The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Δεν καταδεχεται![]()
Το θέμα είναι, ότι με το που θα αποσυνδεθώ, θα μπεί και θα προκαλεί η θρασύδειλη.
Δεν καταδεχεται![]()
Eχει ο Πρετεντερης αυτη την ωρα εκπομπη αφιερωμα στην Χ.Α. και τους κανει κηδεια με δημοσκοπηση
Μια εκπομπη δημοκρατικη που παραθετει στοιχεια για την εγκληματικη οργανωση που ειναι στην φυλακη και γιαυτο δεν μπορεσαν να ειναι στο πανελ να εκφρασουν την φασιστικη τους αποψη !!!![]()
Δηλαδή εκφράζεις αμφιβολίες όσον αφορά τη δημοκρατικοτητα της εκπομπης;
Δεν μπορει να ειναι δημοκρατικη
Εδω βάλε στοπ.
Εσεις της χα αντιμάχεστε τη δημοκρατία, δεν πιστεύετε σε αυτή και θέλετε να καταργηθεί. Επομένως δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Πηρατε μια γεύση αυτών που υποστηρίζετε. Και το πρόβλημά σας φυσικά δεν ειναι η δημοκρατία αλλα το ότι δεν έχετε στην προκειμένη περίπτωση τη δυνατότητα για να περάσετε τη δική σας προπαγάνδα.
Μετά τις εκλογές, αν βγειτε κυβέρνηση, φαντάζομαι οτι θα κρατήσετε τις ισορροπιες - στο όνομα της δημοκρατίας φυσικά
Τυπε βλεπω πρετεντερη και ψαχνω εναν (1) Χ.Α.υγιτη να ακουσω αποψη επι του θεματος, αλλα δεν βλεπω κανεναν...
Δεν μπορουσε να στειλει εξωτερικο συνεργειο στον Κορυδαλλο ο Μεγιστος αυτος δημοσιογραφος να δουμε και πως περναει στο κελλι ο αρχηγος και ο αλλος ο τραμπουκος που ειχε ρετσινα με το σημα της σβαστιγκας αποδεικτικο στοιχειο καταλυσης του δημοκρατικου πολιτευματος ?
Δεν ειμαι χρυσαυγιτης,αν και αγαπω τη πατριδα που μας δινει το δικαιωμα να κανουμε οτι γουσταρουμε αμα ειχαμε μυαλο για βγαζουμε τα απαραιτητα για να κανουμε τα γουστα μας,αλλα το photoshop σαν application το εχεις υποψη?μαλλον οχι γιατι εισαι πιτσιρικας ψαξου λιγο και μην πιστευεις οτι σου σερβιρει η τηλεοραση.Bye the way τεχνικος στα ΜΜΕ ειμαι ;).Τυπε βλεπω πρετεντερη και ψαχνω εναν (1) Χ.Α.υγιτη να ακουσω αποψη επι του θεματος, αλλα δεν βλεπω κανεναν...
Δεν μπορουσε να στειλει εξωτερικο συνεργειο στον Κορυδαλλο ο Μεγιστος αυτος δημοσιογραφος να δουμε και πως περναει στο κελλι ο αρχηγος και ο αλλος ο τραμπουκος που ειχε ρετσινα με το σημα της σβαστιγκας αποδεικτικο στοιχειο καταλυσης του δημοκρατικου πολιτευματος ?
Δεν ειμαι χρυσαυγιτης,αν και αγαπω τη πατριδα που μας δινει το δικαιωμα να κανουμε οτι γουσταρουμε αμα ειχαμε μυαλο για βγαζουμε τα απαραιτητα για να κανουμε τα γουστα μας,αλλα το photoshop σαν application το εχεις υποψη?μαλλον οχι γιατι εισαι πιτσιρικας ψαξου λιγο και μην πιστευεις οτι σου σερβιρει η τηλεοραση.Bye the way τεχνικος στα ΜΜΕ ειμαι ;).
ο αγκυλωτός σταυρός που έχει ο κασίδας είναι photoshop!! Με τίποτα...Δεν ειμαι χρυσαυγιτης,αν και αγαπω τη πατριδα που μας δινει το δικαιωμα να κανουμε οτι γουσταρουμε αμα ειχαμε μυαλο για βγαζουμε τα απαραιτητα για να κανουμε τα γουστα μας,αλλα το photoshop σαν application το εχεις υποψη?μαλλον οχι γιατι εισαι πιτσιρικας ψαξου λιγο και μην πιστευεις οτι σου σερβιρει η τηλεοραση.Bye the way τεχνικος στα ΜΜΕ ειμαι ;).
ο αγκυλωτός σταυρός που έχει ο κασίδας είναι photoshop!!
Υποστηρίζεις εσύ (όχι μόνο εσύ που είσαι αγράμματος βλάκας, όλοι)
ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ;;;;;;;;
NAI
Τι έγκλημα πρέπει να είναι ;;;;;
Πταίσμα ;;;;;;
Πλημμέλημα ;;;;;;;;;
Κακούργημα μήπως ;;;;;;;;
ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ
Τι ποινή πρέπει να αντιμετωπίζουν οι παραβάτες ;;;;;;;;;;
Πρόστιμο ;;;;;;;;;;
Φυλάκιση ;;;;;;;;;;
Ισόβια ;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ
Αν υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο
(για εγγράμματους λέμε όχι για τον giorgosk)
ας μας αναλύσουν και με ποιό τρόπο η χρήση του οποιουδήποτε συμβόλου
παραβιάζει το κοινό περί δικαίου αίσθημα,
απειλεί τη δημόσια ασφάλεια κτλ κτλ κτλ
εσύ τι λες; το συγκεκριμένο δεν παραβιάζει;Υποστηρίζεις εσύ (όχι μόνο εσύ που είσαι αγράμματος βλάκας, όλοι)
ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ;;;;;;;;
Τι έγκλημα πρέπει να είναι ;;;;;
Πταίσμα ;;;;;;
Πλημμέλημα ;;;;;;;;;
Κακούργημα μήπως ;;;;;;;;
Τι ποινή πρέπει να αντιμετωπίζουν οι παραβάτες ;;;;;;;;;;
Πρόστιμο ;;;;;;;;;;
Φυλάκιση ;;;;;;;;;;
Ισόβια ;;;;;;;;;;;;;;;
Αν υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο
(για εγγράμματους λέμε όχι για τον giorgosk)
ας μας αναλύσουν και με ποιό τρόπο η χρήση του οποιουδήποτε συμβόλου
παραβιάζει το κοινό περί δικαίου αίσθημα,
απειλεί τη δημόσια ασφάλεια κτλ κτλ κτλ
Τον παπιό τον χάλασε το ορθογραφικό λάθος των χρυσαυγιτών.
Αυτοί ήθελαν άλλη ορθογραφία ............
εσύ τι λες; το συγκεκριμένο δεν παραβιάζει;
[size=11pt](για εγγράμματους λέμε όχι για τον giorgosk)[/size]