Επισκέπτης
μου αρεσει που απαντας και σοβαρα...Για να μην μιλήσουμε για βαριά χαρτιά όπως Γεωργιανούς κτλ.
Ρε μαλακα χουλιγκανια είναι... Ότι θελουν κανουν. Για μενα τον απλο πολιτη κανουν δουλειτσα μεσω του φοβου; Ναι η όχι;
μου αρεσει που απαντας και σοβαρα...Για να μην μιλήσουμε για βαριά χαρτιά όπως Γεωργιανούς κτλ.
μου αρεσει που απαντας και σοβαρα...
Ρε μαλακα χουλιγκανια είναι... Ότι θελουν κανουν. Για μενα τον απλο πολιτη κανουν δουλειτσα μεσω του φοβου; Ναι η όχι;
να απαντησω σε ερωτηση γιατι δεν διωχνουν οι χρυσαυγιτες τις αλλοδαπες πουτανες;τι μου παραθέτεις ρε παπαρα. Ενα κείμενο αγνωστου προελεύσεως προφανως φτιαχτο απο την προπαγανδα σας σε απαντηση στο γιατι δεν διωχνουν οι χρυσαυγιτες τις αλλοδαπες πουτανες; Εχεις απαντηση ξυπνοπουλι η αρχιδια; Εκτός αν δεν ξέρεις να διαβάζεις οποτε το αρχιδια πάει στο πόσο Ελληνας εισαι..και ειναι η σειρά μου να γελάσω
Γιατι είναι πιο επικυνδινοι από το ΚΚΕ και τον ανταρσυα ρε τυπε; Επειδή δεν γουστάρεις αυτά που λενε;;;Ανεγκέφαλοι είναι τύπε, που ψάχνουν έναν σκοπό στην ζωή τους. Αλλά αυτό δεν τους κάνει λιγότερο επικίνδυνους ρε τύπε. Ειδικά όταν βγαίνει ο Χ βουλευτής με την νοοτροπία "γαμήστε τους".
να απαντησω σε ερωτηση γιατι δεν διωχνουν οι χρυσαυγιτες τις αλλοδαπες πουτανες;
Εισαι μεγαλο νουμερο τελικα
Παρε κ άλλη φτιαχτη προπαγανδα
Ειμαι νουμερο επειδη δεν απαντας; Ειμαι νουμερο επειδη δεν καταλαβαινεις τι ρωτησα στην ελληνικη; Ειμαι νουμερο επειδη η μοναδικη σου απαντηση ειναι το τι κανει το κκε και οι αριστεροι ; δεν σε ρωτησα καρδια μου για αριστερους και κκε, σε ρωτησα για τους χρυσαυγιτες.Μπορεις να απαντησεις η αβαβα..;;να απαντησω σε ερωτηση γιατι δεν διωχνουν οι χρυσαυγιτες τις αλλοδαπες πουτανες;
Γιατι είναι πιο επικυνδινοι από το ΚΚΕ και τον ανταρσυα ρε τυπε; Επειδή δεν γουστάρεις αυτά που λενε;;;
Βαλτο εσυ...μπορείς να βρεις τα πάντα που αφορούν το ΚΚΕ, αλλά δυσκολεύεσαι να βρεις ένα απλό πραματάκι που αφορά τη ΧΑ:
το καταστατικό της πριν τον 8ο του 2012.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
μπορείς να βρεις τα πάντα που αφορούν το ΚΚΕ, αλλά δυσκολεύεσαι να βρεις ένα απλό πραματάκι που αφορά τη ΧΑ:
το καταστατικό της πριν τον 8ο του 2012.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
Τον καημό της εκφράζει η καημένη που δεν την γαμάει κανείς
Γιατι είναι πιο επικυνδινοι από το ΚΚΕ και τον ανταρσυα ρε τυπε; Επειδή δεν γουστάρεις αυτά που λενε;;;
Μία χάρη: ΜΗΝ ρωτήσεις ΠΑΛΙ για το "Αίμα - Τιμή", δεν θα το αντέξω....
Γιατί η χρυσή αυγή ειναι εγκληματική οργάνωση ενώ το κκε κομμα που αγωνίζεται ενάντια στον ναζισμό και τον φασισμό τους προδότες τους γερμανοτσολιάδες ειτε σου αρεσει ειτε δεν σου αρεσει. Ακόμα και να χτυπας τον κωλο σου κατω και γράψεις ακόμα 300 σελίδες. Απο κει και περα τους ξέρουμε τους γνωστούς ανιστόρητους παράλογους βολικούς και εξωφρενικά τραγικους συμψηφισμούς που πάντα βόλευαν ολοκληρωτικα καθεστώτα.
Ειμαι νουμερο επειδη δεν απαντας; Ειμαι νουμερο επειδη δεν καταλαβαινεις τι ρωτησα στην ελληνικη; Ειμαι νουμερο επειδη η μοναδικη σου απαντηση ειναι το τι κανει το κκε και οι αριστεροι ; δεν σε ρωτησα καρδια μου για αριστερους και κκε, σε ρωτησα για τους χρυσαυγιτες.Μπορεις να απαντησεις η αβαβα..;;
τι ώρα θα ξελογκάρεις?
εγω γιατι να το εχω;δεν το έχω ρε παπάρα...
να απαντησω σε ερωτηση γιατι δεν διωχνουν οι χρυσαυγιτες τις αλλοδαπες πουτανες;