apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το μη χειρον βελτιστονΘα γνωρίζετε βέβαια ότι από αυτό το "μεγάφωνο", βγαίνουν και άλλες δηλώσεις με τις οποίες (από ότι κατάλαβα) δεν είστε σύμφωνος. Δέχεστε να τις χρεώνεστε;
Τυπε αυτον να ψηφισεις αν καιγεσαι ντε και καλατο μη χειρον βελτιστον
Όχι δεν δεχομαι και γι αυτό ξεκαθαρίζω τη θεση μου
Τυπε αυτον να ψηφισεις αν καιγεσαι ντε και καλα
http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/uploads/2014/02/vergis1-630x400.jpeg[/img[/URL]]
[/quote][img]http://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2013/12/vergis-570.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/vergisparisi.jpg[/img[/URL]]
Το οτι υπαρχουν αρκετοι αφελεις (επιεικως) που τους ψηφιζουν δεν αναιρει οτι ειναι γραφικοι. Τι δεν καταλαβαινεις?Γραφικό ναι αλλά εδώ σερί. Καθημερινά. 8ωρο. Στον αγώνα να αποδομηθεί η γραφικότητα. Γιατί δεν γράφεις κ στου Λεβέντη το θεματάκι;
Αναρχοκομούνι είσαι.Τι χειρότερο μπορείς να πάθεις.
δωσε λινκ...
Ελα τωρα. Εχω πει είμαι Ελληνας εθνικιστης, σκατα στον ταφο του χιτλερ, είμαι απογοητευμενος δεξιος και υποστηριζω αυτά που εκφραζει η χρυση αυγη ΣΗΜΕΡΑ
Μαλιστα. Αν δεν εχεις τα αρχιδια λοιπον να τις πραγματοποιησεις, μην πετας υπονοουμενα για απειλες, τις οποιες ουτως ή αλλως ξερεις εξ'αρχης οτι θα χρειαστει να βαλεις στον κωλο σου. Σκουπιδι.
Οχι ρε γαβ γαβ το εβαλα για να ειναι σαφες που αναφερεται η χρωματισμενη προταση. Τι διαολο? Γρασαρισε λιγο τα γραναζακια σου γιατι βροντανε.Τραγικά γελοίος! Το χρωματάκι το έβαλες για να δώσεις κύρος ; Να κάνεις την διαφορά; Τι;
![]()
![]()
Είναι σαν το απειλητικό άβαταρ κάτι;
![]()
![]()
![]()
Θα γνωρίζετε βέβαια ότι από αυτό το "μεγάφωνο", βγαίνουν και άλλες δηλώσεις με τις οποίες (από ότι κατάλαβα) δεν είστε σύμφωνος. Δέχεστε να τις χρεώνεστε;
Οχι ρε γαβ γαβ το εβαλα για να ειναι σαφες που αναφερεται η χρωματισμενη προταση. Τι διαολο? Γρασαρισε λιγο τα γραναζακια σου γιατι βροντανε.
![]()
μπειτε σε κανενα αλλο thread που να μιλαει για πουτανες και αφιστε εμας τους ''κακους φασιστες και ναζιστες''
ΕΛΕΟΣ !!!!
εχει κανταντησει γελειο αυτο το πραγμα. οι μισοι μπαινετε μεσα στο bourdela.com μονο και μονο για να βρισετε τους εθνικιστες και πατριωτες της ΧΑ
μπειτε σε κανενα αλλο thread που να μιλαει για πουτανες και αφιστε εμας τους ''κακους φασιστες και ναζιστες''
ΕΛΕΟΣ !!!!
Θεικο βιντεο. Οποτε το βλεπω μου φτιαχνει το κεφι απο το γελιο. Μιλαμε για ζωντοβολα.Εκτός απ' τον εθνικό ύπνο, είστε τσακωμένοι ΚΑΙ με την ορθογραφία; Ήμαρτον ρε Ελληνάρες.
Ζεις μια τραγωδια τυπε, ε?Οι οπαδοί του ατονικού να μιλάνε για ορθογραφικά.
Είναι να μην λατρεύεις αυτόν τον τόπο μετά;
Σουρεαλισμός στην καθημερινή πράξη. Με σαφήνεια πάντα.
Ζεις μια τραγωδια τυπε, ε?
εσυ σκιζεις απο ορθογραφια.Εκτός απ' τον εθνικό ύπνο, είστε τσακωμένοι ΚΑΙ με την ορθογραφία; Ήμαρτον ρε Ελληνάρες.
Την διαφορά ορθογραφικού λάθους από το λαθος γραμμα, την αντιλαμβανεσαι?εσυ σκιζεις απο ορθογραφια.
ποσες φορες εχεις ψαλει στην ζωη σου τον εθνικο υμνο ??? τον εχεις ψαλει αραγε ποτε ???
εχεις κρατησει αραγε ποτε την ελληνικη σημαια στα χερια σου ???
τιμησες ποτε τους πεσόντες ελληνες αξιωματικους του πολεμικου ναυτικου στα ιμια ???
τιμησες ποτε τον λεωνιδα και τους 300 ???
ξερεις την ελληνικη αρχαια και νεα ιστορια ??? οχι αυτη που σας μαθαινουν στα ανθελληνικα σχολεια