και κανεις δεν καταλαβαινει γιατι...
Κριμα για την χωρα που θα την παραδωσετε στα ακρα λογο ηλιθιοτητας
καλη προσπαθεια εκανες αλλα επιμενω εισαι ενας μαλακας αριστερος . οσοι ειναι εθνικιστες και πατριωτες τους λες ναζι. μην μου ξαναπαντησεις... θα κατσεις τωρα σοβαρος ανθρωπος εσυ να ασχολισε με ενα ναζι ???Πάμε σε ένα-ένα:
1) εσυ σκιζεις απο ορθογραφια. Όχι αλλά γράφω καλύτερα από τα χα. Ίσως να έχεις προσέξει ότι την αρχηγική σας ομάδα την αποκαλώ πάντα με μικρά γράμματα, τον παναγιώταρο τον λέω Κωνσταντίνο (υποθέτω πως ξέρεις γιατί). Το "ύπνος" ήταν εσκεμμένο γιατί σας κοιμίζουν και δεν ξέρετε ΚΑΝ τον εθνικό ύμνο.
ποσες φορες εχεις ψαλει στην ζωη σου τον εθνικο υμνο ??? τον εχεις ψαλει αραγε ποτε ??? Πάρα πολλές φορές και τον ξέρω. Ο κλασιδιάρης ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν τον ξέρει. Όπως και τα ζώα που τον"τραγουδάνε".
εχεις κρατησει αραγε ποτε την ελληνικη σημαια στα χερια σου ??? Πολλάκις και μάλιστα εκτός Ελλάδος. Το ότι δεν είμαι χα δεν με κάνει μη Έλληνα.
τιμησες ποτε τους πεσόντες ελληνες αξιωματικους του πολεμικου ναυτικου στα ιμια ??? Ρώτα άλλον ψηφοφόρο των χα.
τιμησες ποτε τον λεωνιδα και τους 300 ??? Όχι, εσύ; Δεν πήγα μόνος μου, εσύ πήγες ποτέ μόνος σου;
ξερεις την ελληνικη αρχαια και νεα ιστορια ??? οχι αυτη που σας μαθαινουν στα ανθελληνικα σχολεια Κάτι ξέρω μάλλον. Και ειδικά τι είναι και τι ΔΕΝ είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο και χαιρετισμός.
τωρα τι μας βαζεις ξανα τον χιτλερ ??? τι θες να μας πει ??? ο χιτλερ ηταν ενα ιστορικο προσωπο της ανθρωποτητας.αυτο δεν το αμφισβητει κανενας....Εσενα περιμεναμε να μας τη μαθεις, που την ξερεις και καλα αλλωστε. Εχεις διαβασει πολλη ιστορια στη ζωη σου, ε?
![]()
καλη προσπαθεια εκανες αλλα επιμενω εισαι ενας μαλακας αριστερος . οσοι ειναι εθνικιστες και πατριωτες τους λες ναζι. μην μου ξαναπαντησεις... θα κατσεις τωρα σοβαρος ανθρωπος εσυ να ασχολισε με ενα ναζι ???
τωρα τι μας βαζεις ξανα τον χιτλερ ??? τι θες να μας πει ??? ο χιτλερ ηταν ενα ιστορικο προσωπο της ανθρωποτητας.αυτο δεν το αμφισβητει κανενας....
επίσης δεν αμφισβητείται ότι είναι ο ιδεολογικός πατήρ των χα....
καλη προσπαθεια εκανες αλλα επιμενω εισαι ενας μαλακας αριστερος . οσοι ειναι εθνικιστες και πατριωτες τους λες ναζι. μην μου ξαναπαντησεις... θα κατσεις τωρα σοβαρος ανθρωπος εσυ να ασχολισε με ενα ναζι ???
Εσενα περιμεναμε να μας τη μαθεις, που την ξερεις και καλα αλλωστε. Εχεις διαβασει πολλη ιστορια στη ζωη σου, ε?![]()
Kαι ο μπατμαν το ιδιο.και βγαινει και νεα ταινια σε λιγο.τωρα τι μας βαζεις ξανα τον χιτλερ ??? τι θες να μας πει ??? ο χιτλερ ηταν ενα ιστορικο προσωπο της ανθρωποτητας.αυτο δεν το αμφισβητει κανενας....
Ρε steve αγόρι μου παρακολουθώ από χθες αυτά που γράφεις. Βρίσκεσαι σε διαρκή άρνηση. Σοβαρέψου σε παρακαλώ.
Υπάρχουν και άλλα πατριωτικά, εθνικιστικά, χουντοβασιλικά κλπ κόμματα και οργανώσεις στην Ελλάδα. Γιατί άραγε δεν τους λέμε και αυτούς ναζί;
πλακα μας κανεις ??? και τα υπολοιπα ναζι θα τα λετε εαν ερθουν ποτε στα πραγματαΡε steve αγόρι μου παρακολουθώ από χθες αυτά που γράφεις. Βρίσκεσαι σε διαρκή άρνηση. Σοβαρέψου σε παρακαλώ.
Υπάρχουν και άλλα πατριωτικά, εθνικιστικά, χουντοβασιλικά κλπ κόμματα και οργανώσεις στην Ελλάδα. Γιατί άραγε δεν τους λέμε και αυτούς ναζί;
Αφού δηλώνεις πατριώτης-εθνικιστής μάθε λίγο την ιστορία του πατριωτικού-εθνικιστικού χώρου στην Ελλάδα και μάθε τι γνώμη είχαν για την ΧΑ η οποία από την ίδρυσης της δεν έκρυβε ότι η πολιτική της ιδεολογία ήταν καθαρά και μόνο ο εθνικοσοσιαλισμός.
πλακα μας κανεις ??? και τα υπολοιπα ναζι θα τα λετε εαν ερθουν ποτε στα πραγματα
το εθνικο μετωπο τι ειναι ? ελληνες εθνικιστες και πατριωτες ειναι ''ναζοι'' οπως η χρυση αυγη ???Θα τα λέμε; Γιατί δεν τα λέμε και τώρα;
Την ΧΑ πάντα την λέγαμε ναζιστική, όχι τώρα που την μάθατε εσείς ως πατριωτική.