Επισκέπτης
Κάθε αγώνας, κάθε μάχη, μικρή και μεγάλη, κι όλες μαζί οι μάχες σαν μέρη του ενιαίου αγώνα που -αυτές- τον οδηγούν ως την τελική νίκη.
Ῥήματα, χασάπη!
Κάθε αγώνας, κάθε μάχη, μικρή και μεγάλη, κι όλες μαζί οι μάχες σαν μέρη του ενιαίου αγώνα που -αυτές- τον οδηγούν ως την τελική νίκη.
Τὸ εἶχον πλὴν τὸ ἀπώλεσον κατὰ τὴν μετακόμισιν ἐκ τῆς πατρικῆς μου οἰκίας. (Ὁμοῦ μετὰ τῶν αὐτοκινητιδίων «Matchbox»).
ξερεις γιατι; Γιατι δεν ειδαμε ελέγχους από αυτους που ΕΠΡΕΠΕ...Ξέρω ότι σου σπάω τ΄αρχίδια αλλά δεν γίνεται να μην ρωτήσω: Ποιες ερωτήσεις στην βουλή; Είδαμε ΟΛΟΙ ελέγχους σε λαϊκές αγορές, αναποδογυρίσματα πάγκων σε πανηγύρια, βουλευτές να ζητάνε ταυτότητες και άδειες....
Hasta la victoria siempre!
Μέχρι την νίκη πάντα!
Το σύνθημα του Τσε, μέχρι τη νίκη πάντα!, δεν έχει τάσεις “μεγαλείου” ούτε τάσεις οποιουδήποτε υπαρξιακού ή ιστορικού μυστικισμού. Αποτελεί ρεαλιστικό, “πραγματιστικό” κάλεσμα κάθε αγώνας να οργανώνεται αποσκοπώντας στη νίκη και να διεξάγεται μέχρις αυτήν, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Κάθε αγώνας, κάθε μάχη, μικρή και μεγάλη, κι όλες μαζί οι μάχες σαν μέρη του ενιαίου αγώνα που -αυτές- τον οδηγούν ως την τελική νίκη.
πολλα χρονια θα ζησεις ρε τυπε θα σπασεις πολλα αρχιδια ακομα
ξερεις γιατι; Γιατι δεν ειδαμε ελέγχους από αυτους που ΕΠΡΕΠΕ...
για πες μου τωρα και που διαφερει η απαντηση η δικη σου από αυτή που σου εδωσα εγω προχτες για το αιμα της ελληνικης φυλης και την τιμη των προγονων;Hasta la victoria siempre!
Μέχρι την νίκη πάντα!
Το σύνθημα του Τσε, μέχρι τη νίκη πάντα!, δεν έχει τάσεις “μεγαλείου” ούτε τάσεις οποιουδήποτε υπαρξιακού ή ιστορικού μυστικισμού. Αποτελεί ρεαλιστικό, “πραγματιστικό” κάλεσμα κάθε αγώνας να οργανώνεται αποσκοπώντας στη νίκη και να διεξάγεται μέχρις αυτήν, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Κάθε αγώνας, κάθε μάχη, μικρή και μεγάλη, κι όλες μαζί οι μάχες σαν μέρη του ενιαίου αγώνα που -αυτές- τον οδηγούν ως την τελική νίκη.
ξερεις γιατι; Γιατι δεν ειδαμε ελέγχους από αυτους που ΕΠΡΕΠΕ...
εχει αλλεργια σε κάθε τι Ελληνικογια πες μου τωρα και που διαφερει η απαντηση η δικη σου από αυτή που σου εδωσα εγω προχτες για το αιμα της ελληνικης φυλης και την τιμη των προγονων;
το ίδιο ήταν από την αρχή μέχρι τον Αύγουστο του 2012?
αν μπορεις... ;)Ρε τύπε, έχω ανιψιό μπάτσο. Αν δεν κάνει καλά την δουλειά του, να βγω να την κάνω εγώ;
τι εχουμε εδω αναλυση συνθηματων? το "εισαι στο μυαλο κατι μαγικο" προυποθετει οτι οι συγκεκριμενοι οπαδοι ειναι χασικληδες?
Όχι σημαινει ότι ολη η ομαδα παραγει χασισι και γι αυτό και το λενετι εχουμε εδω αναλυση συνθηματων? το "εισαι στο μυαλο κατι μαγικο" προυποθετει οτι οι συγκεκριμενοι οπαδοι ειναι χασικληδες?
με λιγη προσοχη όλα γινονταιαν μπορεις... ;)
για πες μου τωρα και που διαφερει η απαντηση η δικη σου από αυτή που σου εδωσα εγω προχτες για το αιμα της ελληνικης φυλης και την τιμη των προγονων;
Είστε σαφής.
Ευχαριστώ.
σαν περιοδικο ;)
Δὲν γνωρίζω. 2 ἐρυθρὰ βιβλιάρια εἶχον, τὸ δεύτερον βελτιωμένη καὶ ἐπηυξημένη ἔκδοσις τοῦ πρώτου. Ὡραῖα κείμενα, συνεκτικά.
στο μυαλο σου μονο...σημαίνει απλώς ότι πρόκειται για άλλο σύνθημα...
μέχρι στιγμής έχουμε την ΧΑ να υιοθετεί ΑΥΤΟΥΣΙΑ δύο συνθήματα των ΝΑΖΙ
και φυσικά την πολιτική που τα συνθήματα αυτά εκφράζουν.
ειδικά το ρατσισμό του ΑΙΜΑΤΟΣ.
μόλις τολμήσει κάποιο χρυσαβγό να εμφανίσει και το καταστατικό θα πούμε κι άλλα...