αν μπορεις... ;)
Εν αντιθέσει με ΣΧΕΔΟΝ όλους εδώ μέσα, δεν είμαι 2μετρος, ντουλάπας, σφίχτης, ψωλαράς. Αλλά και να ήμουν, πάλι παρανομία δεν θα έκανα να το παίζω μπάτσος και να κάνω ελέγχους;
αν μπορεις... ;)
ουτε εγω είμαι αλλα ειπαμε τροπο θελει και καλη ομαδα εγω δεν κανω τετοια βεβαια αλλα απλα να λεμεΕν αντιθέσει με ΣΧΕΔΟΝ όλους εδώ μέσα, δεν είμαι 2μετρος, ντουλάπας, σφίχτης, ψωλαράς. Αλλά και να ήμουν, πάλι παρανομία δεν θα έκανα να το παίζω μπάτσος και να κάνω ελέγχους;
εχει αλλεργια σε κάθε τι Ελληνικο
μπα μακαρι να ηταν ετσι ;)στους ελλαδέμπορες είμαι αλλεργικός...
Λάθος. Η Χρυσή Αυγή ήδη από το 1981 είχε υιοθετήσει και προσχωρήσει στην “Διακήρυξη της Βαρκελώνης” και στην ναζιστική-εθνικοσοσιαλιστική Διεθνή 'Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη', προφανώς όχι ως περιοδικό αλλά ως οργάνωση.
http://xyzcontagion.files.wordpress.com/2013/03/cf87cf81cf85cf83ceae-ceb1cf85ceb3ceae-
[/quote]Για κομμα μιλαμε...
σημαίνει απλώς ότι πρόκειται για άλλο σύνθημα...
μέχρι στιγμής έχουμε την ΧΑ να υιοθετεί ΑΥΤΟΥΣΙΑ δύο συνθήματα των ΝΑΖΙ
και φυσικά την πολιτική που τα συνθήματα αυτά εκφράζουν.
ειδικά το ρατσισμό του ΑΙΜΑΤΟΣ.
μόλις τολμήσει κάποιο χρυσαβγό να εμφανίσει και το καταστατικό θα πούμε κι άλλα...
κανείς δε γνωρίζει πια???
μόνο οι ιοί γνωρίζουν ???
πόσο θα ξεφτιλίζεστε ακόμη?
σαν τα πρωτοπαλίκαρά σας, που γίνηκαν κοτούλες στους ανακριτές...
μπα μακαρι να ηταν ετσι ;)
να το δούμε αλλιώς.
ποιος και με ποιο κριτήριο μπορεί να πει ότι είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ από κάποιον άλλο?
Τύπε, για μένα προσωπικά είναι εξίσου τραγικό το ότι δεν έχουν τ' αρχίδια να το παραδεχτούν. Πες ρε μάγκα "Ναι, είμαι". Όχι "κυρία αυτός μου έριξε πρώτος την γόμα" ή "είναι αρχαιοελληνικά σύμβολα" ή "αποκριάτικα πάρτυ".
από ποιον καποιον; από αυτόν που χαριζει το Αιγαιο, την Μακεδονια και την θρακη;;να το δούμε αλλιώς.
ποιος και με ποιο κριτήριο μπορεί να πει ότι είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ από κάποιον άλλο?
σου απαντησαν ;)να το δούμε αλλιώς.
επιλεγεις να μην καταλαβαίνεις...Εν αντιθέσει με ΣΧΕΔΟΝ όλους εδώ μέσα, δεν είμαι 2μετρος, ντουλάπας, σφίχτης, ψωλαράς. Αλλά και να ήμουν, πάλι παρανομία δεν θα έκανα να το παίζω μπάτσος και να κάνω ελέγχους;
Δὲν γνωρίζω ἐὰν τὸ καταστατικὸν περὶ οὗ ὁ λόγος εὑρίσκετο ἐν ἰσχύι μέχρι τοῦ 2012, τὸ κείμενον καθ' ἑαυτὸ τὸ γνωρίζω ἤ ἐν πάση περιπτώσει ἐνθυμοῦμαι ὅτι ἦτο ἐθνοκοινωνικόν.
So what? Συνέχισις τῆς κολοκυθιᾶς μέχρι τὴν μεσημβρινὴν ἀνάπαυσιν.
στους ελλαδέμπορες είμαι αλλεργικός...
μπακάλα, δράττομαι της ευκαιρίας να βγεί κάτι χρήσιμο από την βαρετή ενασχόληση μου με σας...
αν κάποιος εμφανίσει το καταστατικό, χρήσιμο θα είναι...
θα μάθω κάτι που δεν ξέρω.
από κει και πέρα... καλύ ανάπαυση...
θα διαφωνησει ο πουπης μαζι σου. ο πουπης ειναι υπερ του αυτοπροσδιορισμου, οχι του ετεροπροσδιορισμου
Ελπίζω να μη συγχωρήσει πριν με αναλάβει ο Απόλυτος
επιλεγεις να μην καταλαβαίνεις...
ελα όμως που και δεν ξηλωνουν τον ανιψιο σου και δουλεια δεν γινεται...Ρε τύπε, μπορεί το μυαλό μου να κολλάει, μπορεί. Αλλά πάλι για παραποίηση αρχής δε μιλάμε; Ο ανιψιός μου είναι μπάτσος και έχει την δικαιοδοσία να το κάνει, εγώ (ακόμα κι αν ήμουν βουλευτής), από κι ως που να το κάνω;
Επειδή καταλαβαίνω τι εννοείς, το ότι δεν το κάνουν κάποιοι, ΔΕΝ σημαίνει να το κάνουν άλλοι. Να ξηλώσουμε τον ανιψιό μου αν δεν το κάνει αλλά όχι να βγω εγώ να το κάνω.